Prinsessan och grodan


Jag vet inte kanske är lite töntig men jag skulle vilja se denna film:) Synd att inte W var äldre... så vi kunde gå på bio på den... men får vänta tills den kommer ut att köpa:) hehe... Men de finns nog fler än jag hehe:)

Fy fan säger jag bara...

Den här helgen har varit bland de värsta jag varit med om. De började med i torsdags när W spydde som sjutton. På fredag natt var de min tur. Mådde lite illa på dagen men inge mer...Gick och la mig som vanligt.. kollade på Zorro.. sen var kl. 23,30 Var jag tvungen att gå in å spy.. sen gick jag å la mig igen... kunde inte sova mådde illa som fan... gick in på spydde... spydde ännu mera... meddans jag spydde kände jag att de rann därbak så de var bara sätta sig på toan... tur att jag hade en hink så ja kunde spy i den oxå... jag låg inne på toan halva natten hade jag bullrat upp med morgonrock och några handdukar... när kl var runt 5 var ja tvungen att säga till Petter att han inte kunde jobba (lörd) Han var tvungen att vara hemma å ha hand om W, hade aldrig orkat, sov inte på hela natten... såfort ja försökte dricka vatten fick ja upp de lika snabbt. Tillslut fanns de ingenting kvar i magen.. de kom inte upp nått... Men Petter åkte iväg med W på lörd så jag fick vila.... så snällt. Låg hela dagen igår... och W började bajsa löst igår kväll och det var Petter tur... hela kvällen igår låg han på toa... Jag är helt slut ikroppen idag, ont i magen... åt ju ingentign igår och idag har jag käkat en glass och en tallrik fil. Det här har varit hemskt.
Snacka om vilken magsjuka vi ahr fått. W har sökert fått den från dagis och smittat oss.... Har iaf tagit 2 ipren nu och magonten har försvunnit. Mamma trodde att de kunde vara värk eftersom jag spydde på mycket... usch, hatar att spy... Så de här är anledningen att ja inte skrivit blogg... Har inte orkat.... trodde jag skulle dö ett tag när jag spydde... fick lixom inge luft, men nu är vi alla på bättringsvägen... men har säkert gått ner några kg....

Återkommer när jag blir bättre...

Utgång...

Ska gå ut nästa lörd... men nu är stoora frågan... vad ska man ha på sig? Inne å kikar lite på gina... de har så dåligt utbud nu med linnen. Vill ah ett "partylinne" Sen hittade jag ett par snygga jeans... och då blir frågan, ska jag beställa i strl 27 eller 28? Har juh 27 på ett par och 28 på andra jeans... som nästan börjar bli för stora. Men de är ju så stor skillnad från jeans till jeans. Gina har väldigt konstiga strlekar. Köpte en tröja i xs.. den är  för stor och vissa xs är för små. De kommer väl bli de gammla vanliga tillslut, men eftersom jag inte går ut så ofta spelar de inte så stor roll. Men ska ha lösnaglar och lösögonfransar iaf:) Ska ge mig på de.... Therese får hjälpa mig.... hon kan sånt som jobbar på kicks:) Kommer bli skit snyggt. Men måste köpa ny mascara... en mascara tar slut efter 1-2 mån för mig, jag målar på mig så mycket... men de är snyggt när man ska ut:)
____________________

Nu har jag beställt ett par svarta jeans...var inne i kvalet om jag skulle ha rosa elelr vita men de får vänta tills sommarn:) istrl 36. Jag hoppas verkligen att jag kan ha dem nu! Tog snabb leverans.. så på tisdag ska jag ha dem:)

Lite bättre idag

W har inte spytt någonting mer idag... de kom en liten skvätt i natt men sen har de varit lugnt. Vi sov till 09.45 idag. Både han och jag var helt slut efter gårdagen. Men ist för att spy skiter han löst som sjutton. Det är bara vatten typ som kommer ut. Han har aldrig bajsat så här löst. Men han åt ju ingenting igår, han drack ju bara. Jo han åt en knäppkorv... men lite av de kom ju upp i natt. Nu är han lagom pigg och gosig :) Han har druckit lite välling...

Petter gjorde friterad banan med glass igår:) Gott... men tyvärr börjar jag tröttna på det nu. Jag käkade även 4 bitar marabou kaka:) Mummmmms!!!

Utgång på flurran den 6 feb:) Kommer bli skit kul.... då ska jag ha lösögonfransar för första gången:) Sen återstår, vad ska man ha för kläder på sig? och vad ska man ha för frisyr? Haha Emma är du ledig?

Fortsättning...

Jag höll på att bli galen på eftermiddan. Det var verkligen spyor överallt. Man kan ju inte säga till en 2åring att han ska spy i en hink utan de spyr ju bara rakt ut. Tvättmaskinen har gått hela dagen. Och säga till W att det är ingen fara... det gör ingenting. Fram med moppen och moppa golven... stup ikvarten. Men nu har vi legat i soffan ett tag och kollat pippi på haven. Kopplade datan till tv:n då somnade lillkillen i mitt knä, han var helt slut. Han är lite varm men han har iaf druckit nu... inte mycket men han spyr inte upp de (inte än iaf) Men han vill inte äta så jag hoppas att han vill ha någonting lite senare... ska försöka med lite yogurt såfort jag får bilen om han inte ätit nått innan.... som sagt... huvudsaken han dricker.....
_______________________________________________________________________

Jag har fått award från
Carro. Så nu ska jag göra den fast jag tycker de är as svårt att komma på om sig sj.

Den som får denna award ska göra på dette viset:

1. Kopiera awarden på sin blogg

2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!


1. Tror på övernaturliga ting 
2. Hatar lök & svamp
3. Älskar att sova
4. Är en väldigt svår person..
5. Vill att W ska få ett syskon någon dag:)
6. Älskar tecknat
7. Svarar inte i telefon när de är nr jag inte känner igen eller dolt.

Kräksjukan

Jahapp...W vaknade vid halv 5 i morse och började spy... var bara ut och skölja rent honom, slänga ut sängkläderna, bädda nytt och lägga sig och fortsätta sova. Halv sju var de dax igen... samma visa... sen har de hållt på hela tiden....Pappa har vart här och hjälpt mig att lyfta ur madrasserna ur sängstommen så jag får tvätta överdragen, W spydde såklart imellan sängarna... Sen är de spyor på sovrummsgolvet som jag har torkat upp. och vi har förstått heltäckningsmatta där... så jag säger, den åker väck ominte idag så gör den de i morgon. Skulle tagit bort den för längesen men de är lägligt nu.

Hoppas W vill äta snart han har bara druckit lite vatten än sålänge... annars får jag ringa in...tycker så synd om honom.... han spyr och gråter.... Jävla sjukdom.

Tävling

Är med och tävlar hos älskadehjärtegryn om ett par fina namnbyxor. Skulle passa W perfekt:)

De snöar inte lite ute precis..

Nu som sagt har snön kommit hit. Pappa fick hämta W från dagis idag för att jag kunde ju inte gå med W hem. Skulle ta skit lång tid och jag skulle bli galen och aldelles svettig. Puhh....

Bokade utvecklingssamtal idag. Så i mars ska jag ner och prata... har varit på ett innan när W var runt 1 år.

Har även kollat på True Blood... nu har jag sett sista avsnittet så nu väntar jag med stooora steg på säsong 3... hatar när man måste vänta på någonting som är såå spännande...

Nu ska jag leka lite med söta W...

Hundar...suck...

Var tvungen att väcka W vid 8.15 för han vägrade vakna... göra välling, klä på sig och ut och gå till dagis i vagnen. W tycker de är härligt att ut och gå ibland... så eftersom jag inte har någon bil nu så blir de traska om de inte snöar på som sjutton som de gör nu, då tar de väl 2 h att gå hem som normalt kanske tar 15min. När jag kom ner på en grusväg som jag brukar gå som en omväg. Då var de bara plogat så typ vagnen fick plats, och jag åkte ner hela tiden i snön. Höll på att bli galen. Den här vagnen var INGE bra, den gick inte å styra... Jag var galen!

När jag var på väg hem och gick på stigen igen så såg jag 2 hundar och en gubbe längre fram. Så klart var inte hundarna kopplade. De springer fram till mig och ena hunden börjar bita i min vante. Jag blev ju rädd.... Har väldans respekt för andras hundar men när de springer fram blir man ju nervös. Spec. när de börjar bita i ens vante... jag vet itne om hunden ville leka eller inte. Och ägaren ropade på hunden men den lyssnade inte. Så när han kom fram till mig så sa han ingenting heller... gubbj*veln. Tror han pratade finska... Men snälla nån ni måste väl ha STYR på hundarna om ni ska ha dem lösa. Om W hade varit med hade han blivit skit rädd. Han hade kunnat blivit skrämd för livet. Så jag säger de ingen.... koppla era hundar!!
Har ingenting emot hundar så men tycker inte om när andras är inpå..tycker de är obehagligt...

Som sagt.. skapligt vad de snöar här.... vädret kommer väl hit nu... började när jag gick hem... få se om man kan gå hem eller om snälla pappsen vill köra... HATAR att inte ha någon bil... måste fixa det snart.
Sökte 3-4 jobb till igår... hoppas på napp:)

Mat

Igår var vi och STOR handlade... så nu har vi fyllt frys och kylskåp med massa kött och annat:) W fick massa blöjor och välling och nya nappflaskor och vi har ökat hans vällingintag nu dricker han 250 ml ist för 200 ml.
Petter gjorde storkok på köttfärssås så nu har vi minst 5 matlådor av de. Så har jag nyss gjort taccopaj så de blir 8-10 matlådor av de:) Så nu har vi matlådor så de räcker ett tag:) Ibland finns de inte mat så de räcker till matlådor eller man orkar inte göra mat så då är de bra att ta upp. :)

Nu ska jag lägga mig ner ett tag och kolla på True Blood... tycker jag att jag är värd. Igår sökte jag 2 jobb... och för några dagar sen sökte jag 2 andra jobb... hoppas på de:)

Kul att de är runt 45 st som läser min blogg dagligen:) Fortsätt med det. Vore även kul om ni ville lämna någon kommentar:)

Helgen och dagen

I lördags var vi som sagt och kollade när Bror spelade innebandy. Tråkig match så vi åkte hem efter 2 halvlekar. W slocknade direkt när vi kom hem... vi låg och mös i soffan han och jag :) Sen åkte vi hem till mamma och pappa som kom hem från thailand. Planet var 2 h försenat men de kom hem tillslut vid 21... Vad bruna de var :) Man blev sååå avundsjuk. Jag vill oxå åka igen... :) Så nu är de spara som gäller :) Fick jätte fina kläder av dom. W fick 3 par shorts och flera t-shirts+ en långärmad tröja + pjamas + en söt liten apa:) Jag och P fick oxå fina saker:) Tack:) Ni är så snälla:)! Vi blev inte så långvariga... åkte hem runthalv elva...De var oxå trötta och ville lägga sig...

Söndag... gick vi inte upp förrän vid halv 10. Skönt att sova lite extra:) Åkte hem till mamma och pappa eftersom vi inte hann träffas så mycket i lördags. Vi tittade på kort och paratade lite... det såg jätte mysigt ut... Men thailand är mysigt.... Att det inte ens är 1 år sen vi var där, känns som flera....

Nu har jag nästan precis betalat våra räkningar...skönt... så nu ikväll ska jag åka och stooorhandla själv. Ska möta upp P i uppsala sen... men W ska nog vara hos sin mormor och morfar. Skönast att gå runt själv tycker jag!

W sitter i mitt knä och tittar på Dr Snuggles... och helt plötsligt säger han : Mamma, jag vill ha kaffe? Haha... vad fick han de ifrån? Så brukar han säga- Mamma, du är gullig du och pussar mig på båda kinderna:) Mammas lilla skatt!

Avator 3D

 

 


Snygga vi är vi våra 3D glasögon:) Men man ignorerade de efter några min. Fan vad häftigt de var. Texten på filmen såg ut att vara exakt framför mig... och helheten i filmen var kanon..... Men både jag och Petter tyckte att vi skulle ha sutit mer i mitten.... Men som sagt... vi tog 2 stooora läsk och 1 stor popcorn... efter 1 h på filmen trodde jag att jag skulle pissa ner mig.... haha som tur gjorde jag inte det.
Men en kväll för oss själva behövdes... men nästa gång blir de mat oxå... hann inte de igår...
Tack Bror och Emma för att ni ville ta hand om Wilmer :) Men jag tror inte att jag skulle gå och se om filmen faktiskt..... kommer säkert att köpa den när den kommer ut på DVD!

Ikväll får jag träffa mamma och pappa igen :) Kramkalas!

Mys med bio

W och jag har nyss vaknat... han har varit världens gosigaste inatt... snutten:) Ätit välling och kollat på barnkanalen:) Nu ska vi fixa och dona lite härhemma sen ska vi hoppa in i duschen... så jag ska fixa mig innan vi åker brukar alltid ta sån tid....iaf när jag är själv med honom... Bror kommer hit vid kl 6. Så jag ska sätta igång och städa nu.... sen kommer väl lönekuveret idag... sen äter vi nog någon glass:) På bion ska jag ta en stooor popcorn och en stooor läsk.... eller Petter och jag delar väl.... inte orkar jag det sj....
Ska bli spännande och se om Avator är så bra alla säger. Kul å se 3D på bio:) Idag får jag ha min nya jacka :)

Återkommer i morgon:D

Glass:)

                                

W och jag har precis kommit in, jag försökte skotta å han ville leka vid sandlådan... å han kunde inte göra de om inte jag stod alldeles bredvid. Sen gick han med på å hjälpa mig skotta. Men så tog han en leksak och skulle repa pappas bil. Och jag sa åt honom flera gånger men ändå skulle han dit. Ibland blir man så trött när de inte lyssnar förrän man måste ta tag lite i hans arm. Å då börjar han gråta och säger att jag är dum och slåss... så blir vi osams... så blir vi sams efter några sekunder....W har kommit i en väldans trottsålder... och jag tror att mycket har kommit från dagis...för han var aldrig så innan han började på det här nya dagiset, så jag hoppas det det går över snart.... Men jag älskar honom lika mycket för det....:) Så de här är ingen rolig ålder... Ni som har barn som är elelr har varit i Wilmers ålder, isf har de varit i det här stadiet någon gång?

Så nu har vi kommit in och jag har nyss ätit en Nogger och han en päronsplit:) Var ju iväg och köpte glass idag för att ja tyckte W var värd de nu när han har varit sjuk, stackarn.
Om en 30 min ska jag börja med dagens mat, som Petter har önskat. Köttfärssås och spagetti. Så nu sitter vi å myser jag och W och kollar på Emil :)

Tävlingar

Är med och tävlar om ett fint smycke hos voffsen som kommer ifrån blåvinge.
voffsen har ytterligare en tävling på gång. Denna gång i samarbete med coco by catrin om ett underbart smycke

Var med och tävla ni oxå:) Håller tummarna för mig.

 

Torsdag...

Hade bjudit över Bror på mat igår eftersom Petter jobbade över och inte kom hem förrän närmare åtta igår. Så vi åt hamburgare med pommes. Var gott som vanligt... Är kräsen på hamburgare men Scans är bäst typ ända jag kan äta. (Svart påse)

Vaknade i morse vid åtta med en trevligt samtal från mammsen. De verkar ha de bra men börjar längta hem nu och vi längtar efter dom. Men på lördag får vi träffas igen. Få se vad roliga saker de har med sig hem :) De kommer väl vara jätte bruna och fina när de kommer hem. SKa upp idag och skotta hos dom, ahr kommit 10 cm snö nu i dagarna.

Ska bli kul att gå på bio i morgon, var jätte längesen jag var det. Få se om vi ska gå och äta innan. Kan kasnke bli så, då blir de dragon palace. Gott gott. Deras vårrullar:) Petter och jag behöver en kväll för oss själva. Inte många sånna som vi har haft sen W föddes... så de är dax nu....:) Bror och Emma ska vara barnvakter:)

måndag är de lön, skönt de.... då blir de åka och stooorhandla för i vårat kylskåp och i frysen EKAR det verkligen nu..... Hatar att åka ner och småhandla för varje dag.

Nu ska jag och W äta frukost sen leka sen ska vi åka ner och handla....

Nu är de bokat

Jag och Petter ska gå på Avator 3D på fredag. Den ska vara hur bra som helst. Skulle ha gjort de i några veckor nu men de har varit fullbokat varenda gång. Så igår skulle jag gå in å boka men då hade de inte släppt biljetterna än men så gick jag in i morse och då var de inte många platser kvar. Den har ändå haft premiär från mitten av dec. Men alla städer har ju inte 3D. Ska bli spännande:)

När jag hade pratat klart med Petter i telefon om att jag har beställt. Kom W fram till mig och gör en sån jävla kastspya. Jag springer in med honom på toa då kommer en till, så hela lillkillen blev full. Stackarn. Han blev så rädd... Så jag har torkat spyor nu jag....

Typiskt Sverige igår tycker jag. De var ju så bra och sen tappar.... tråkigt.... att de ska förlora när de bara är några minuter kvar. Sverige hade ju haft övertag hela matchen.

Nu ska jag försöka att få i W lite mat... han är väl alldeles tom i magen stackarn.....tur att han är hemma med mig idag...

Tävling

Är med och tävlar om ett fint smycke från smyckenofsweden hos Millah

Tävlar om Namn nappar från Swedish Plate. Jag skulle gärna vilja vinna Blåa nappar med namn hos Millah

Tävling!

Tävlar hos Julia Berg om ett 11.000 kr goodiebag. De hade ju vart skit kul att vinna :) Håller tummarna för mig :) 


Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad

Sjukling

Igår så var jag ner med W så han fick ta sin andra spruta. Så fort han såg Läkarstationen så började han skrika. De tog säkert 10 minuter innan jag ens fick han att sitta i mitt knä med våld...fick inte ta av honom tröjan så tillslut fick jag dra ner byxorna på honom så de kunde ta i låret. Jag var helt slut efteråt. Han kämpade och jag kämpade, jag var helt slut efteråt. Puhhh... men han fick sin spruta tillsist. Stackarn... gillar inte att hålla fast honom. :( Så vi åkte ner till konsum så fick han godis:) Då blev de lite bättre iaf.
Så i natt har han haft hög feber, han var så varm stackarn... så idag är vi hemma från dagis. Han är fortfarande lite varm.... Han ska vara se videoinspelningen från i julas och förra julen. Kul med videokamera:)

Nu ska vi nog gå och lägga oss i sängen och mysa... W ska få se mamma mu så blir han glad, hoppas han somnar en sväng.
Saknar er borta i Thailand. Men ni kommer snart hem så vi får kramas och höra om er underbara resa. Är oxå jätte sugen på att åka igen. Bror och Emma åker till Egypten om några dagar... Vill oxå.... sola och bada:)

Ha en underbar dag allesammans. Synd att man inte kan lägga ut videoklipp här :(
Kramar

Receptet på 14 st semlor

             
Ni får gå in här SEMLOR :)
Hoppas det smakar....:)
Själv tycker jag de var underbara....riktigt smaskiga.
På Petters jobb var de oxå uppskattade...

Helt klart MVG!

      

VAR KANON GOTT!

Det här ska ni verkligen göra :) Jag blev kanon nöjd och Petter sa att de smakade precis som semla:) Fast de här var snäppet godare tycker jag eftersom de var färska:) Petter ska ta med och bjuda grabbarna på jobbet i morgon:) Inte käkar vi upp 14 st själva. Men jag har sparat 2 st till W och mig i morgon.. elelr till mig kanske hehe

Om ni vill ha receptet så fråga lägger jag ut de på bloggen :)

Bakar Semlor

                             
Bakar semlor... står och jäser nu sen rakavägen in i ugnen:) Undra hur de blir, har aldrig bakat de förrut men hopaps de blir gott:) Ska ha vaniljkräm istf. mandelmassa. Sen grädde mumms:) Återkommer nog med en bild i morgon om de blir vettigt utav de... hehe

Tävling

Tävlar hos flerbarnsmamma om ett fertilitetspaket värde 599 kr i samarbete med testlagret.se
Var med och tävla ni oxå:)

Bildknäppning

       
                                             


W och jag har haft tråkigt idag och knäppt lite kort. Han ramlade ner från toastolen och har en tår i ena ögat...
:( Men sen knäppte vi lite kort så blev allt bra igen. Men de såg läskigt ut när han ramlade... lixom framlänges..hann inte ens reagera,, men han fick ett plåster på magen och sen var allt bra så han slog sig inte.
Den sista bilden skulle W knäppa själv. Ja ni såg ju hur den blev hehehe...
Om ni klickar på bilderna blir de större....

Lite bilder ute i snön

     

   

W och jag var ute i snön och lekte lite i fredags och åkte lite snowracer:) Gick kanske runt 1 km och jag var helt slut. Trodde jag skulle tuppa av. Jobbigt att dra iaf när det är sandat på vissa ställen. Men W tyckte att det var jätte kul. Sen var vi ute och lekte lite på baksidan. Där sandlådan står... fullpackad med snö.
Ska gå ut senare sen.. idag går de nog att göra en snögubbe för de är bara -1 grad:) Skönt. Behöver man inte frysa. Men sen gick vi in efter ungefär 1 h för då började det rinna snor och jag vill inte att han ska bli sjuk. Älskar denna kille med en underbar liten personlighet. :) Han är så duktig på att prata, pratar hela bra meningar. Och man vet aldrig vad som kan komma ur denna lilla mun:) ♥

Klicka på bilderna för förstoring:)

Vad ska man säga!

Jag skulle åka till mamma och pappa i morse och vattna och dona. Så åkte jag vid kyrkan och några meter efter övergångsstället gick de en gubbe med en hund, som inte var kopplad. Så jag Saktade in och körde.. och precis när jag är nästan gemsides med hunden springer den rakt ut i vägen och jag lägger mig på bromsen. Och jag lovar de var inte mer än ett hårstrå imellan om de inte ens var de...jag tror inte iaf att jag snuddade. Gubben tittade upp och kallade på sin hund, nickade mot mig sen gick de vidare. Va fan kan de inte KOPPLA sina hundar!!! Om jag hade kört på hunden hade de ju vart jag som åkt dit fast jag kan itne råför att hunden sprang ut i vägen. Vad arg och chokad jag var när jag körde vidare.....

När ni går med era hundar i trafiken. Se till att de är kopplade!!!!

Hemligt


Hemligt
Har det vanliga lösenordet till detta inlägg..
Men jag skrev en annan sak igår oxå som jag tog bort idag men om jag har mod och orkar
såskriver jag det en annan dag ist.

Tävling



Är med och tävlar om en jätte fin skötväska hos 
mansondusts från Willvindesign.se 
Var med och tävla ni oxå:)



Som jag tror dagen kommer se ut...

Ni som ville ha lösenord till mitt inlägg har jag nu skickat till er på eran mail:)

Snart ska vi äta frukost och gå ut och åka lite snowracer. Det är ju inte så kallt idag bara -4. Synd att inte pappa var hemma så vi kunde åka scoter. De är tråkigt, men nästa söndag kanske vi kan göra de, hoppas:) Annars idag blir de nog inte så mycket gjort.... förrutom att jag har tvingat Petter att rensa skåpen med mig. Ta ut allt vi inte anväder, tar ju sån plats. Ibland får man trycka in sakerna:) Sen ramlar hälften ut när man väl ska ha nått... alltid lika kul hehe. Annars blir de nog mys kväll tror jag. Tittar på någon bra film. Let´s dance kan jag hoppa över, tycker de är sååå tråkigt.....

Vad ska ni göra ikväll?

Återkommer med lite bilder senare....

Arg!

                          



Hemligt inlägg. klicka på bilden.... Vill ni ha lösenord får ni fråga...

Städa & True Blood

Igår städade jag. Dammade, dammsög, plockade, torkade golven, plockade igen, fixade i köket, tog ner alla julgardinerna och satt upp andra, Bäddade rent i sängarna, tog ner alla ljusstakar, vattnat, putsade alla speglar, gjorde fint i tvättstugan, möblerade om lite :) Blev en hel del. Skönt när de är gjort. Nu är de fint hemma. :) Står bara lite saker på köksbordet som ska plockas undan och lamporna ska upp i fönstren igen efter jul.

Idag har ja inte gjort så förbaskat mycket. Mest tittat på True Blood meddans W var på dagis. Och man fastnar direkt. Bra serie. Spännande:) Finns de bara 2 säsonger?

Kul att några ville skriva iaf att de var inne och kollade:) Uppskattande. Ni andra, vet ni inte hur man gör eller vill ni inte att jag ska veta att ni är inne? Eller är de bara orken? hehe...Var iaf 10 st fler inne igår mot vad jag brukar ha medel, det är jätte kul:) Fortsätt med det.

Hej ALLA

Jag säger såhär jag har runt 30 läsare per dag och de hade varit kul om ni ville skriva en kommentar vilka ni var så man vet lite för kul vilka som följer våran vardag:) Så lämna gärna ett hej eller nått vid "vad har du på hjärtat"

Puss och kram

Mitt i jobbarveckan

Lämnat lillkillen på dagis. Idag ville han inte gå, han ville vara hemma och kolla på Petsson och findus. Men med lite bråk så fick jag iväg honom tillsist och när han väl kommer dit brukar de funka bra.
Så nu sitter jag är med en pågenlimpa och ett glas mjölk.

Behöver verkligen städa sovrummet och köket. Jag gjorde de igår men jag fattar inte hur stökigt de kan bli över en natt. Jag blir så trött på det. Att det aldrig kan vara fint i 2 dagar. Utan man måste städa varje dag. Sen MÅSTE jag hoppa in i duschen känner mig just nu som en skabbhöna. Vill fixa mig fin. Inte bara gå runt i mjukisar hela dagarna nu när man går hemma. Sen är de så tråkigt med vädret, att de inte kan ge sig snart. De är aldelles för kallt för att vara ute. W vill ju vara ute och åka din snowracer sen vill han åka scoter men de får vi ta när pappsen kommer hem. Hoppas att de har det kanon. Men tiden går så snabbt så de är väl snart hemma igen:)

Igår hade W nått spel. La han i sin säng sen vaknade han och satt sig upp och sa: mamma, ta mig, så sträckte han ut sina armar. När han kom upp i våran säng fick inte ens Petter röra honom. Då skrek han. Han skulle typ ligga på mig. Han är så ibland, de är bara mamma som gäller.

Tigerkakemuffinsarna blev bra igår. Petter fick ta med sig resten till jobbet och hoppas de blev uppskattade. Bättre med hembakat än köpt.

Som sagt, nu ska jag hoppa in i duschen. Fixa lite i köket och sovrummet. Sen ska jag nog fortsätta kolla på true Blood, kollade på de igår och de verkade bra. Men jag har fått nån vampyrskalle. I 2 nätter nu har jag drömt om vampyrer och i natt drömde jag att Petter var en och han skulle bita mig och säga att de var ett mycket bättre liv...... Hmmm... att man kan drömma så.... Jag läser ju Twilight oxå så de blir mycket vampyrer nu för min del.

Oj de här blev att långt inlägg....Hoppas ni orkar läsa såhär långt :)
Lämna en kommentar:) Kul att du hittade hit Veronica:)

Kladdkakemuffins

Petter beställde muffins nyss så jag bakar tigerkakemuffins. Få se hur de blir. Hälften vanlij och hälften choklad:)

Gummibjörnen hela dagen

                                              
W älskar denna björn. Klicka på bilden för att komma dit. Han vill sitta och kolla på den hela tiden. Han är rolig min lilla kille. Sitter och diggar...

Annars har jag sökt 2 jobb... läst tills jag somnade:) Varit upp och vattnat blommorna hos mamma och pappa och gett Bullen mat och bytt vatten.
Det går bra än så länge att de är borta. Jag är så OTROLIGT mammig och pappig. Trodde de skulle bli jätte jobbigt att de är borta men som sagt de går bra men de har bara varit borta sen i fredags hehe:) Nästa lördag får jag träffa de igen. Men jag vet att de har de bra i värmen:) Är avundsjuk, vill oxå till värmen. Men de blir en sverige semester i sommar för oss. Nog Astrid lindgrens värld och kolmården så de blir en Semester för W:)

Har ni planerat nått vad ni ska göra i sommar?

Ikväll när Petter kommer hem blir de min hemgjorda skinsås och makaroner:)

Kul att ni ville skriva om vad ni tyckte om tapeterna, Nu ska Petter få höra att de jag tycker är SNYGGARE!! haha

Tisdag

Nu har jag lämnat lillkillen på dagis. Ska nu söka jobben jag hittade igår. Nu får jag sitta här i lugn och ro och pyssla ihop allt. Sen ska jag lägga mig och läsa, så jag kommer ut boken snart. Petter börjar bli otålig. Och vila liten sen kanske. Och äta en liten bit.

Återkommer...

Tapetsera om...




Vad tycker ni?
Jag vill ha den längst upp meddans Petter vill ha den andra. Den kommer vara i Tv:rummet.
Vill veta vad ni tycker, för vi är oense.

Äntligen!

Nu har jag fått hjälp att fattat hur man gör hemliga inlägg. :) 

Tack Carro, ännu en gång!!! 

Lite bilder :)

  

      

Har varit dålig på att uppdatera med bilder men jag ska skärpa mig. Igår var vi hemma hos bror och Emma och fikade, sen blev vi bjudna på mat:) TACK! Jag tror jag vann på topptipset. Typiskt att de ska vara 139:- suck!

Då var man arbetslös igen:( Ska faktiskt ta tag i riktigt idag och sätta mig och kolla runt riktigt, har varit dåligt med de när jag jobbade.
Nu blir de frulle.... återkommer....

Rolig kväll med mycket skratt

Hade en jätte rolig kväll igår. Vi åt mat och Emma och jag sjöng ABBA singstar. Måste ju inviga det:) Bror och Petter vågade inte sjunga nyktra. :(. Sen spelade vi Buzz och vidare till "helt hysteriskt" Jag har inte skrattat så mycket på jätte länge. Fick Ont i skrattmusklerna. När jag tänker på när Bror drar upp överläppen och säger : "Det går lika bra med selleri" Kan jag inte låta bli att skratta!!!!!

Läste lite när jag gick och la mig. Ska strax läsa ut boken:) Undra vad som händer idag?  Ska upp till mamma och pappa en sväng iaf och kollla huset. Sen blir de nog bara lugnt.


Inte så roligt inlägg men jag återkommer...

Kväller med god mat och sällskap

Bror och Emma kommer om en liten stund. Vi ska äta hemgjord hamburgare med strips och sen blir det fruktsallad till efterrätt:) Kommer bli kanon gott:) Sen när W har somnat ska vi spela ett spel som heter "helt hysteriskt". Ska vara kanon kul säger alla:) Älskar ju "med andra ord"

Annars idag då, vi har varit ner och kollat på brors innebandy match. Det gick bra för W i början och bror hade en egen hejjarklack som bestod av W: Hejja Jejje! Jejje! :) Resultatet blev 7-7 tillslut.

Just nu sitter W i mitt knä och kollar på Eldorado. Jag ska strax börja skära upp lite grönsaker:)
Annars har jag inte så mycket att berätta som jag inte vill att ALLA ska läsa, måste fixa så jag kan ta ett lösenord för hemliga inlägg. Då vänder jag mig till Carro:) Som kan allt när de gäller blogg:)

Ha en trevlig kväll för det ska vi ha:)

Fullt upp...

Igår som sagt jobbade jag min sista dag..tillsvidare....
Åkte och handlade mat när vi kom hem så vi hade någonting och käka på kvällen. Bror kom över och käkade med oss, de blev Langos. Det är sååå gott:) Med skinka, gräddfil, ost och vitlök. Sen en sallad påsidan om. Och ett glad cola:) :) :)

Kollade på Let´s dance och W fick gå in och lägga sig. Sen kom snasket fram. var så längesen jag käkade cheeseballs. Men de är alltid lika gott. Börjar man äta en så måste man nästan äta upp hela påsen.

Idag skulle Pettter och W ner och kolla innebandy, jag blir nog hemma... sen ikväll kommer bror och Emma, vi ska käka lite mat ser det väl ut som men jag vet inte vad de blir för tillfället.

Mamma och pappa har de bra nere i Thailand, i värmen:)

Jag återkommer...

Trött och fryssen

Det är så kallt inne på jobbet. Jag hade 3 tröjor + vantar+ sjal och frös iaf. Är runt 16 grader. Och jag som är så fryssen av mig. Men de är sista dagen att jobba i morgon. Tråkigt. Men har inte planerat att gå hemma länge precis.

När Petter kommer hem ska vi äta köttbullar och makaroner sen kommer mamma och pappa en sista gång innan de åker i morgon:) Ska nog baka kladdkaka:) Lite sugen på de faktiskt.

W hade inte sovit nått på dagis i dag så han är nog väldigt trött så han kommer att gå och lägga sig tidigt. Då får man lite tid för sig själv. Skönt med fredag i morgon. Undra vad man ska hitta på? Vad ska ni göra?

Nej, jag är inte ett dugg avundsjuk, nej, nej

Mamma å pappa åker till Thailand på fredag. Snacka om skönt. Jag vill oxå åka, de är ju så underbart i Thailand. De är borta i 2 veckor. Vi åkte ju i Mars 09. Var kanon. Hoppas de får en kanon resa med mycket bad, värme, god mat och shopping. Var inte för bruna när ni kommer hem bara. :) Kommer sakna er!

Vi skulle boka biljetter till Avatar 3D på lördag men de finns inga platser kvar eller jo bara några enstaka längst fram och där vill jag inte sitta. Så de kommer väl att bli en annan helg. Många säger att den är bra så jag vill se den och de var längesen jag gick på bio. Kommer inte ens ihåg vilken film jag såg senast, tror de var i bromölla kanske?

Jag är fortfarande inne i min bok. Den är så bra. Jävla tjat tänker ni men den är så bra. :)
jobb i morgon igen då hoppas de inte blir så kallt, i tisd så hade en fläkt gått sönder och vi hade 15 grader inne. Tycker synd om petter kom måste jobba ute i de kalla idag var de -24,5 hos oss men de var kallare hos andra. Brrr... man kan ju knappt vara ute och våran kran har frysit, vi får inge kallvatten i köket bara varmt men i badrummen och tvättstugan fungerar de, konstigt.


Tävling

                                                                                                                    
Jag är med och tävlar hos Millah om ett par nya Fred Perry sneakers.

Jag måste uppdatera...

Först har jag as ont i magen. Känner mig som jag är gravid i v. 38. Skulle behöva lägga mig ner. För mycket choklad och vin:)
Börjar med att jag fick inte förlängt på jobbet. Slutar på fredag så nu MÅSTE jag sätta igång att söka söka... suck suck.... vill bara ha ett jobb...

Ikväll åt vi ytterfilé, potaisgratäng, hemmgjord bea. Var mumma:) W hade lite feber tror jag, han var varm och väldans trött och grinig så vi åt sen somnade han vid 17.45 typ. han var helt slut.

I morgon ska vi på kalas. Lea fyller 5 år. GRATTIS.

Jag FÅR INTE läsa mera när jag har läst ut Twilight-serien. Petter tycker jag är så TRÅKIG!!! Han blir skit sur och säger att jag är såååå osocial. Men vad ska jag göra, de är SÅ SPÄNNANDE!!!! + att jag är inne på sista boken.

Nu ska vi se på film, jag återkommer med längre inlägg i morgon.

Personlig almanacka

Är med och tävlar om en personlig amanacka på en jätte fin blogg jag hittade:) Julia
Skulle såklar ha W på framsidan. Min gulleplutt. ♥

 

 

Har inte så mycket att berätta för tillfället

Jobbat idag. Har den här veckan sen får vi se.
Petter kom hem igår. Skönt att han är hemma igen.

Ikväll ska vi äta vildsvin. De är så gott. Vad vi ska göra med de återkommer jag med sen. Om ni aldrig har ätit det så testa!!!

Återkommer...

Jo måste säga att jag har börjat nu på sista boken i Twilight-serien. Jag är helt såld.
I januari blir de nog tapetsering av vårat allrum. Lääängtar, de kommer bli så fint. Sen återstår resten av rummen men de får vi ta en annan gång. Nån som vet förresten var man kan hitta fina barntapeter?

Helt slut

I morgon är de dax för jobb igen. Jag har bara den här veckan så vi får se vad som händer på fredag om jag får förlängt eller inte, jag hoppas det men jag tror de ser rätt mörkt ut. Eftersom de oxå ska flytta i slutet på året.
Det finns ju ingenting att söka heller. Jag blir så matt. Jag tänker inte ta ett säljar jobb...knacka dörr eller ringa runt till folk. Vill inte ha ett jobb med provision. Man tjänar ju mer att gå på A-kassa. Ge mig ett jobb..... jag blir så matt på de här. Undra när man kan börja leva normalt med en normal lön som kommer in varje månad.

W tittar på Mora Träsk, men nu ska vi gå och käka lite frukost, sen ska jag sminka mig lite och dona. Idag känner jag inte för att göra så mycket.


Återkommer...

Hej mina kära läsare

Nu är de kväller. Therese och Isac har åkt hem för ett tag sen och W somnade såfort han fick sin välling. Jag ska säga godnatt till er och gå och läsa ECLIPS!!! Ni fattar inte hur bra Twilight-böckerna är!!!!!

Godnatt, sov gott! I morgon kommer älsklingen hem.

Dagen

Idag har vi gjort allt möjligt. Vi vaknade runt 9 sen gick vi inte upp förrän vid 9.30. Skönt. Jag låg och läste Eclips igår, har läst halva nu. Så bra, kan inte sluta.
Har städat och haft mig, bara toaletterna kvar som jag funderar att ta nu. Mamma och pappa var upp och hjälpte att skotta. Han ju inte göra de när jag är hemma sj med W. Sen hjälpte de mig att ta ut julgranen. Den barrar ju så mycket nu. Skönt att bli av med den. TACK! Ni är guld värda. ♥
Vi har ätit mat, köttbullar/potatismos/gräddsås och lingon såklart:)
Mot kvällingen kommer Therese och Isac. De får hålla sig och leka inne på W:s rum idag, jag som nyss städat hela huset och vill inte städa hela igen innan Petter kommer hem. I morgon kommer han. Då blir vi hela familjen igen :) Just ja, vi har målat lite med fingerfärg idag igen. Kul kul:)

Jag har just kommit till de avsnittet i Eclips där Jacob pip Bella. Ohh, måste läsa vidare nu!!!!

Mycket snö!!!

Det bara fortsätter snöa och snöa. Snart blir vi insnöade!!!

God fortsättning på det nya året

Blev scoteråkning idag oxå. Jag åkte lite efter på Bob men sen blev de att jag satt bakom ist. W tyckte de var lika kul som vanligt att åka:) Blir nog lite i morgon oxå.
Är hemma i huset nu. Skönt att komma hem oxå å ta de lite lugnt hemma i sitt eget men TACK ännu en gång för all mat och sällskap. Ni är de bästa. Mamma och pappa

Nu håller jag på å tvättar lite, måste försöka att hålla efter nu. Blev inte mycket tvättande under julhelgen. Allt har varit fullt ös. Längtar efter älsklingen.♥ Kan du inte åka hem i morgon? VI SAKNAR dig!!!

Snacka om de kommit mycket snö nu igen.

Som sagt God fortsättning på er allihopp. Sen tycker jag att ni är dåliga på att kommentera :S Kom igen nu!

Tycker  att de är jätte läskigt med den här 4-åringen som försvann igår under firandet. De tror väl att hon blivit kidnappad. Sen hände de andra läskiga saker igår i landet. Jag vågar knappt ge mig ut längre när de är mörkt.

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0