Helgen

Puhhhhh har sovit ett bra tag. Helt slut....zzzzz

Ska strax lägga mig för natten. Denna vecka är de dagsskift så jag börjar 7,30 i morgon så jag lämnar barnen vid 6.00 i morgon på dagis.

I helgen har jag bara tagit de lugnt. Hämtade P å hans mor i Uppsala i dg. De var på bruce springsteen igår.
Skulle passa på å köpa rutschkana till barnen idag men de var så fruktansvärt dyra så de blev inget. Men det fick några andra saker ist.

P var på möte med haif idag å nu blev de beslutat att han ska börja träna pojkar/flickor 06-07 i fotboll. De börjar den 2 juni kl 10 vid tegelvallen.
Ska bli kul för dem:)

Hej svejs

Klämdagar

Många som är lediga klämdagar men jag kan inte. Folk måste ha sina mediciner. Men mig gör de inget. Fredag idag! Skönt!

I tisdags fick jag göra drogtest på jobbet. Inget som rör mig som typ aldrig ens sätt en drog i hela mitt liv men alla drogtestas.

Går bra på jobbet å jag trivs jätte bra. Nu har jag jobbat i 1,5 månad å de känns typ inte som man varit arbetslös ens. Längtar till lönen:)

Igår va vi i Västerås å köpte stolar å bord till framsidan, massa blommor å 2 träd. 1 till varje barn:) sen handlade vi lite på Ikea:)

Skulle behöva shoppa lite nya kläder. Barnen fick varsinna nya sommarskor av min mamma. Tack! De ville ha dem på sig direkt. Å mel fick även ett par nya adidas gympadojor av sin farmor:) de är guld värda båda två. Har en släkt som köper massor med sker till barnen å de är uppskattat av dom:)

Nu är de dax att fixa sig för ett jobb pass. Nästa vecka jobbar jag dag! Skönt! Å sommarfest på melanies dagis:)

I veckan var P på ett möte om förskolan. Tänk att jag har ett så stort barn som ska börja förskolan. Å han blir så stor. Förskola å fritids. Så inte så jättemånga veckor kvar nu innan de är sommarlov för barnen. Hoppas på en varm å skön sommar:) med mycket utflykter å bus:) jag jobbar tyvärr typ hela sommaren förrutom 1 vecka. Men nästa år har jag flera v semester då ska de hittas på mycket skoj!

H en bra dag alla.

Handlat

Nyss varit å storhandlat å ska tvätta bilen nu. Måste ju göras i de fina vädret:)
Härligt med vår!!!

Zzzz

Melanie har nu somnat för 2 gången idag. Trött mamma sa hon. Lilla snuttan. Trött efter å varit borta i 1 vecka med massor med bus.
Man känner ju själv i kroppen att man är lite seg.

Ikväll blir de grillning... Ska bli gott å äta nått riktigt å inte blanda massor.
Sen ska jag ta en kopp kaffe med en baileys till efterrätt:)

Saknar värmen

Saknar värmen när man kommer hem såhär. Älskar värme å sol! Men skönt att man åker till solen på våren då är de inte så långt till solen här, hoppas jag!

Nu är de ny planering. Petter å jag ska till New York i vår å sen hoppas vi på en ny solresa med familjen:) men får se hur de blir med jobbet. Får se nu i sep om jag blir fast:) håller tummarna:)

Melanie trivs i solen på stranden. Gräva i sanden är kul:)

Taxfree

Köpte ett sminksett och escadas nya parfym på taxfreen. Luktar jätte gott! Friskt! Taxfree är bra å billigt!

Lördag

Härligt väder! Vi tog med oss lite av värmen:)

Nu vill man ut å fixa men är slut efter resan. Hållt på å kolla på häck vi ska sätta så blir å köpa nu i maj. Längs cykelstigen så inte alla kan kika in!

På torsdag ska vi åka å köpa ny tvbänk. Så de blir snart renovering av tv rum:)

Värme!!!!!

Det är helt underbart i Cypern! Varmt. Vi har haft runt 26-34 grader hela veckan. I morgon åker vi hem men idag ska vi ta vara massor på solen! Sista dagen å steka!

Barnen stormstrivs här. Redan börjat planera näst resa. Vi har ju allinclusive här så allt är ju gratis. Bara att beställa drinkar, gå å äta när man är sugen, alltså detta är underbart!

Wilmer far å leker i vattnet. Melanie är lite mer att hon vågar gå i typ till knänen sen vänder hon. Haha hon vill hellre leka i sanden:)

Som sagt vi har det sååååå himla skönt! Längtar inte hem, jo förresten till sängen:)

Kan tyvärr inte lägga upp bilder för wifi suger här. Får göra de hemma sen:)

Ha de bra alla! Nu ska jag njuta av sista dagen vid havet!!

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0