Då var de dax att uppdatera igen:)



Vägde mig och nu står vågen på 59,2. Då dessa 1½ kg har jag gått ner + 0,1 weii... Som sagt målvikten har alltid varit 56 kg. Så innan veckan är slut hoppas jag på 58,5 iaf eller 58. Men de är nog svårt när de är kalas. I vintras vägde jag 57,8 har jag inte vägt på säkert 10 år. Så de hade varit kul. Men inte under 56 vill ja väga, de räcker för mina 168 cm. Nej nu blev de mycket viktprat. Vissa tycker säkert ja är larvig men man måste ju vara nöjd med sig sj.

Nu ska jag ta å fixa mig litegrann. Få se vad dagen har att erbjuda:)

 

 

Mitt i jobbarveckan

Igår hände de inte så jätte mycket. Sofie var över med lilla Maja och tog en kaffe å snackade lite. Sen la jag in en födelsedagsannons i tidningen till W fyller.
Åkte ner å handlade allt till Smörgåstårtan och tåg-tårtan. Ska bli gott med lite smörgåstårta. Kanske har skrivit de förrut men de blir korv med bröd och tårta på Ws kalas. Tänker inte ha kakor som förra gången. Hittade ju kakor över allt. Nermosade. Denna gången får de sitta stilla å äta.

Sen när ja sa att han skulle få ha fiskedamm så bara skrek han rakt ut. JAAAAAAAAAAAAAAAA:)

Nu ska jag skjutsa honom till  dagis. Så får vi se vad jag ska hitta på:) Btw. 1 kg borta:)

Då var de tisdag

Skjutsat W till dagis. De skulle gå till skogen direkt. Å han var så glad å tyckte de skulle bli jätte kul.
Jag ska nog ringa till jobbet å undra hur det går. När de ska ha in folk, hur länge de dröjer... vill ju inte vänta i evigheter... men vill ändå inte ringa å tjata. Ska skicka ett mail till arbetsformedlingen och fråga vad de tycker.

Fick en JÄTTE fin servis av mamma å pappa igår som har varit farmors. Den står nu i vitrinskåpet. Hela serisen är komplett. Ska ta väl hand om den eftersom den går i arv. Hann tyvärr inte lära känna min farmor så mycket eftersom hon gick bort när jag var 6 år. Jätte tråkigt men som sagt ska ta väl hand om den. Är ett minne ifrån henne.

Puss

Måndag

Petter är på fotboll. Så jag o W har lite mys. Äter skagenmacka å kollat på tecknat:) Sen har vi lekt masken. Man tar på en strumpa på handen och säger att "masken" ska ta en å de tycker han är jätte kul. Sen tog han Petters foppatofflor och lekte att det var en hund, sen hade han ett snöre som han sa var koppel. Men sen sa han att hunder bara bajsar å den ville inte gapa å få mat. Han är rolig han.

Om en liten stund ska vi krypa ner och mysa lite i sängen:) Kolla på nån bra film. Beställde Skönheten och odjuret till honom idag:) Jag älskade den filmen när ja var liten men spolade förbi början för ja tyckte häxan var lite otäck. Sånna filmer man måste ha i samlingen. Han har ett helt ställ som bara är hans. Han älskar å titta på film och han lär sig så mycket av det oxå. Nu tror ni säkert att han tittar på film jämt men de gör han inte. När han är vaken går allt i ett så de är skönt för honom att sitta lite vid tvn och slappna av.


Igår så när jag dammsög så brukar W gå in i vårat sovrum å stänga dörren för han tycker de låter så illa. Efter några min öppnade jag dörren å såg att han låg under täcket. Jaha, tänkte ja, för han brukar göra de. När jag hade dammsugit klart gick ja in till honom. Då hade han tagit ett paket och öppnat det. Å var jätte glad. Sen skämdes han lite tror jag när jag sa till att han inte fick göra så. Busunge är vad han är. Han får vänta några dagar till.

Sen idag har ja städat hela huset. Då menar jag HELA, tom torkat alla skåp:) Det är bara moppning av golvet sen:) Typiskt så spillde W ut ett glas med vatten över hela golvet med blå färg i. (målade med vattenfärg) men de är sånt som händer. Har fått ett kanon fint skåp av mamma å pappa:) Sen satt ja 2 gubbar längst upp:) Nu ska de bara fyllas:)

Som sagt, tycker ni lämnar lite kommentarer... skärpning nu:)

Puss

 

Hörreni!

Vart är alla kommentarer??

Kväll

Wilmer har somnat, de behövde han, han var helt slut. Det tar ett tag för honom att slappna av.
Storhandlat på både nya Coop och Ica Maxi. Nu är både skåp, kyl å frys fulla. Grejer till Ws barnkalas oxå, förrutom godis:) Får jag ta sen. Såg faktiskt hon från familjenannorluna på Ikea, vet inte vad hon heter men hennes sista son hette jordan. Såg en barnvagn å kikade på namnskylten. Alltid kul å kika vad folk döper sina barn till, så såg jag att han hette Jordan och började fundera. Sen tittade på henne och då ramlade poletten ner...

Nu ska jag se Vampire Diaries:) Å njuta lite innan de blir sängen å en ny dag i morgon.

Ibland blir man så trött på allt var de gäller jobb. Allt beror på om man har jobb eller inte. Hoppas fortfarande på de andra jobbet, ska ringa dit nästa vecka igen och höra om de kommer frammåt. Så trött på detta nu. Allt styrs ju av det.

Söndag

Då var de slut på denna vecka. Ska strax åka till Uppsala och stor handla. Vägde mig i morse, hade gått upp nästan 1½ kg dem här dagarna. Shit. Men jag har ätit massor med skräp, typ fikabröd å pizza. Så ja får skylla mig sj. Men nu börjar en ny vecka å då kommer ja tillbaka till mitt andra liv. Så kg kommer nog rinna av mig rätt snabbt. Jag kan inte ens titta på en kaka så går ja upp i vikt. Men när vi var uppe i sälen så kunde man ju inte göra annat än å äta. Kunde ju inte vara ute å gå eller nått för de regnade ju HELA tiden. Man ångrar sig i efterhand. Men som sagt. Till på onsdag ska ha ha gått ner dessa kg å ½ kg till helst.

Nu ska ja klä på W så vi kommer iväg...

Puss

Nuuuu...

Sitter jag i bilen påväg hem till Heby:) Skönt å vara borta med skönare att komma hem till sitt. Såg nyss en älg springa över vägen, som tur var sprang den en bit innan bilen. Stor var den iaf. W tjatar om att han ska åka till leksaksaffär... lillpysen. Jag har världens huvudvärk. Tror ja strax ska slå ihop datan.

Nån som vet vem som åkte ur Biggest Loser i torsd??? Jag missade ju de programmet!! Tvn började ju precis fungera till kl 8 när de var slut.

W har varit kanon duktig i husvagnen vad de gäller att vara utan blöja. Inte hänt någon olycka alls...:) Har har dessvärre kommit in i en TROTS, han lyssnar inte, gör tvärtemot vad jag säger. Jag hoppas den går över snart men de kommer väl bara bli värre tyvärr. Men ska bli skönt på lörd för då kommer han få massor med nya leksaker som han kan hålla på med:) Å jag ska göra smörgåstårta till kvällen:) Smarrigt värre, mamma å ja ska göra en tågtårta till barnkalaset. Jag ville att Petter skulle klä ut sig till clown men han tyckte inte de var lika bra idé som ja tyckte. Fiskedamm ska han iaf få ha:)

Nu är de dax att stänga av datan.

Saknar dig massor Petter <3

Puss

Lördag

Då var de lördag. Idag ska vi åka hem. Kallt är det här brrr... 1 grad varmt bara. Tur man tog med dig vinterjackan, annars hade ja ju frysit ihjäl. Som sagt först till dollarstore sen hem, ska bli skönt att sova i sin egen säng i natt. Ska sticka in några pinar i brasan i kväll å bara sitta å mysa. Petter ska ju lägga tak i dag så vi blir hemma själva i natt.

Å i morgon ska vi stoorhandla. För engångsskull så ser ja fram emot de. För nu är de tomt hemma. Men jag återkommer till er när vi har kommit hem. Pappa ska fixa lite grejer på husvagnen innan vi åker. Det som är jobbigt att vara häruppe är att man äter ju heeela tiden. Har väl gått upp 1½ kg haha... nej då, hoppas ja håller mig på mina 58-59 kg:) Skulle inte skada att väga 56:) Men dem 2-3 kilona är skitsvåra att gå ner. Speciellt när man är gottegris som mig:)

W har blivit förkyld, stackarn. Tjock snor så de är inte så lätt för honom att synta sig. Hoppas de hinner gå över till nästa helg bara. Funderar om han ska få en ny matstol. Såg att de hade på jysk. Växarstol. Perfekt ju. Han börjar bli för stor för att sitta i barnstol och för liten "kort" för att sitta på vanlig stol.

Puss

Kväller

W sitter å tittar på Karlsson på taket å ja passar på å sitta här en sväng. Regnar å regnar.. ja hoppas de slutar snart.. annars får vi försöka simma ut.

Igår tittade vi på Babbsan på tv å W hade jätte svårt att förstå varför en kille skulle klä ut sig till tjej. Han såg så rolig ut när han inte förstod riktigt... sötnosen.

Lägger in en bild på regnstället:) Alltid kul med bilder. Men de är dax att börja undera på en ny kamera, denna börjar gå på sista versen. 



I morgon är de dax att åka hem igen. Ska in på dollarstore i Borlänge innan vi åker hem. Rolig affär, billiga basvaror. Ska bli skönt på söndag när man ska åka iväg å stooor handla igen. Fylla frysen å kylen. De ekar nog hemma nu. Eller DET gör de. Måste även köpa till Ws kalas. Så nästa lördag är de fullrulle hela dagen. Barnkalas på dan å "vuxen" kalas på kvällen.

Nästa söndag är de ävem mickelsmäss, hoppas de inte regnar så man kan åka dit, brukar vara där varje år. Gick tom dit den dagen när W egentligen skulle vara född.:)

 

Puss

Tiden går fort..

Då var de helg igen. Jag är helt dagvild. Igår trodde ja de var fredag och idag tror ja de är lördag... Jobbigt å ligga en dag före. Bättre å ligga efter. REGNAT har de gjort heeeeela dagen igår, i natt å hela dagen idag. Är så trött på det nu, det positiva är att de är så skönt att somna när de smattrar på taket i husvagen.

Annars så har vi varit ner till Shoppen här. Köpte en tröja till W och även ett fleecefodrat-regnställ (everest) Halva priset på båda sakerna. Verkar vara kanon och varmt. Behöver han inte ha massor med tjocka kläder under när de går ut på dagis. Kort kommer sen. Har tittat på ett sådant innan mn tyckt de var för dyrt men nu var de bara att slå till. Man ska ha tur ibland. Tiden till att lägga in kort finns typ inte. W springer runt och är galen. Han kan ju inte gå ut när de öser ner, så han har inte så stor plats å röra sig på heller... ska försöka hitta på nått med honom nu.

Puss

Sälen

Jätte kul att de är så många som vart inne. FORTSÄTT med det:) Ni är så välkommna. Vi har kommit upp till Sälen och husvagnen är på plats. I morgon ska vi gå ner till shoppen här för de har rea... bara märkeskläder så man får passa på. Men tex en peak jacka för 6000:- å halva priset är ändå inte billigt... men ja ska kolla på lite grejer. Denna månaden när man iaf fick hyffsat mycket pengar:) W behöver lite grejer oxå:) De dyra märkes grejerna är dyrare men sen mycket bättre kvalitet.
Har inte tid att skriva så långt inlägg men jag återkommer med BILDER i morgon..

Puss

Hejsan

Ny design ser ni:) Jag är kanon nöjd Carro är så duktig!

Snart börjar vi våran färd upp till tandådalen, håller på å packar men ja måste ta en pause med lite kaffe. Hoppas mamma har sin data med sig, så kanske ja kan blogga lite därifrån. Ska iaf ta med mig kameran:) Nu fick man lite motivation när man har en ny design:) Jag tycker ni kommenterar dåligt.... hmm...

Puss

Dagarna bara susar förbi

Hur fort går itnte dagarna??? Svisch säger det bara....
Min sötnos var trött igår och han har alltid massa olika sovställningar:)



Påtal om annat. Kollar ni på Biggest Loser? Blev så arg igår när Shay åkte ut. Hur kan de rösta ut henne!!!! Vem ska ja nu heja på???


Håller tummarna!!!

Lillen börjar bli stor



W satt på toa igår och läste hänt extra å började ropa på mig och visade en bild på idoljuryn och sa:
Mamma titta, det är dom här.. hehe
De kommer han ihåg från Tv:n. Sötnosen.

Vill ofta titta i tidning när han sitter på toan.

Ny vecka

Tisdag idag. Var med pappa till V-ås igår å lämnade Daniel å Emma som skulle åka hem till Norge men de kommer om 2 veckor igen när W fyller.

Var ner till sportringen igår. De hade 25% om man har SalaAllehanda kortet. Blev även vip-kund så man får många bra erbjudande. Köpte ett par skor till W. Viking Goretex. Dom skorna är kanon bra. Varma å sköna. De hade extra pris på dem nu 499:- så de var lixom inge prat, var bara å köpa.


Mamma å pappa köpte en overall till W som han ska få när han fyller. En didrikson. Bäst i test. Å W har haft en innan å ja tyckte den var kanon. Blir nog didrikson hedanefter varje vinter.


Så klart man vill att sitt barn ska ha de bästa å absolut inte frysa. Eftersom vi är i Sälen ibland så måste han ha varma kläder. Å de var ju jätte kallt härhemma i vintras oxå.

Om ni har salaallehandakortet så tycker ja ni ska gå ner å kika... eller gör de iaf. De har mycket fint....

Regn och svampplockning

Det är ingen bra kombination. Hann vara ute högst 15 min sen spöregnade det och började hagla. Var bara å springa till bilen å W såg ut som en drängtkatt. Stackarn. Hem å riva av sig alla dyngsura kläder. Brrr... Men lite hittade vi, få se om de blir mer OM de slutar regna.

Annars händer de inte så mycket nu. W kollar på Bobblins. Riktigt film-väder är det ute, mysa ner sig under en filt:) Petter lagar köttfärssås... å jag tog en ledig tid framför datan. Rätt trött, blev inte så mycket sömn inatt. En liten kille som vägrar sova i sin säng utan mig!! han ska helst krypa in mig. Mysigt men när man sover vill man ändå ha lite plats.... Ligga i hans säng 2 st på 60 bred. haha.. vi överlevde natten iaf... genom att ja skulle testa ligga nedanför på golvet så han skulle veta att ja va där. Slutade med att båda somna på golvet... hmm...

Wilmer 1½ år:)
<3

Mitt <3


Betyder allt för mig :)
Tänk vad tjejerna kommer springa efter denna sötnos:)

Torsdag

Snart helg asså... skönt som sjutton!!! Idag kommer svärmor från Norge å sambons syster från Tyresö. Alltid trevligt när de kommer på besök. Snart är rummet klart i garaget oxå å de kan sova där ute. Kanon. W har ju börjat lite smått att sova i hans rum men han tycker ändå de är mysigast att sova hos mamma å pappa. Å ja tycker oxå de är mysigt. Gos gos:)

Igår så bokade ja biljetter till ToyStory3. W ska få gå på sin första bio. Ska bli intressant hur han kommer reagera men han älskar ju och kolla på film. Favvo filmen är nu Dumbo. Men han tycker de är sorgligt när de låser in hans mamma. Han är mycket för mammor. Om han ser nått barn utan sin mamma frågar han alltid: Vart är hans/hennes mamma? Han är så söt:)

Går kanon utan blöja. Han är kanon duktig. Dagisfröken berömde han idag och sa att han säger alltid till. Men han har ju blöja på natten än sålänge. Imorse sa han: Mamma, jag behöver ingen välling, ja är ju ingen bebis... hehe sötunge. Men sen ville han ha de iaf. Sen när ja kommer in med den kryper han alltid under täcket och vill att jag ska säga: Var är Wilmer? Så ska han typ skrämma mig. Han har så mycket knas för sig.

Nu ska jag börja med maten tills de andra kommer hem.
Tycker ni kommenterar lite :S... Skärpning nu :)

Party

Då blir de fest ikväll:) Vi blir 4 kanske 5 st. Lite lagom sådär:) Så nu har ja duschat, fixat ögonbrynen och målat naglarna och även satt på ett smycke:) Om 1½ h ska ja fixa mig sen till therese och äta pizza sen ska hon sätta på mina fransar sen är de party. Ska bli kul. Ser ut som de är kulturnatta i uppsala idag. Mycket folk ser de ut som då:) KUL kul.

Nu ska ja tagga ner lite och kolla på tv en liten stund:) Ladda kameran:)

Hejsvejs....

Torsdag

Dagarna rinner iväg. Jag har en jobbig dag idag. Känner inte för någonting. Orkar inte städa.. gör de 10 h om dan känns de som. Skulle behöva lite hjälp ibland. Städar fin sen dagen efter är de bombnedslag igen. :S Tvättar å tvättar. Igår tvättade ja iaf upp alla kläder men de kommer väl ett lass idag igen. Blä för allt idag!!!!

Vissa dagar mår man toppen å vissa är skit jobbiga. Jag vill INTE gå hemma längre nu! Ge mig ett jobb!!!!!
Igår när jag var på Arbetsförmedlingen satt det någon innan mig i receptionen i 40 min!!! Om de ska sitta så länge så BOKA EN TID!!!! Jag skulle bara ha ett papper påskriver, hur lång tid tar de lixom??? Om hon nu ska sitta så länge så fixa en annan som oxå kan ta emot. Var så jävla arg när ja åkte därifrån!!!

Måste klaga lite ibland. Men varje dag känns inte såhär som tur är. Älskar mina pojkar över allt annat! <3

Onsdag

Brr vad kallt de var i morse. W tyckte att vi behövde skrapa rutorna. Men de var bara imma. Bar iväg till Sala för 7.20 skulle bilen besiktas och den gick igenom galant:) Så ikväll ska vi sätta in den på blocket för vi vill och behöver en större bil. :) Även kul med någonting nytt.

Petter jobbar som vanligt. Jag ska strax ner och handla och åka till arbetsförmedlingen och fylla i papper så man får ut sina pengar denna månaden oxå. Sk bli skönt när man slipper dom. Arbetslös är ju en djungel.

Längtar tills W fyller år. Ska bli så kul och se hur han reagerar på alla paket:) Han har ju sagt några saker som han vill ha. Men undra hur han reagerar på flexitrax banan han ska få:)

Den 9 oktober ska vi på tvilling-dop. Ska bli kul:) Träffa lite av Petterssläkt:) Måste även försöka åka ner nu i höst någon gång. Han kompisar träffar man ju inte så ofta precis. Märkt att dem har mycket att prata om när de träffas.

Skulle behöva dammsuga oxå men ja orkar inte nu. Får ta tag i de när Isac och Therese varit här för de brukar bli rätt stökigt när dem leker tillsmmans.

Partaj



PARTY PÅ LÖRDAG BRUDAR!
SKAKA RUMPAN PÅ FLURRAN!

Tisdag

Bland de tråkigaste dagarna i veckan. Men de är kul för W för att han får iaf gå på dagis. Idag var de inga problem. Han ville iaf gå. Ibland är han lite gnällig och oftast när vi väll kommer dit så går de kanon bra. Han är utan blöja hela dagarna har inte hänt någon olycka på jätte länge. Jag är så stolt över honom. Stora killen. Snart 3 bast:)

Vad händer annars? JO jag å Therese ska in till Sala. Måste köpa klister till lösögonfransarna och ett par leggins, blir nog typ sånna som ser ut som skinnbrallor:) Till utgången på flurran i helgen. Man går ju inte ut så ofta när man har barn men när man väl går ut blir de party:) KUL KUL. Härligt att Jannica oxå ska med denna gång. Tjej-trion!!

Nu måste ja ta en kaffe och "lite frisk luft" och gå igenom mailen. OJ vad VUXEN jag lät där.. hehehe

Kul!

Kul att ni börjar kommentera igen:) Jag har haft mina dagar på sista tiden där jag inte haft lust med någonting. Men den verkar komma smått tillbaka...:)

Nu ska jag natta lillkillen och kolla på Biggest Looser som är ett av mina favvo program nu. På måndag börjar svenska versionen. Undra hur den är? :) Annars så börjar de bli höst å alla program börjar igen!!!


Även lägga ut en bild här. Folk överallt frågar om de är mina naglar. Och svar: JA. Fattar ni hur mycket jag får klia Petter på ryggen? Tror ja ska klippa av dom;)

 

Nu är det daxxxx...

Linda uppdaterar bloggen!!! Weeiiiiii!!!

Mycket har hänt med ändå inte:) Det var längesen jag skrev sist. Jag vill gärna ha en ny design. Måste ta tag å fixa det:)
Annars är de grått väder och man känner att det börjar att bli höst. Än går man arbetslös... Men jag hoppas nu att de kommer att lösa sig. Och det gör det. Nu är jag inställd på det. Och jag hoppas nu arbetsförmedlingen att ni lovar de ni säger:)

W blir större å större.... pratar mer å mer, han börjar bli så lillgammal... han kommer med jätte roliga kommentarer, typ: Det där var ju onödigt? Tycker du verkligen det mamma? Han har oftast bara blöja på nätterna nu. Vilket är kanon. Han känner själv att han börjar bli stor och vi behöver inte köpa så mycket blöjor:)

Sen om 1 mån fyller han 3 år. Vart har dem 3 åren tagit vägen? Och jag har köpt allt klart. Hoppas jag, sa jag för någon vecka sen oxå men tror ni jag kunde hålla mig och inte köpa mer? NEJ! Snacka om att denna ungen är bortskämd. Men han är ju ensamt barnbarn på båda sidorna. Så de ska bli kul å se nu när han fyller:)

På tal om annat så har bror å Emma flyttat till Norge. Tråkigt. Kommer att sakna dom. Men hoppas att de får det bra där. Önskar dom lycka till:)! Blir lite jobbigt för W bara som inte riktigt förstår att de ska flytta men vi kommer och hälsar på så ofta vi kan:)

Annars som har hänt? Hmm.. vi håller på med ett gäst rum ute i garaget. Satt upp vägg..så nu är de bara att isolera och fixa. Ska bli skönt:)

Jag återkommer, ska inte bli som innan:)

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0