Ny vecka

Veckorna susar förbi. Skönt tycker jag. Blir de närmare jul. Jag längtar som sjutton. Beställde julklappar till W igår från lekmer.se. Alla julklappar till han är nästan fixade.

Hade köpt en kassaapparat till honom för några veckor sen och idag fick vi leksakskatalogen ifrån Sala. Så såg han en kassaapparat så sa han: En sån ska jag få av tomten. Vadå? Petter å ja kollade på varann. Då har den lilla busungen varit och kollat bland paketen. Nu blir de att GÖMMA alla paket.

Jag återkommer....

Människor?

Vad trött jag blir på folk. Så fort man skriver nått. Så finns de vissa som hettar direkt. Nu låser jag bloggen. De finns vissa saker som jag skulle vilja skriva av mig. Men jag måste vänta lite.....

Jag har så stor lust å skriva massor till denna person men jag ska inte bråka jag vet att det bara kommer att bli värre. Hon gör ju aldrig nått fel.

Jag är ju en sån människa som aldrig kan hålla tyst heller. Jag kan ta emot och ge men vissa kan absolut inte ta emot, men de går bra å ge.


SNÖ

Massor utav det. var ute å skottade 3 ggr igår och det blir väl snart ut igen.

Återkommer

När jag har ork och tid:)

Film/mys


W kollar på silverfang å slappnar av efter dagis. det är den BÄSTA tecknade film jag vet. Snart ska vi göra västerbottenostpaj. Få se när P kommer hem idag då.

Puss

Nu är jag tillbaka

Har varit några jobbiga dagar. men i lördags var vi på kalas :) Alltid kul med kalas. W var lite kinkig ibland. Den killen har VÄRLDENS vilja.

Annars har de faktiskt inte hänt så mycket. Har gått in i november och höst å snart kommer snön. Härligt. Hellre kallt med snö än kallt utan snö. W skulle till skogen idag igen. Han sa i morse: Mamma det gör ju jag nästan varje dag. Sötnosen.

Uppdaterar mera sen...

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0