Fortsätt...

Vad kul att det är så många som går in och kikar:) Jag är jätte nöjd. De är ju ovant men jag trivs i de. Ångrar mig inte. I morgon bitti ska jag tvätta det för första gången, få se hur det går. Sen pratade jag å Emma om vi skulle in och fota oss. Modell för en dag. Ska prata mer om det sen.

I morgon som sagt åker vi till Sälen. Kommer de bli jätte skönt. Älskar att vara däruppe. Bara vara lixom. Ska försöka att knäppa många bilder. Hoppas mamma har datan med sig men de tror jag. Så jag lovar att updatera mycket, annars så har jag ju mobilen.

Idag annars har vi haft besök. Elin, Ville, Lea, Therese och Isac. Lekte och lekte och fikade. W var så himla trött och gnällig. Han hade inte sovit mycket inatt men nu har han somnat. Petter har en polare här som kollar på fotboll, vad ananrs lixom? Machester United och Helsingborg är hans liv, förutom oss hoppas jag :)

Nu ska jag fundera på att krypa ner i sängen för i morgon ska jag gå upp tidigt och packa. Varför väntar man alltid till sista minuten? Hmm...

Natti natti

Äntligen!





Sådär. Nu är håret klart. Och jag blev jätte nöjd. är jätte fint. Först rakt hår men Emma har lockat det. Men när jag tvättar det är de ju klart de blir rakt igen så man kan ju välja hur man vill ha det. Tog ungefär 3 h. Som sagt jätte nöjd.

Vad tycker ni?

Åker..

har precis duschat, ska klä på mig, äta, dricka kaffe, *, sminka, blåsa håret, sen kommer Emma och hämtar mig och vi åker till Sala:) Petter är påväg till uppsala nu. HÅLLER TUMMARNA FÖR DIG ÄLSKLING!

Du som har skrivit. Lycka till med håret nyss på kommentarer, du har skrivit anonym. Hade varit kul att vetat vem du var :)

Massor att göra på 1 h... så hejsvejs sålänge....

Tycker....

Jag tycker att ni börjar bli dåliga på att lämna kommentarer. Det får ni sluta med:) heh
I morgon är det dax, har längtat så. Kl 10.00 sitter jag i stolen:) Kul att det är så många som följer och tycker att det är spännande... om jag hinner i morgon ska jag lägga upp bilder, har en rätt körig dag i morgon.

Har varit på 40-års kalas. Jätte god smörgåstårta:) Så nu har man lagt på sig igen. När ska man börja med beach 2010? Ser ut som det blir beach 2020 ist.

Slutar med att säga: LYCKA TILL älskling i morgon, håller alla tummar och tår för dig.

Som sagt uppdaterar i morgon så fort jag får en stund över :) För det skulle ta runt 3 h, sen kommer det kompisar till W och mig så vi ska leka:) Sen troligen ska jag hjälpa mamma med lite mat som ska med upp till Sälen.

Kram kram

Början på veckan


Lilla gullegubben:)

Nu funkar äntligen internet igen. petter ringde och sa till dom. De frågade om vi inte hade fått något papper på att de skulle stänga av internet, men de har vi inte fått. Då sa han att, okej, men vi kan sätta på de igen nu. JA TACK!.. Hmm suck.

Som sagt, idag har de inte hänt mycket. Vi ska på kalas ikväll. W sover en sväng nu, han var så trött lillen. Han går runt och säger  - Morfar är gammal. Hehe... har han lärt sig från Skrållan.

Ska bli skönt att åka iväg en sväng på onsdag....

Inte nu igen

Internet har slutat fungera igen. Blir galen ska ringa till dem i morgon. Betalar ju för nått som inte funkar:( annars så har jag städat huset, baka nougat kakor:) och tvätta. Även upp till bror och emma och kolla på mitt hår. Längtar. Ska sluta tjata om håret nu. Inte så kul att läsa om kanske. Nu kollar jag på men in black 2. Ska strax lägga mig och sova. I morgon ska vi på 40 års kalas:) ses i morgon, då hoppas jag att internet är igång igen. Sov gott

Morgon morgon

Eller rättare sagt börjar det närma sig lunchen. Steg upp för bara en 30 min sen och såg klockan på 11.35 OJ!. Var ju hos Malin och Christoffer igår och åt tacos och hade edt trevligt. när vi skulle åka hem åkte Petter vidare till Bror, så jag åkte hem med W.
Vi kollade lite på Saltkråkan och vi somnade båda två.
Petter ringde hem vid 04.00 och sa att han skulle sova kvar, visst det var okej för mig men W vaknade när han ringde och började spy, så de var bara att riva ur alla sängkläder. Tvättade W och han fick krypa ner i sin säng och han somnade direkt. Tur att jag inte har så mycket lukt, för spyor luktar inte tårta.

Men nu är vi vakna. Eller Petter ligger och sover fortfarande. Ska ta mig en kopp kaffe och gå ut. Men jag ska fundera lite, ska baka någonting gott tills vi åker upp till Sälen som man kan ha till kaffet. :) Någonting med nougat tror jag det blir.

Längtar tills på tisdag:)

Återkommer...

Då var det helg..

Idag har vi varit ner och kollat på bror när han spelat innebandy. Isac och therese var oxå där. W och Isac trissar upp varandra. De är som syskon. De kan leka jätte bra sen helt slötsligt bråkar dom sen är de vänner igen. De satt inte stilla en sekund. Så efter en match så gick de inte att vara kvar så vi åkte hem. De vann matchen iaf.

Ikväll är vi bjudna på Tacos hos Malin och kristoffer. Ska bli jätte gott:)
Igår såg jag Alice i underlandet. Och jag trodde den skulle vara mycket bättre, så jag blev lite besviken faktiskt.


Lägger upp lite bilder...

så här ser det ut när W strejkar...

Sötnosen, har fixat frillan:)


Jag, säkert sista bilden innan håret kommer dit :)

Ska uppdatera lite snabbt

Vi har varit ute och gått en sväng. Ner och fikade på Åbagarn. Synd bara att det är så trångt där. Köpte även en HDMI kabel så nu kan vi kolla blue-ray och de är en väldans skillnad fast vi bara har HD-ready tv.
De är nog otrolig stor skillnad om man tex ser en barnfilm med många klara färger eller tex Avatar.

Emma ringde för ett tag sen, hon hade fått hem håret och det var super snyggt. Precis i min färg:) Ska bli så spännande:) Petter ska på intervju på tisdag, ett nytt jobb som takläggare. De lät jätte positivt. Jag håller alla mina tummar och tår:)

Väntar på att maten ska bli klar, det blir fläskfilé i ugnen med morötter och sviskon (som de säger i Bromölla) Potatis och Petter egna hemgjorda sås:) Han är så stolt över den:)

W kollar lite på Laban och vilar lite, ska lägga mig bredvid honom nu. Har blivit lite dåligt med bilder på sistone men jag lovar de kommer upp. Säkert massor på håret till och börja med:) Hehehe

Hemma

Först var jag in till Sala så Emma fick färga mitt hår. Platinablond som vanligt :) Men skulle vilja testa färga brunt med inte nu. Sen ska jag klippa. Hatar att klippa håret men det andra håret kommer ju på, på tisdag. :)
Sen var vi in till Media Markt, satan mycket folk. Men det blev 2 st bärbara dvd till bilen. Skönt för W när vi åker en längre bit. Sen en Bluray-spelare till ett väldans bra pris. Media Markt är farligt.

Jag hatar A-kassan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är det bestämt

I morgon åker jag in och färgar utväxten :) På tisdag åker jag in och sätter i håret:) Beställde det idag. Jag längtar. Det kommer att bli så fint :) Såklart kommer det upp bilder när de väl kommit till tisdagen. Onsdag åker vi upp till Sälen. Men jag hoppas mamma tar med sin laptop så kan jag blogga lite, ska ha med mig kameran iaf.

Nu börjar det bli dax för lillkillen att gå och lägga sig... natti

Weeiii

Jag måste skriva att jag fick nyss mms av brors tjej Emma och hon har gjort en hårförlängning idag. Och fy fan vad SNYGGT det blev. Snart är de min tur:) Ska beställa här i dagarna:) Asså de blev så jävla snyggt, hoppas de blir lika fint på mig jag som är blond. Hon är ju brunett. LÄNGTAR så jävla mycket. Har alltid velat haft förlängning. Fast jag har rätt långt hår ändå. Härligt att man känner någon som är frisör:)

Då var de kväller...

Meddans W var på dagis idag har jag bakat 2 sorters bröd.
 
 
Två satser av dessa.
Sen har jag bakat brysselkex, rosa sådanna. :)
Men de blev inte så bra som jag hade hoppats på men själv vill man att allt ska vara perfekt.

Har kollat på Astrid Lindgrens filmer med W. Ficken Astrid film tycker ni är bäst och sämst?
Jag tycker Pippi på de sju haven är bäst sen Bröderna Lejonhjärta sämst.
Som sagt vilka tycker ni???

Då är det storm igen.

Vilka olika väderskillnader vi har. I lördags var de skinande sol och jag trodde inte jag skulle behöva skotta mer denna vinter men icke. I söndag vräkte det ner snö och blåste. Kom säkert 2 dec. I går var de fint väder, solen lyste igen och snön smälte. Idag snöar det och blåser igen!!! När ska detta SLUTA???!!!!!
Vill ha vår nu. Vill kunna sitta ute på balkongen på morgonen med en kopp kaffe och en *. Inte behöva klä på sig så man knappt kan röra sig. Ständigt gå runt och frysa. Våren/sommaren kom nu!!!!

Ska sätta igång och fixa W:s alla Astrid Lindgren sen ska jag försöka städa huset.

Vet ni vad? Jag ska kanske ska sätta i löshår:) Emma ska sätta i sitt i morgon. Om det blir bra ska jag oxå sätta i. Jag har alltid velat haft det. Ska bli spännande att se. Hoppas att de blir bra :) Eller om man säger så här, Mitt hår har växt som sjutton under natten :)

Hejsvejs...

Tävling


Jag är med och tävlar hos Maddemumms där 5 vinnare kan vinna 1 av 5 produkter från Mikadesign. Jag skulle vilja ha en dekorationspenna. Jag tycker om att baka och pilla med småsaker så jag tror den skulle passa mig galant. Gå in här och var med och tävla ni oxå.

Jag är tillbaka..

Idag har vi varit i Enköping och handlat på Ica Maxi. Har man inget annat för sig så.. och det behövs alltid fyllas på. W fick tex ett nytt fint regnställ. Var nedsatt 100:- Och det var jätte fint faktiskt. Brukar inte handla kläder på maxi men det här var faktiskt jätte fint och verkar vara bra kvalité. Sen var vi in på donken. (MC Donalds) När vi kom in så lukade de jätte illa. Vi gick fram till kassan och de stod en kille där kanske runt 23-27 år. W säger till honom att : Det luktar bajs här. Killen skrattar och sa att de hade fel på avsloppet. W är rätt rolig ibland. hehe

Fick kläderna från HM idag och de till W passade men jag beställde en tröja till petter som han skulle få när han fyllde men den såg så stor ut när jag fick den och han fick testa den, och den var ju alldeles för vid så den åker tillbaka...

På lördag ska vi åka till Sthlm, Nästa Onsdag blir de Sälen och några veckor efter åker vi ner till Bromölla. Ska bli kul att komma ner faktiskt. Har inte träffat alla på ett tag nu.

Ikväll går de lite på tv som jag vill se men först så ska jag kolla på skatteverkets hemsida, de säger att man kan kolla sin deklaration där och det var ju possitivt:) Förresten. I morgon får W alla Astrid Lindgren filmerna :) Kul för honom:)

Äntligen

Nu har internet hoppat igång. Skönt nu kan jag blogga igen. Så jag återkommer när jag har mera tid.....:)

Fortfarande inte.

Internet funkar fortfarande inte. Sitter nu med w i soffan och kollar på disney kanalen. Medans jag mobil bloggar tänk att man är så besatt. Men jag svarar på era kommentarer när jag får internet tillbaka för de är så pilligt att sitta från mobilen. Igår var de vår ute. Gick ut utan jacka de var 23 grader i solen mot husväggen:) idag är de snö storm. Det bara öser ner. Vårkänslorna har försvunnit. Återkommer...

Suck

Har inge internet. De krånglar igen. Så jag hoppas att de börjar fungera igen på måndag senast. Har inte glömt bort er:)

Shoppat igen...Hmmm

Då har man handlat igen då. Jag som skulle sluta handla. Har handlat alldeles för mycket denna månad. Hm katalogen kom hem och jag kunde inte låta bli. Det blev dessa:
 
 
Badshortsen hade kostat 79:-/st nu hade de nått erbjudande så de kostade 29:-/st så jag passade på att köpa 2 till W i strl 104. Sen älskar han Tom & Jerry så han ville ha denna t-shirt oxå så den får följa med hem. Hittade lite saker till mig men var för snål för de. Handlar hellre till W.

Sen köpte jag detta navelsmycke på tradera idag. 15 kr helt ny. Min har gått sönder så jag har inte haft någon på länge så den här duger sålänge :)

Har även köpt en födelsedagspresent till Petter idag. Han har ingen aning vad det kan vara. :) Han fyller ju 14 dagar efter mig.

Ni har blivit duktiga på att lämna kommentarer, forsätt med det:)

 Nu har jag gått med i en sida - de bästa föräldrabloggarna. Finns en ikon till vänster på sidan. Rösta på mig varje gång ni går in Här :)

Onsdag

Började med att jag vaknade aldelles kallsvettig. Jag har fajtats i krig i natt. Fy fan säger jag bara, bland de värsta jag har drömt. W:s dagis var oxå med och några andra jag kände inkl. min bror. Nej det var hemskt. Jag blev skjutsen men överlevde ändå. (Ni vet man kan inte dö i sina egna drömmar)
men nu är jag uppe och har skjutsat W till dagis.

   
Ursäkta min dubbelhaka:)

Tävling


Är med och tävlar om ett sprits-paket från Wilton. På denna blogg http://minervacakes.blogg.se/ 
Hoppas jag vinner. Har verkligen letat efter ett sådant paket men inte hittat :) Kanske jag slipper att låna av mamma varje gång.

Ibland blir man helt noll ställd.

Jag har funderat länge på en sak. Vad är Twitter? Hänger jag inte riktigt med i utvecklingen? Förklara för mig snälla?!! Hel noll ställd.

Ute/bakning

Fan vad jag hattar!!!!!!!Nu har jag bestämmt mig. Ni får läsa. Det här är ju en blogg!!!!!. Alla får läsa ahah..Har ju blogg för att folk ska läsa. Annars är de väl ingen idé? Är lite till och från med det här med lösenord. Ni får ha tålamod med mig :) men jag lägger ut så jag kan skriva hemliga inlägg när jag känner för det. Ni har juh lösenordet. Jag är intressant:)

Ni kommer att få klicka på nyckeln och skriva in lösenordet så kommer ni in.

Jag delar med mig av lite bilder:)

     

 


Igår var vi ute och gick en sväng. Sen bakade jag. Vi visste inte vad vi skulle äta förnått mot kvällningen när magen kurrade. Så jag ställde mig och bakade 2 olika sortets bröd. Första bilden är på en ostlängd(brytbröd) med oregano. Kanon gott:) Det andra bröet var oxå kanon gott. Luftigt. Jätte gott. Säg till om ni vill ha recept. :)

Läs... läs.. läs.....

 

Kul..

Får alltid sånt kul från Veronica :)

Om du inte kan läsa någonting så dra i yttre ögonvrårna så att du får sneda ögon
(som om du vore asiat). Fortsätt dra tills ögonen är nästan stängda… det fungerar.

Jahapp..

Då var de fel låt som vann i år igen. Hon kommer nog inte gå lång i Eurovision. Salem Al fakir skulle ha vunnit han skulle ha gått mycket mycket längre. Tyckte att Annas låt var bland de sämsta. Vad besviken jag blev.

Härligt väder idag. Jag längtar upp till Sälen. Åker ju upp i påsk. Ska bli härligt. Vara ute och gå mycket, sen in och fika i den söta lilla kyrkan:) Petter ska ju försöka sig på att åka skidor. hmm.. skulle jag vilja se.

Har ni föresten kollat på Paralympix eller vad de heter... de handikappades OS. Såg en sväng igår. Dem är ju helt otroliga. Kollade på både skidor och ishockeyn. Tycker att de är synd att de inte visar mer på tv. De ska ju vara likadant som vanliga OS tycker jag. Man har ju inte hört någonting om de på tv. Synd. Som sagt de är så otroligt duktiga.


Till middag blir det falukorv i ugn och hemmgjord potatismos:)

Förresten, tack för en härlig förmiddag i går mammsen :)

Shopping igen...

Var in med mamma till Sala:) Först var vi in på Lindex, där köpte jag 2 läppstift ( ett nogat och ett ljusrosa) och en rough. Min är helt i småbitar efter jag/ W tappat den. Sen har jag inte köpt ny på flera år så de är dax nu. In på apoteket och köpte salva till W, den skulle vara jätte bra nu var den t.o.m nedsatt 100:-. Köpte tuggummin där och även en barnhandtvål till W.
Sen blev de Wallins. Där köpte jag kängor Ecco, goreTex. Halva priset. Så betalade bara 500:- Jag soom har varit ute efter kängor men de börjar ju bli vår nu men jag har till sälen och till nästa vinter. Fötterna växer ju ingenting nu:) Oxå blev de 3 örhängen på Kappahl. :) Nu får jag sluta handla. Blivit mycket nu. Men jag är jätte nöjd vad jag köpt. Kostar att ligga på topp.


Ikväll vet ja inte om de blir melodifestivalen, har inte sett en enda deltävling så.... Petter får avgöra...

I morgon vet jag inte om de blir IKEA, bror och Emma frågade om vi ville följa med... vi får se i morgon...

Då var det helg

Har inte hunnit skrivit någonting här men meddans Petter sover och W kollar på spöket laban ska jag uppdatera lite. - W har klippt sig. Nu har han lite moikanfrilla:) Jätte söt är han som alltid:)
Igår var vi in till Sala en sväng, hade ingen aning om vad vi skulle hitta på så vi åkte och handlade lite mat sen upp till mamma och pappa så W fick åka lite skoter. Hem igen och gjorde mat. Det blev potatisgratäng(hemgjord) skinkschnitzel, whiskeysås, sallad och ett glas vin:) Var jätte gott med vin faktiskt. Och jag som drack vin i söndags oxå. :) hehe... Jätte god mat var det iaf.

W vaknade 06.30 idag och ville ha välling och gå upp. Neeeeej, varför har han börjat så, han som alltid har vaknat runt 08. Han fick titta lite på mamma mu men tillslut tröttnade han...så jag fick knalla upp...

Ska in till Sala med mamma senare... ska gå runt och strosa lite....

Återkommer...

Shopping

Sitter lite här innan jag ska hämta W. Har varit inne med Elin och Meja i sala. De hade ju 30 % på Kappahl och jag tycker att de har så fina barnkläder. Och bra kvalite jämfört med tex HM. Fick även med en kasse men en tidning och 2 kellogs special, fondation och sköljmedel....:)
Här kommer vad jag köpt...

AC/DC tröja till W:)

 

Byxor till W
 
Vår/höst Jacka till W

Köpte även ett sånt här fiskespel till W, eller det var 3 i 1 spel. De slog in de oxå så han kommer nog bli jätte glad när han kommer hem:) Köpte även en nagelsax.. haha behövs ju de oxå... kommer ligga i min fina necessär:)

Tack för en härlig förmiddag:)

Idag kommer W klippa sig förhoppningsvis... förra gången vägdrade ju han...och älsklingen kommer hem oxå.. måste komma på vad vi ska äta... någon som har nå bra tips?

Roligt att det är fler som kommenterar:) Tycker jag om. Svarar i era bloggar om ni har någon annars svarar jag på kommentarerna på min blogg.

Efterlyst och Os mössor

Jag kanske är världens nojjigaste person nu men alltid när jag kollar på efterlyst speciellt när jag är ensam hemma så blir jag rädd, eller rädd och rädd jag tycker de är väldans obehagligt. Har jag tyckt sen jag var liten. Går och känner på dörren flera ggr så den är låst. Att det händer så mycket i Sverige och jag tycker att man får reda på att var och varannan verkar vara psykiskt sjuka. Tycker att det är väldigt obehagligt. Bara en sak att man knappt kan vara ute själv för man vet aldrig vad som kan hända. Spelar ingen roll om man går en vända på 1  mil eller bara några 100 meter...knappt det. Kanske är fler som känner som jag...?

Nu tänker jag inte mer på det nu lägger jag upp liten bilder ist. :)


Svärmor har gjort varsinn OS-mössa till oss:)


W på sin mortorcykel och polishjälm:) Bäst ni passar er för polisen:)

Nu har han somnat, var visst jobbigt på dagis idag:)

Nu ska jag oxå säga godnatt. Ska åka till Sala i morgon med Elin och Meja... får se vad jag hittar för kul... :)
Meddans jag försöker somna in blir de nog "Me and the dog" som går på tv3:) Och i morgon börjar mitt älsklingsprogram Lyxfällan.
Natti natt..

Härligt väder

Vilket härligt väder det är ute nu. Solen lyser och det är 6 grader varmt. Det är nästan helt torrt på vägarna. Hoppas snön smälter bort snabbt och det blir vår. Men den får inte smälta uppe i sälen än, för jag vill att de ska ligga kvar nu i påsk:)

När jag hämtade W på dagis idag hade han inte hans skor på sig. Så frågade dom om det var hans skor, nej sa jag. Så kollade vi på några andra barn och de hade inte hans skor. Så gick vi in och där stod dem ju. Tog av honom de blöta skorna och satt på hans torra skor. Barnen blir ju dyngsura när det är sånt här väder. Så galonisarna borde vara på. För hans termobyxor kunde jag vrida ur längst ner, riktigt blöta var dem.

I morgon ska jag och mammsen åka in till Sala och gå på Kappahl för de har 30% på allt i hela butiken. De har bra barnkläder. Så jag ska kolla om jag hittar nått till W, fast han behöver egentligen inte ha nått förrutom vantar. Få se vad jag hittar, men såg en snygg KIZZ tröja på internet, undrar om dem har den där, då ska jag nog köpa den. Sådan far sådan son. :)

I morgon kommer älsklingen hem. Saknat dig:) Blir inget sthlm, tar det en annan dag. Bättre när snön har smält man kan vara ute och kanske oxå gå lite på stan...:)

Vände mig precis ner och frågade W som satt i mitt knä vad vi skulle äta ikväll. Fick inge svar så jag kollade ner på honom, då hade han ju somnat. Hahaha... Så ska gå och lägga honom i sängen. Helt slut stackarn. Han brukar inte sova på dagen i första taget. Men är han trött visst får han sova. Jag ska gå ut och hämta posten:)

Oj vilket långt inlägg det blev... hoppas ni orkar läsa:)

Fiskespel


Vill köpa ett sånt här till W:) Han älskar det. :)
Vet ni vart de finns att köpa?

Ja varför?

Varför är cykelbyxor ALLTID svarta?

OCH INTE röda?


Haha.. rätt kul tyckte jag:) Röstar för röda byxor:)

Debuten med egna lockar... s.k. Hollywoodlockar av mig.. Haha

Kände att jag var tvungen att pigga upp mig lite så jag hoppade in i duschen och tog fram plattången. Skulle egentligen eller provade värmespolarna men efter första gav jag upp. Hur tyckte du resultatet blev Emma? De kunde blivit bättre men jag var osams med plattången på slutet... så jag orkade inte tjaffsa med honom/henne... Övning övning..... my first time. Annars brukar alltid Emma fixa mina lockar. Hon är bäst på det. Men jag måste ju lära mig göra det själv med plattången. Hade kanske varit lättare med en locktång men blir snyggare med plattången... hänger ni med?


Resultatet:

   

På sista bilden ser det ut som jag är på smällen, vette sjutton hur jag står. Men det är jag inte. Ni vet väl att bilden lägger på 10 kg.

(Bilderna blir större om du klickar på dem)

Nu har ni sett lite av mig dag:) Nu hämta lillen på dagis sen är de pannkakor för hela slanten.

Vad ska ni göra idag mina kära läsare?
_______________________________________________________

Jag köpte denna på rusta och jag är jätte nöjd. Allt i ett!!!

Kanske inte är så jätte fint när de står Kiss men tycker om att kunna ha både smink och tandborste+ shampoo, hårspray i samma väska när man åker iväg:) Jätte nöjd:)

Tisdag

Igår som sagt var det massor med bra på tv.. satt och sappade... Kollade på vem vet mest, biggest looser, halv åtta hos mig, outsiders, familjen annorlunda, spårlöst, Svenska Hollywoodfruar, Boston tea party. Som sagt mycket bra. Familen annorlunda är rätt roligt att hitta på men att ha så många barn. Jag hade aldrig orkat. Jobbigt ibland med ett barn... och att ha från 8-10 st. Att hålla reda på alla. Och att ha plats hemma för alla barn. Starkt av de som orkar. Svenska Hollywood fruar tyckte jag var bättre förra säsongen. Anna Anka som sa att Paul kunde dra åt helvete, är de inte tillsammans nu igen? Läst i tidningarna. Kul när han ser programmet.. :S Maria är så himla klockren:) De andra verkar konstiga. Hon Päivi gillade jag inte alls, jag vet inte hade svårt för henne. Ska bli intressant nästa vecka när man ser henne som var väldans rik när bara huset var värt 900.000.000:-

W somnade vid halv åtta igår, sen vaknade han en sväng och vi gosade. Cyklade i sängen med benen. Ni vet när man ligger på rygg och rör benen som när man cyklar. Tyckte W var jätte kul. Cykla långsamt sen fortare och fortare... och han skrattade:)

Har nyss varit på utvecklingssamtal på dagis. Allt var jätte bra. Han har 2 kompisar som han gör massor med bus tillsammans med. De får inte ens sitta bredvid varandra på samlingarna för de blir bara bus då.. hehe. Bröderna bus till 100%:)

Ska ta och göra någon nytta härhemma nu tror jag det lutar åt. Har lovat W att vi ska äta pannkaka ikväll med hallonsylt och grädde. Sen ska vi nog åka hem till mamma och pappa sen sväng. Mamma skulle få främmande så hon undrade om vi skulle komma upp. Har vi inget annat för oss så dyker vi väl upp. W tycker så mycket om sin mormor och morfar.

Älskar min lilla pojke. Han är allt för mig. <3 <3 <3

Ätit

Idag går de bra saker på tv. Outsiders, Svenska hollywoodfruar och Boston tea party, Filip skulle visst försöka sy ihop sig sj idag. Måste jag se.

Nu har vi ätit jag och W. Blev laxfilé med potatis och skagenpanna. Gud vad vi åt. W åt 2 stora laxbitar och jag 2:) Så nu är vi såå mätta:) Jätte gott var det. Kommer vi göra snart igen. Vi äter inte fisk så ofta det får det lov att bli ändring på.
I morgon har W beställt pannkaka. Så det blir det:)

På onsdag kanske vi ska åka på det här :) 
Akvarium i Stockholm. W kommer nog tycka att det är jätte kul så även vi andra:)

Vi saknar dig älskling!


Bilder från en mys dag

     

     

Har haft en kanon dag. Grattis mamma igen:) Har ätit jätte gott. Blev först kassler, annanas och potatisgratäng med sallad och bröd, sen hade mamma gjort en jätte god efterrätt med äpplen, maräng m.m. Sen fikade vi och åt kladdkaka med after-eight. Snacka om vad jag var mätt. Jag kunde knappt andas och gå efter.

Petter, W och pappa var ute och åkte skoter. De tycker han är kanon kul nu. Blivit mycket modigare:)

Petter har åkt och hälsat på sin syster i sthlm i några dagar så jag och W är hemma själva. Men någon dag nu i veckan ska kanske vi oxå åka dit och hitta på nått som W tycker är kul.

(Klicka på bilderna blir de större)

Congratulations


Idag fyller min kära mamma år:) Stoort grattis till dig. Vi kommer över sen och firar lite med dig:)

Annars då. Vi fick ju besök av Veronica och stefan i fredags. Gjorde taccos. Mumms. Spelade spel och hade de trevligt. Igår var vi uppe hos mamma och pappa. Åkte lite skoter och bob. Jag hade bakat potatisbakelser, men det var visst inte rätt fyllning sa pappa, hans älsklingsbakelser. Så jag måste leta på de riktiga receptet och testa.  Sen åkte vi hem till Veronica och stefan de bjöd på mat:) Kyckling och pasta med tomater och fetaost:) Jätte gott. Tack för igår:)

Ska hem till mammsen vid kl 14 och äta gott och fira henne. Nästa som fyller är JAG:)

Hittat en hemsida med snygga kläder
bonprix.se Gå in där och kika. 
 
Jag återkommer lite senare...

Fredag

Var ju ner till arbetsförmedlingen igår. De kändes lite bra iaf. Gick med i de här jobbgaranti för ungdomar. Det ska väl vara mycket bättre. Aja, vi får se. Men min handledare som ja träffade första gången igår verkade jätte bra. Hon förstod verkligen de här med att han inte kunde flytta eller jobba längre iväg eftersom man har barn. De andra på arbetsförmedlingen jag har pratat med har inte brytt sig alls. Men de kommer nog att bli praktik sålänge, får se om hon hittar nått som passar mig. Hon tyckte jag var framåt och hade skinn på näsan. :)

Idag ska Petter och W in och klippa sig hos Emma. Jag skulle ocå behöva klippa och färga. Får ta de någon dag framöver.

Ikväll kommer Stefan och Veronica över och äter lite taccos och umgås. Kommer att bli kul. Hoppas bara att W vill sova mot kvällningen så han inte far runt och yssnar inte på vad man säger. Han blir så ibland när vi har besök.

Jo förresten. I morgon ska jag testa att ge mig på att baka potatisbakelser. Pappas favorit:) Tänkte överraska honom med det. Så mamma om du läser detta, säg ingenting till pappsen:)
Sen tänkte jag ge mig på någon annan dag att baka prinsesstårta, så jag vet om jag kan baka de till Petter fyller. Men jag måste säkert över ett par ggr att göra sånna där rosor sj..... aja de kommer väl de oxå, annars tar ja upp telefonen och ringer till mammsen:)

Massor med nya blommor

Igår blev de en tur till Sala efter att jag hade hämtat W på dagis. Tänkte vi skulle in till Jysk och köpa en hallmöbel. Men jag tycker de är så dyra på jysk sen är de inte bra kvalitet heller eller vad man säger. Så vi åkte vidare till Östs. Där är de ju svin dyrt men de har ju bra saker. Men vi hittade ingenting där heller.
Så vi bestämde oss för att åka till Büngers och köpa lite blommor. Blev sammanlagt 8 blommor inkl. 2 stora orkideer som nu är placerade i vårat kök. Skönt med nya blommor, för nu åker julstjärnorna ut. Men skulle behöva fler krukor, men de kommer senare sen...

Sitter nu här och käkar lite fil + müsli. Sen ska jag ´ner till arbetsförm. de hade nått möte om när man är ung och arbetslös. Hm... Ringde om sommarjobb häromdan. Tror de lät possitivt så de ska nog inte vara några problem iaf. Som sagt få se vad de säger när man åker ner idag.

Sen ikväll kommer mamma och pappa och fikar lite... sen blir de å träffa Malin en sväng oxå. Therese frågade mig om ja va sugen på utgång i helgen. Men jag är faktiskt inte de. Visst, de är alltid kul att gå ut men ja vet inte varför jag inte känner för de nu. Jag vill åka upp till Sälen.


Nu har vi startat ett tippsystem så jag hoppas vi vinner nu. + att vi är med i postkodslotteriet:) Grannyran, kom hit!!!!!

Onsdag

Tänk att fast man är arbetslös så har man inte så mycket tid att sitta här. I måndags så var vi iväg och badade i Fyrishov (uppsala) Skojjsigt var det. Barnen plaskade och lekte. W åkte ruschkana, de tyckte han var jätte kul. Petter hoppade från 10an. Hade aldrig jag vågat. Åt lunch där oxå. Jo det var en rolig dag:) innan vi åkte hem svängde vi förbi bauhuse, rusta och Ica Maxi. Sen somnade jag på soffan mot kvällningen meddans Petter och W kollade på Emil.

Igår gick W på dagis. Meddans han var där ställde jag mig och bakade. 2 sattser bullar och 2 sattser drömmar. De är slut sen helgen hehe... och de är skönt att ha nått i frysen. Ska fundera ut något mer jag kan baka och stoppa i frysen. Sen har jag frågat vad Petter vill bjuda på när han fyller, jag fyller ju där i svängen jag oxå.

Igår åt vi ingen kvällsmat utan jag gjorde ostbullar med kummin. Var sådär, jag är inte så förtjust i kummin. Så dom kommer jag aldrig göra igen. Man måste ju prova sig fram.

Idag vette tusan vad som händer. Kanske blir in till Jysk, vi får se vad som händer.
Jag LÄNGTAR till sommaren!!! Vi ska ta en semester för W. Blir Kålmorden och Astrid Lindgrens värld:) Sen blir de väl en tur till skåne förmodligen.

Nu ska vi klä på oss och åka till dagis...

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0