Sista

Sista jobbardagen å hur skönt är inte detta! Men ingen resfeber än iaf:) de kommer väl sen:)
Strax lämna ungarna på dagis.
Höll på å få en hjärnblödning då lillan vägrade ta av mig en tröja hon sov i med Mimmi på. Hysteriskt fick ja på henne kläder till slut.
Hon är ju inte ens 2 år än. Hur ska detta bli. Å ja skickar inte barnen med smutsiga kläder till dagis!

Uuuuuhhh

Vad fina sommarkläder! Längtar till nästa lön:)

2 dagar kvar

2 jobbardagar kvar till semester!!!

Hemma

Hemma! P hade köpt pizza så åt en liten bit när ja kom hem. :) i morgon blir de en 30 min övertid på morgonen...

Fick en fråga av en som undrade vad jag jobbade med och om de var jobbigt att vara ifrån barnen så mycket...

Jag jobbar skift på ett lager med läkemedel.
Ja de är jobbigt att vara ifrån barnen men när jag jobbar kväll har jag min tid med dem på förmiddan och när jag jobbar dag har jag de på kvällen.
Sen har de en pappa som hämtar depå dagis vid 17 å då får han tif med dem:)

Så jag tycker de går bra men visst saknar jag dem mycket under dagarna. Och vet att de saknar mig oxå. De är så glada när de är helg å får vara med mig. Men vet de har det bra på dagis:)

Tisdag

Igår var en låång dag på jobbet. Måndagar när jag jobbar kväll är det 12,30-21,30. Idag ska jag jobba12,00-21,00 om det inte blir någon övertid på kvällen men de är mycket att göra så jag börjar 30 min innan.
Såg att de har satt ut en annons nu om sommarjobb mellan vecka 26-33. Så de kommer nog komma in många nya. D har börjat flera nya sen jag började å man känner sig inte ny längre utan som en i gänget å jag har varit på 4 avdelningar så nu kan man de...Jag trivs bra på jobbet. Å tror inte jag skulle kunna trivas mycket bättre faktiskt. Kvälls veckor är lite jobbigt för petter men han kommer väl komma in i de mer och mer. Så idag lämnar jag barnen 10.15. å Petter hämtar kl 17,00, Igår var Melanie ledsen men hon har blivit så mammig. Lillskruttan...<3
 
Annars har de inte hänt så mycket. I helgen var vi ute och fixa i trädgården. Och hämtade en resevagn till Melanie och vi var och besökte en vän som fått en liten Emma:) Mys!
Helgerna är guld värda när man jobbar. Om 3 dagar är det 1 veckas semester och sol! Sen ska jag ha en vecka i sommar och den spenderas nere i Skåne hos Petters släkt. Och i Juni så åker vi och besöker min bror i Norge. Så vi har lite att se fram emot:) HOPPAS det blir en varm och skön sommar med mycket mycket SOL! Det behövs verkligen eftersom förra sommaren var skit.
 
Nu ska jag göra iordning mig å åka till jobbet...
 
Ha en bra dag alla...

Snabbt

Gud vad veckorna går fort. Redan fredag i morgon! Snabbt snabbt snabbt!

Var å handlade på Ica maxi på hemresan från jobbet. Köpte även lite nyttogrejer till resan. Å knåpade ihop en färdig sallad som jag ska äta på jobbet i morgon:)

Nu ligger jag å ska försöka få lillan att sova. Så jag kan mysa med mina andra 2 killar. <3

I helgen ska jag försöka få tid å träffa en vän som fått barn jag inte träffat än! Dåligt av mig!!!!!! Sen ska vi iväg
Å hämta en resevagn till lillan. Helgen kommer nog gå skit fort som vanligt men ska mysa massor med min underbara familj<3 å ska jag säga hur jäkla mycket jag längtar till lönen i maj!! Snacka om förändring!

Längtar till sommaren! Alltså allt börjar sakta falla på plats å jag är gladare å kan se med andra ögon på en ljus framtid:) <3

Min familj, vänner vad skulle jag gjort utan er!!

Hem

Påväg hem från jobbet! Ska hem å mysa med min sambo och mina barn å sova tidigt! Barnen var så trötta i morse.... Tyckte så synd om dem. :( så hoppas de somnar tidigt i kväll så de får sova lite längre.

Ny dag i morgon å en dag närmare semester:)

Ny dag

Ny dag å jobb 7,30-17,30.
Barnen gick upp vid 05. De gick bra men melanie var ledsen när jag lämnade henne i morse:( lilla gumman. Var någon vikarie som hon inte sett innan tror jag å hon är blyg av sig för nya människor. Ska ringa å höra hur de går sen.
Wilmer lämnade jag på pysslingen å de gick bra men han är rätt van å vara där så...

Ha en bra dag alla!

Vill ha

Såg denna igår i stan å måste köpas:)

Vad skulle jag göra utan dessa ❤❤

Städa

Städat idag. Plockat, dammat, dammsugit, fixa toaletterna, fixat tvätten å torka golven när barnen sen somnat.

Nu myser jag med min lilla skrutta.
I morgon upp kl 5 gör dom å ja ska lämna de kl 6. Undra om mel orkar hålla sig vaken till lunchen. Ska bli intressant å höra. Skönt för mig å jobba dag!

Kitty

Till sommaren. Så sött:)

Shopping

Blev nya dojjor, solbrillor, fondation idag till mig:)
Barnen fick varsina solbrillor:) sen blev de ett besök på Apoteket å handla solkräm till barnen.

Mamma å pappa har varit här å ätit mat:) vi tackar så för presenten! Kommer bra till användning:)

Snart dax för sängen...zzzz

Lördag!!

Skönt! Men inte har man fått sovit mer för det utan bara upp å hoppa!!! Igår när ja kom hem hämtade P pizza, vi drack vin å badade. Mys! Sen tog de inte lång stund innan jag sov. Fan så trött jag var. Dag jobb nästa vecka så måndag lämnas barnen kl 6. P hämtar 17 så de blir långa dagar då. Men dagtid är guldvärt å då får jag natta mina älsklingar!

Jag är sjukt glad att jag har jobb å allt har nu släppt!! Inte arbetslös mer! Har ju gått sen juni 2012. Å lite innan dess. De har varit jobbigaste tiden. Å glad jag trivs på jobbet å tjänar pengar!!

Så nu planerar vi en resa till New York! Petters dröm å ja följer gärna med:)

Nu måste jag gå upp...

Fredag!!!!

Gick upp runt 8,30. Fixade barnen å lite härhemma. När vi var klara så ringde de i telefonen. Trodde de var någon som ville gratta men såg att de var 072. Å tänkte att de är nog jobbet å svara.
Ja då var de ett jobb jag hade sökt på dollarstore som ska öppna iSala i maj. De var intresserade å ville träffa mig. Å jag har varit jätte intresserad å jobba där. Gillar deras butiker.
Men tackade nej då jag har ett bra jobb, tjänar bättre å jobbar inte helg.

Typiskt! Att allt ska komma samtidigt. Gick även vidare från ett annat jag även hade sökt innan. Aja är som det är.

Jag trivs så pass bra på de jag har ju nu vill fortsätta där:)

Redan torsd

Påväg till jobbet. Känns som man bara är hemma å sover sen går dagarna fort fort. Snart helg:) skulle bli fint i helgen:)

Från å med måndag börjar ja jobba skift!!! Skönt! Varannanvecka dag/kväll:)

Idag uppnådde jag mitt mål på 58.0 kg!!! Nu tar vi nästa mål på 55 kg:) sen är jag nöjd. Går ju masssssor på jobbet så får ju röra på mig:)


Nu borsta tänderna å lämna på dagis:)

Zzzzzzzzzzz

Barnen vaknade 5,30. Har väl aldrig hänt typ. Jag är svintrött å ont i skallen. Vill gärna sova mer än 6 h. Barnen fick titta på tv å ja ligga å dra mig.
Bara pallra sig upp å göra frukost å städa undan lite.

Idag stod vågen på 58,2. !!!!! Härligt! Nu inte långt kvar sen går vi på nästa delmål:)

Åhhhhh geeee mig soooool!!!!! Sjukt vad ja längtar till Cypern:)

Trött trött trött

Kommit hem från jobbet å ätit å ligger å myser i sängen. Ska strax sova är jätte trött...zzzzz. På måndagar jobbar vi längst.

Vågen stod nu på kvällen på 58,6 å då åt jag även innan. Brukar alltid väga mig på morgonen annars. Nu ska ja vänta få se om 1 vecka å väga om jag kommer ner i mitt mål:) till den 26 april:)


Hej svejs

Rensning

Igår åkte P å kastade massor med grejer hemma medan jag röjde inne. Skönt när de är gjort. Sen gjorde vi storkok. Så nu har vi mätlådor för veckan:)

Idag ska Wilmer på simskola. Morfar hämtar eftersom ja jobbar. Mina föräldrar är toppen som ställer upp när jag inte kan. De är bara 2 ggr kvar tror jag.

Nu är de dax å fixa liteinnan jag åker.

Hej svejs

Lördag

Skönt med helg. Jobbar hellre långa veckodagar än helg. Helgerna är guld värda när man jobbar. Men ja å p träffas ju bara helg nu. När han åker sover jag å när ja kommer hem sover han.
Jag har lagt in å frågat om jag får jobba varannan dag å varannan kväll. Få se vad de säger. De hade varit guld värt isf.

Fint väder i dag så de är dax att gå ut en sväng. Är iaf en som vill de:)

Hemma

Slutat jobba å köpte med mig Max hem till mig å P :)nu sitter jag med fötterna i bad å sååå härligt. Behöver dom:)

Å vad jag ska mysa med mina BARN i morgon. Är så lyckligt lottad att jag har dom underbaringara:)
Å våraframtidsplaner verkar gå åt rätt håll! Allt verkar falla på plats nu:)

Kväll

Kommit hem från jobbet. Ätit en macka å ligger nu i sängen. Skönt! I morgon är det fredag. Å jag tror att barnen längtar så till helgen så mamma är hemma. Wilmer tycker de är jätte konstigt att mamma jobbar å han vill att jag ska vara hemma med honom.
Min sötnos <3 får mysa riktigt med honom i helgen:) å vila huvudet. Mycket att tänka på på jobbet. Mycket att ta in direkt. Men tycker de går bra man får fråga fråga fråga i början. Å man kan ju inte allt när man kommer som ny på ett ställe. Å blir de nå fel vill man veta de så man inte gör fel igen. Men de är ju självklart hoppas jag:)

I morgon tar jag med mig Max hem:)

Nej nu ska jag ta å försöka sova.

Natt natt

Redan torsdag

Torsdag idag då. Dagarna går fort. Började en h tidigare igår men fick åka hem lite tidigare så var iaf hemma till 21. Å de var skönt. Idag börjar ja som vanligt vid 12,30. Å slutar 21.00 tror jag. Jobbar olika varje dag så har inte riktigt 100 koll men har en lapp jag alltid har i fickan:)

Nu fixa lite hemma sen lämna barnen på dagis.

Ha en bra dag

Natt

Klockan börjar närma sig 00. Jag kom hem för en liten stund sen. Slutade 22,30. Började 30 min tidigare å jobba över 90 min. I morgon ska jag börja 1 h tidigare. Har mycket att göra.
De är så skönt å börjat jobba med Gud vad jag saknar mina älsklingar. Är ju van å ha de runt mig hela tiden. <3 åhhhhh vad jag älskar dom.

När ja kom hem i kväll å vakna melanie å de första hon sa var: ligga hos mamma. Saknat mammsen <3 å wilmer skulle gosa <3 mina hjärtan!!!

Måste varva ner nu ja oxå å försöka sova. Man vet aldrig hur lång tid man får jobba i morgon. På kvällarna gör de inget att ja jobbar. De här hemma sover ju iaf.

Natti natt

Ny vecka

Ny vecka å vi är inne i april! Å de är sånt här väder!!!! Fy sjutton! Bättre väder tack!!!

Ska få Melanie å sova nu sen ska jag göra mat tills i morgon. Blir nog bara biffar å sallad. :) duger bra det:)
I morgon är upp å mysa med kidsen, frukost, påklädning å ner till dagis för å sen jobba mellan 11,30-22.30.

Igår åt vi påskmat hos mamma å pappa. Gott va de:) idag fick vi rester:)

Lördag

Glad påsk på er alla.

Idag har jag varit hos mamma ett tag. Vi har grillat korv ute.
Mys, men fryslort som man är så fryser jag som vanligt nu när man är ute. Vart är våren?????!!!!! Kom hit nu, snacka om vad jag längtar. Vår, Inge kyla, Inge snö, inte frysa, sopa gatorna.

Man blir så mycket piggare när de är varmt ute inte behöva klä på sig tjockjackan, kängorna, mössa, vantar, halsduk! Nej nu vill vi ha 25 grader varmt och strålande soooool! Flera månader helst! Har aldrig längtat så efter vår å sommar som jag har gjort nu.
Å vill ju börja med våran nya altan med:)

Man har lite att se fram emot:
1 Cypern
2 Gyllenetider
3 åka till Olso
4 Byta ut kök/badrum
5 Bygga altan på baksidan+ soldäck
6 soooola och bada!!!

Melanie blev lite klippt idag:)

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0