Ny

Håller på å byter blogg. Skriver här sålänge tills den är klar. Byter till blogspot där man kan lägga in bilder från iphone.

Uppdatering av nya bilder...

Har inte funnits någon tid å uppdatera men nu kommer den. :) Med massor med bilder.
       
     
     

Skönt å sova :)



Altanbygge på framsidan:)


Klart, ska bara målas vitt


Sista bilden på magen innan Melanie kom. Idag är hon 5 veckor <3

Skriver mer senare, nu är de frukost dax sen städning av hela huset!!

Melanie 4 veckor <3

Redan 4 veckor?! Sjukt!!! På måndag blir hon 1 månad. Stora tjejen. Vi är kvar härnere:) i torsdagskväll hälsade vi på Jimmy å Carro å lilla wilda. Å jätte hunden, största jag sett å en liten hund. Fika å pratade. Vad vuxen man känner sig när man fikar, dricker kaffe å pratar barn:) börjar känna mig gammal ibland. :( Jo sen åkte jag å Petters mamma till eko. Mel å w fick kläder som vanligt:) å leksaker. Å ja köpte lite nytto grejer:) Jag är ute efter en tjockare kofta till Mel men hittar ingen någonstans:( Fredag: var in till Sölvesborg. Mel fick body å solbrillor å W solbrillor å leksak. Å på kvällen var vi å åt hos Petters morbror å fru. Kanongott:) ätit massa fisk så nu kommer jag bli lite klokare mot vad jag är;) Idag var p på fotboll å vi andra var på ett lekland i Kristianstad:) w tyckte de var kanon kul:) Mel sov hela tiden, the sleeping beauty:) Petters mamma bjöd på restaurang på kvällen:) 3 rätters. Mumms!!!! TACK! Dagarna går i ett här nere. I morgon på dagen vet jag inte riktigt vad som händer men eftermiddan ska vi ut till Roger å äta mat. På måndag ska familjen fotograferas:) å tisdag morgon åker vi hem. Alltid kul å vara här nere men skönt å komma hem till sitt. Massor som ska göras hemma. Nu är de dax för mig å sova. Blir inte så mycket sånt. Ska ta en tyst minut för de i Norge. Hemskt är det!!!!!! Tycker folk dör runtomkring hela tiden nu!:(

Skåne

Har vi varit nere i Bromölla i 2 dagar. I tisdags var petter med några kompisar medan vi andra hälsade på hans morbror å fru. :) igår gick vi promenad med Carro, Jimmy å söta wilda 4 månader:) å en fika hann vi med innan Wilmer skulle klippa sig:) Sen var vi bjudna på mat till Petters ena syster å hennes kille Ola. Fick söta kläder till Mel å W fick leksaker å han var så glad:) de var riktigt trevligt!! Var till en lekpark där i närheten där de hade linbana. Undra om de var petter eller w som tyckte de var roligast?:) Mel sov hela tiden i vagnen. Så gårdagen var fullbokad. Idag har de varit lugnt hittils. Vill åka en sväng till eko sen å kolla:) nu ska jag kolla klart på Oprah:) knäppt massa bilder men kan inte lägga in dom förrän vi kommer hem...

Packa

Då är kläderna packade. Skitsvårt å veta vad man ska ta med när man inte är 100 på vädret. Jag kom i ETT par byxor idag!!! Ut å gått långpromenad med Mel oxå. Hoppas de blir fint i morgon när vi ska ner å väga så tar vi en promenad:) undra hur stor hon är nu. Sist i måndags var hon 3220g 54cm. Lååång tjej:) så nu hoppas jag på 3480g så jag kan sluta mer med ersättningen. Nu ger jag henne 2-3 ggr/ dag. Ungefär 150 ml innan var de 250 ml. Har minskat. Så hoppas snart jag får ta bort den men ska inte hoppas för mycket. I morgon kväll efter petter kollat på fotboll åker vi vid 21 kanske. Kommer uppdatera när jag kan, har ju i mobilen:) men kan nog inte lägga in bilder men det får jag göra hemma sen. Jag har blivit jätte förkyld. Snart försvinner väl smaken oxå. Lite ont i halsen finns oxå. Hoppas de går över snart. Inte undra på lillan är snorig. :S sen har hon fått lite hormonprickar i pannan. Hoppas de försvinner snart. Var å varannan bebis får så. Hör av mig!!!;)

Helg!

Idag har Jannica med barn varit här. Hon har ju en liten kille som är 6 dagar äldre än Mel. W har varit helt galen hela dagen. Det har gått 120 å han har varit som en durasell kanin. Fattar inte hur han orkar å vad han har sina öron till men nu har han äntligen kopplat av. Puh...:) Jag gick nyss igenom Mels kläder så jag ska veta på ett ungefär vad jag ska packa när vi åker på måndag. Jag säger att strl 62 har jag massor i. Behöver inget i den storleken. Hon har ju fortfarande strl 50 men använder även strl 56 på vissa kläder som är små. Men hon drunknar ju i de sessan. de som man glömmer bort å köpa är ju strumpor och pyjamas. De måste jag försöka komma iväg å köpa å kanske någon tjock tröja för man vet ju aldrig hur vädret är/blir. W har massor med kläder han oxå å han är ju nu i den åldern han ska välja sj. Han älskar ju action gubbar. Nu är han helt såld i Ben 10, Batman å Spindelmannen. Sen vill han ofta ha jeans. Han är rolig. :) W ska ju åka tåg med hans farmor ner till Skåne på tisdag medan vi åker bil. Få se vad vi hittar på där men dagarna brukar bli fullspäckade för de finns så många man vill träffa. Å de finns väl en del som vill träffa oss oxå. Nu ska jag få W å somna å sen få lite tvtid innan läggdax. Få se vad som händer i morgon:)

Lite mera bilder


Gos på kvällen


Underbara pojke


Snuttan fått fina kläder av sin mormor:)


Bygger veranda på framsidan. Halva klar. Nu är de bara ny trappa å räcke runt. TACK underbara pappa för hjälpen. Våran egna vaktmästare <3 Bild kommer när de är helt klart!

OUTFITS


Lillplutt i klänningen hon fick av morbror och Emma:)


Idag har vi kört på ranidigt med volangstrumpor:)




Tankarna ligger hela tiden hos min älskade vän Gustaf. Jag tänker på dig. Hoppas att du har det bra där du är nu. Jag kommer att sakna dig massor. Du var ett sånt glädjerus. Jag har känt dig i 25 år. 25 år av mycket skratt och vi har varit som syskon. Kan inte fatta att du lämnat oss. Sov Gott nu. <3 <3 <3 Kommer ALDRIG att glömma dig <3

Bilder


Vaktar syrran:)


Fågelholk. Precis som sin bror å pappa. Åker bil.


Här sovs det:) Liten å stor:) Mina älsklingar!!

LITE OUTFITS:)









Jag orkar inte skriva så mycket mer. De har varit mycket nu de senaste dygnet. Men nu har ni fått lite bilder så uppdaterar jag mer i morgon:)

Lördag

Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder men p sitter vid datan. Så jag får blogga här nu tills han är klar. W har somnat å Mel ligger här i soffan med oss. Hon har inte varit vaken mycket idag. Mest legat i knä å vagn å sovit. Å w har haft en "tvärtemot" dag idag. Inte lyssnat alls. Vilken trots! Vi har varit hemma hos mamma nästan hela dagen å pratat. Mammor är bra å ha<3 hon fick även potatis från Petters potatisland som han har. :) jätte goda är dom. Så plockade vi av lite jordgubbar från landet. Så nu har jag ätit gubbar å mjölk:) Nästa vecka börjar p jobba igen å vi är öppna om någon vill leka?:) Älskar våran familj <3 ni betyder allt!!!

Torsdag

Ligger å tittar på 3 vännerna å Jerry med w. P är på firmafest i Uppsala. Mel ligger i sin vagn. Det är helt sjukt varmt ute och även inne. Mamma å ja håller på å fixa jordgubbsaft men de måste stå över natten. Åh vad gott. Å vi hade även tänkt att åka å bada i morgon. Men de kan ju glömma att jag visar mig i bikini å jag får inte bada än heller men p får bada med w. :) jag sitter på stranden i skuggan å äter upp picknicken:) nej, hade tänkt att gå ner 3 kg på 2 veckor. Röra på mig å inte äta skitmat. Ammar ju så måste äta skapligt. :) 6 kg kvar till vikten innan graviditeten. I morgon ska Mel vägas igen. Hoppas nu på över 3100g. Inget inplanerat för helgen... Vad ska ni göra?

Onsdag

Petter lämnade W på dagis å jag var tvungen å vakna lite. Är annars helt slut på morgon. Bra att Elin kom så jag fick kliva upp:) Fikade och pratade meddans våra barn var på dagis. Skönt det ibland oxå:) Mel fick en jättesöthatt å klänning:) TACK!

Sen kom mamma å vi tog en promenad. Rätt långt gick vi faktiskt å det var jätte skönt å gå men VARMT. De var ju ingen luft. Lilla Melanie låg i vagnen i bara body. Å hon verkade tycka det var skönt. Hon sov iaf hela vägen. Hämtade upp storebror från dagis och gick hem. Skicka även iväg papprena på Melanie nu och hon ska heta:
Linda MELANIE Mim Eriksson. Linda efter mig såklart och Mim efter Petters syster som heter det i mellannamn.

Sen var Therese och Isac upp. Barnen lekte å föräldrarna pratade å fikade:) Mel fick kläder. TACK. Hon är en riktig prinsessa min plutta.
Det går inte å förklara hur mycket jag älskar mina barn, min familj. Ni är underbara å alla i min närhet.

I morgon går W sin sista dag på dagis innan hans sommarlov i 4 veckor och mamma kommer hit och vi ska göra jordgubbssaft. Mamma var å plockade idag å ska hjälpa mig.:) Får även se om det blir en promenad i morgon oxå. Kilona ska bort.

Nu ska jag se på fotbollen... Heja Sverige!!!!!

Lilla skruttan



Älskade lilla tjej. Bilden är från när vi åkte hem från ackis den 26/6. Webbis-bilden.

Storebror sover efter en dag på dagis. Jag somnade oxå tätt intill pluttan som oxå sov. Skönt var det. Andra gången för idag. Å undra vad de beror på... försöker nog ta igen mycket. Å vila till nästa vecka när P jobbar igen och Ws dagis är stängt och ´de blir fullrulle här hemma ´i 4 veckor.
Om 2 veckor åker vi ner till skåne å är där nästan 1 vecka å ska hitta på lite roliga saker. ´Men inget är riktigt bestämt vad vi ska göra utan de är skönt å ta dagarna som de kommer när man är där. Hoppas på värme och lite promenader...:)

Rätt håll

Min stora tjej väger nu 3070g. Vägde henne på BVC för några h sen. De går åt rätt håll å de är kanon skönt. Nästa gång blir på fredag. En underbar tjej. W var så stolt idag när han fick visa henne på dagis. Vi skulle ju ta en promenad idag men p lämnade w på dagis så la vi oss i sängen alla 3 och somnade. Å vaknade typ 3 h efter. Gud så skönt. Nu ligger snuttan vid mitt bröst. W hade berättat på dagis idag hur Mel äter mat. Snuttegubben:) <3 nu är de strax sovdax för lillemann. I morgon får vi besök:) Ni får gärna skriva nått, hade varit kul å veta vilka alla är som besöker :) hejsvejs!

Bilder


Solar bort de gula hemma i sängen..


Nyvaken plutta...ligger i sin säng..


Lite stor mössa.. även att den är från nyfödda...


Mycket hår...:)

Kollade nyss på bilder på magen. Saknar den faktiskt litegrann. Allt gick ju så fort så man hann ju inte med själv. Hon skulle ju fortfarande ligga i magen egentligen. Lilla snuttan. I morgon är det BVC igen.

Ny vecka

Melanie har hunnit blivit 1 vecka. Å äntligen går hon upp i vikt. :) har varit några jobbiga dagar fram å tillbaka till ackis men nu är de slut på det. En liten tapper tjej är hon. Sover mest å äter. Å gosar förståss. Älskar å vara 2 barnsmamma. Men nu är de stopp. Blir inga fler barn här. Sen är de kul att vi har fått både pojke å flicka:) Mel hade sina ankstjärt strumpbyxor i dag å de är så söta:) sen en body med texten lillasyster. W ligger å kramas å pussas å klappar å luktar på henne å tycker hon luktar gott. I morgon går han på dagis å jag ska ge mig ut på en promenad. Ska försöka gå nu varje dag. Måste skaffa en åkbräda till w!! Så nu ska kilona bort. När jag börjar röra mig hoppas jag att de går hyffsat. Har väl 6-7 kg men då är bara Mel 1 vecka än. Mitt mål är att iaf gå ner allt till nyår. Så i morgon om de är hyffsat väder blir de långpromenad med mamma. Skönt å komma ut lite tycker jag å för Mel å åka vagn. Fick hem papper idag på faderskap å sen vad hon ska heta blir ju Melanie och mellannamn har p bestämt Mim. Å jag funderar vad vi ska ta från min sida... Svårt... W heter Lars(efter min pappa å bror) och petter (efter hans pappa) får fundera lite till...

Äntligen

Har varit några jobbiga dagar. Mel var tvungen å få en puff för å börja viktuppgången men nu börjar de ge sig. Jätte skönt:) hon mår bra å är en underbar liten tjej. Igår så tappa hon navelsträngen å vi badade henne. W vill vara med hela tiden å pussa å krama å säga hur mycket han tycker om henne. Han är en jätte bra storebror. Men allt ska ske direkt. Lilla herrn har inget tålamod för 5 öre. Om dagarna ska de bli skönt å vara hemma nu. Haft lite besök men vi har varit trötta både ja å p. Har inte känt mig så trevlig ibland men de börjar vända nu. Nästa vecka går w på dagis sen har han 4 veckor ledigt:) sommarlov för honom:) å han jag å Mel ska hitta på saker:) sen om någon vecka ska vi ju åka ner till Skåne å hälsa på. Lite uppdatering iaf... Nu ska jag sova. Natt natt

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0