Gott nytt år på er!

                                        

Så här har våran dag varit. Vi har åkt scoter och de tyckte W var kanon kul. Han ville bara åka mera. Vi har ätit gott.
Förrätt - Skagen/lax toast med räkor och sallad
Varmrätt - "Potatismos rosor" Det är en gratäng med kassler, champinjoner, potaismos som man sprittsar och in i ugnen. Kanon Gott. Min absolut älsklings rätt!!!
Efterrätt - Perikor med vailjsås med grädde i :)

Allt var KANON gott, tack mamma och pappa för att vi fick komma och fira med er.
W har somnat som ni kanske ser på bilder. Han var så trött, han har inte sovit någonting annars idag.

Väldigt skönt att fira lugnt. Tagit ett glad vin. Nu sitter vi och kollar film. Lite lagom. Som sagt Nyår är överskattat man växer ifrån festandet.  

Ha nu ett stort gott nytt år på er och jag hoppas ni får ett kanon 2010. Jag hoppas att det nya året blir bättre än vad hösten 09 var. Ska blicka framåt och hoppas att de löser sig med jobb.

Vi saknar dig Petter hoppas du har det bra 65 mil ifrån oss. Avundsjuk på mamma och pappa som åker till Thailand den 8 jan. Hade varit skönt att åkt. Vi var ju där i Mars 09. Var kanon.


Ser fram emot att Carro och Jimmy kommer och hälsar på oss. Så vi kan hitta på nått kul. Säger de, synd att vi inte bor närmare.

(bilderna blir större om man klickar på dem)

Jag bjuder på en bild på mig:)

                                 
                                  

Nyår idag då

Som sagt alla skriver väl om de i sina bloggar. Jag tänkte göra de kort och skriva mina nyårslöften.
* Ska skaffa mig ett FAST arbete.
* Sluta bita på naglarna. Har perioder men nu ska jag sluta helt.
* Ha ett underbart år med mycket kärlek och vännskap

Igår gick jag å la mig runt 19.00 för att läsa lite. Läste runt 2-3 h... sen somnade jag bredvid W. Så skönt så... eller jag käkade lite chips och drack mjölk innan jag somnade :) Tänk att ena hjärnhalvan säger JA och andra säger NEJ så är de klart man lyssnar på den som säger JA. Typiskt.

Blir in i duschen nu. Vet inte om vi skulle med mamma å pappa in till Sala. De återstår att se, vill inte ringa ifa de sover. Inte alla som är uppe så tidigt som vi.... Jag hade garanterat sovit om inte W väcker mig. Men när man bodde hemma kunde man sova till middag. Skulle aldrig göra de nu, då missar man ju halva dagen.


Gott nytt år på er!!♥

Börjar bli kväller

Skönt att Petter kom fram hel. Var orolig när han skulle köra själv. Men de verkar ha gått bra. Vi saknar dig redan älskling. Kommer bli tomt utan dig.

Jag vägde mig nyss hemma hos mamma och pappa och vågen stod på 58,6. Så inga kg under julhelgen har snarare gått ner 0,4 kg sen jag vägde mig sist. Jag som ätit som sjutton. Kläderna jag fick passade eller ena tröjan kanske kunde vait en storlek mindre men jag tar den endå den ser inte precis stor ut. En rosa längre modell men knappar fram och en grönaktig, bara vanlig standard tröja. Sen fick ju W en pjamas som han skulle ha på sig direkt. Han tycker om pjamas. Jag med men klarar inte av att sova i de.

Nu ska jag gosa lite med enn trött kille som inte har sovit nått idag.

Fingerfärg

                                                          
Nu har vi målat lite med fingerfärg. De är kanon, går bort med bara vatten. Vi gjorde lite handavtryck:) W tyckte de var jätte kul. Sen har vi sjungit lite ABBA singstar:) Mina sångtalang är inte den bästa heheh

Har städat undan litegrann och rensat Petters garderob som han inte gör när jag säger till så gjorde jag de så han får fint när han kommer hem. Och jag kan lägga in kläderna normalt. Tvättar och tumlar litegrann. Var så himla mycket tvätt.

Nu ligger W i sängen och tittar på Mamma Mu och försöker att sova. Han älskar den filmen. :)
När han har somnat ska jag ge mig in på True Blood. Och sen ska jag nog städa lite till. Hela huset ska bli kliniskt rent till Petter kommer hem:)

Ensamma

Nu har Petter åkt och lämnat oss över nyår. Vi fick ju följa med om vi ville men de blev inte så, ska fira hemma med mina föräldrar och ta ett lugnt nyår, de blir så när man har barn och ja tycker att de är mer än okej att sitta hemma som sagt nyår är överskattat. Kommer vara ensamt att inte ha någon att diskutera och prata riktigt med. W pratar ju men vi brukar inte hålla länga diskussioner han och jag hehee :) Men de ska bli skönt på ett vis. Nu hinner jag nog städa hela huset + tvätta upp allt. Blir värst på kvällarna.. men jag klarar mig. Nyår ska vi sova hos mina föräldrar så sen kommer Petter hem så söndag. Så jag och W kommer få de riktigt mysigt.

Vi får följa med till Bromölla en annan gång. Helst när de inte är så himla kallt när man måste klä på sig på mycket.

Undra om jag får mina kläder jag har beställt idag. Men de får jag väl inte men de stod att de skulle levereras V.53. Hoppas jag kan ha dem så jag inte beställde för stort. Var tvungen att ha xs när jag köpte på gina igår. Men de brukar ha rätt stora storlekar. Får höra ifrån folk att jag har tappat vikten. Så som jag är nu har jag nog aldrig varit, sen jag var 13. ska bli kul att väga sig sen när jag kommer hem till mamma och pappa.

Ska gå till mamma och pappa sen, Ska skjutsa Wbobben:) Hoppas att han vill åka ananrs får jag bära honom. Och han har ju blivit så tung. Nu ska jag klä på mig, sitter här bara i morgonrock och myser. W sitter i soffan och kollar Mamma Mu. Han älskar dem filmen.

Återkommer nog några ggr idag så jag har någonting att göra spec, när W har somnat!

Ibland måste man få unna sig:)

                             
Friterad banan, glass och grädde:) Mumms

Hemkommen

Fanns ingen trehjuling jag kunde byta med så fick pengarna tillbaka, så vi får köpa nått annat till W eller vänta tills de kommer komma in nya.
Var in på en Zooaffär för pappa skulle köpa mat till sina fiskar. Så W gick runt och blev så förtjust i en liten hamster som var där. De är ju så himla söta. Tycker synd om djuren som får sitta sådär i bur:(

Vidare till Gina. Köpte 2 linnen, älskar deras, har några olika färger. Sen 2 tröjor:) Tycker om basfärger. Svart/vitt/brunt/grått... och sen ROSA heheeh:) ÄLSKAR gina!! De har alltid nått:) Synd att man inte skulle gå på nån nyårsfest för de hade jätte fina klänningar.

Blev MCDonalds sen. W satt på en egen stol. Han var så himla duktig och åt upp sin mat:) Sen skulle han ha en ballong oxå:) Får man ju inte missa.

En bra dag har det varit tillsammans med min pappa och mitt älskade bustroll:)

Byta/shopping

                                         

W är så fin i sin nya adidasdräkt:) Vill oxå ha en sån :)
Nu bär de aldelles strax av till Uppsala. Måste byta trehjulingen innan de blir för sent. Sen MÅSTE jag handla på Gina. Jag återkommer med vad ja köpt senare :)

Jag har fått en vagel i ögat. Hoppas den inte blir större, de gör ju så ont. Brukar inte sminka mig så här mycket som ja gjort under de här dagarna. Skönt att gå utan eller bara macara. :)

Sista jobbardagen innan 2010

                                                          
Idag var det min sista jobbardag. I morgon och på onsdag har jag tagit ut föräldradagar för att W:s dagis är stängt. Och P kunde inte vara hemma. Vad gör man inte för sitt lilla troll:)

I morgon kanske jag, W och  pappa ska åka in till U-sala och byta W:s trehjuling som var traskig. Kul när han fick den i julklapp:( Typiskt. Sen ska jag handla upp mitt presentkort på Gina:) 

Vad ska NI göra på Nyår? 
Vi blir bara hemma och slappar jag och W. Skulle egentligen åkt upp till Sälen men de kommer att bli för kallt mellan 20- 30 minus. brrr... för kallt för att vara ute. Och P vill att vi ska följa med ner till Bromölla men vi firar hemma hos mamma och pappa jag och W. Nyår är överskattat! Sen går vi ut vid 00.00 och kollar lite fyverkeri.   

Är det någon som har sett True Blood? Är den bra?

Snart ska vi äta
hemgjord hamburgare, finns bara en sort ja klarar av att äta och friterade strips:) Mumms

Grattis Emma

Grattis Emma som fyller 21 idag :) Var nyss där och fikade lite:) Hon fick en Arommassage av oss på nått slott mellan uppsala och Sthlm. :)

När vi kom hem fick W måla sin oljetavla som han fick av farmor. Men aldrig mer, de var färg överallt. Och de går ju inte bort heller. Han är förliten fortfarande. Försökte lägga kartong under men han fattar ju inte att han inte får ta i färgen. Ska försöka med fingerfärg någon dag men de går nog iaf bort med vatten. Men W tyckte de var KUL iaf... hehee... var ju jag som fick städa sen....
                      

Några bilder

                            

Lite bilder. Föst på mig, min mormor och W. Sen åker W lite Bob. Som han tyckte var jätte kul. :) Han skrattade så högt. ♥

Ska man börja klä på sig och fundera på att åka in till Sala och handla lite mat. Igår läste jag ut New Moon. Kan knappt vänta tills jag får börja läsa nästa. De är bra.

Massor med snö.

Nu har jag varit in och beställt 2 toppar till mig och en pyjamas till W. Åkte ju aldrig in till Sala idag, orkade inte och de har inte öppet i morgon:(. Var till mamma och pappa ist och W fick åka på sin nya Bob. Tyckte han var jätte kul, han skulle sitta sj och jag skulle sitta och mamma. Kommer upp kort som jag knäppte. Väntar även på kort från julafton. Så lovar att lägga upp de:)

Nu ska jag sätta mig och läsa New Moon. Inte många sidor kvar nu... sen över till
Eclips :)

Återkommer...

Nu får man vänta 1 år till...

Då var julafton över. En härlig jul har det varit. På morgonen kom min mamma och pappa och käkade frukost. Sen vid kalle åkte vi upp till dom och kikade på de. Efteråt så åt vid. Jätte gott som vanligt. Sen äntligen så kom TOMTEN ( som var min morfar) W blev jätte rädd. Han grät och var helt hysterisk. Tomten läste några paket sen låg resten under granen för jag ville inte att W skulle lida nå mer. Han var ju så rädd.
Jag läste på resten av paketen och W delade ut dom. Massor med paket blev det.

Jag fick bl.a: Pengar, presentkort, singstar ABBA, former, uppladdningsbara batterier,hårgrejer sen fick vi tilslamamns jag å petter lite kastruller, presentkort på sf och smått å gott:)
W fick: Lastbil, MASSOR med kläder, ByggareBob set, fingerfärg, safari leksaker, pennor, pussel, radiostyrd bil, en till lastbil, + en annan bil, overall, gitarr, Snowracer, mamma mu film, böcker. m.m.
Fattar inte hur han ska få plats med alla sina nya leksaker på sitt rum.
Tack för alla fina presenter.

Vi åt risallamalta och fikade och bara umgicks. Kort kommer upp senare, jag knäppte inte så mycket men de var andra som gjorde. Vi åkte hem efter svensson svenssons. W var helt slut och somnade i bilen påväg hem, han hade ju inte sovit någonting på dagen.

Idag så var jag till min faster. Blev bjudna på mat, som varje år:) Gott som vanligt, massor med mat.

I morgon hoppas jag på mellandagsrea men nu snöar det ju som sjutton. Så vi får se om man kommer ut med bilen. God fortsättning allihoppa:)

Tack för en UNDERBAR jul!!!

God Jul



GOD JUL
FRÅN
WILMER MED FAMILJ

Nu är det bara julmys :)



Nu börjar de verkligen närma sig. Jobbade sista dagen idag innan jul:) Börjar igen den 28 dec. Längtar verkligen nu till julafton. Kommer att bli hur mysigt som helst. Få se hur W reagerar på tomten.
När man var yngre så var man helt galen när de började närma sig julafton. Dan innan var såååååååååå lång tyckte man. Nu går tiden så himla fort.

3 Dagar kvar till JULAFTON

Har bara i morgon kvar att jobba sen är den julledigt. Pyssla och dona hemma. Julgranen har vi klätt idag, den blev så fin. Lyssnat på julmusik och myst. 
       
                                                                  

Sötnosen W ville att jag skulle knäppa kort på honom när han hjälpte mig att sätta upp sängen som farmor skulle sova i. Han tyckte det var så mysigt att ligga där. Han gick och släckte lampan och kröp ner under täcket. :)

När jag skulle gå in och lägga mig med honom så somnade jag oxå såklart som vanligt. Det är juh så mysigt. Men nu funderar jag på att städa toaletterna och sedan sätta mig ner i soffan och fortsätta läsa New Moon :)
(Bilderna går att förstora om man klickar på dem)


Wilmer ♥

Måndag morgon

Det blev inge julgrans-klädning igår. Blev middag hos mamma och pappa sen frågade bror om vi ville komma upp dit och dricka lite glögg och umgås. Så vi pallrade oss upp dit ist sen åkte vi hem till Anna Anka. Hon är juh en klass för sig verkligen.
Idag kommer Susanne så vi ska hinna klä granen innan det iaf. 3 dagar kvar till JULAFTON!!!

Jobbet återstår nu.

Hemma hos mamma & pappa

Jobbat klart, skönt. Vi var så duktiga och fick med allt :) Sen var jag ner på Karlssons och köpte glitter, här blir de gran-klädning mot kvällningen.

Nu är jag och W hemma hos mamma & pappa. Mamma bakar julgodis, knäck och ischoklad. Väntar tills de blir klart sen ska jag smaka.
Mysigt med mycket snö, de kan komma ännu mera tycker jag. Skönt att det inte är -20 längre. Graderna kan hålla sig till -5. Lagom tycker jag så man kan vara ute med W.

Förresten, är det någon som ska kolla på Anna Ankas jul idag? Det måste man se.

Ska fortsätta här nu jag återkommer med en julgrans bild och kanske några till och ett längre inlägg :)

Petter & Wilmer
älskar er ♥

Nu är min nya blogg klar:)

Blev kanon fint. Tack Carro. Nu är jag ny på blogg så ni måste ha lite tålamod med mig men jag LOVAR att blogga mycket mera nu.

Nu har jag precis kommit ut ur duchen. Ska hämta upp en jobbarkompis vid 06.30. Så de är jobb hela dagen idag. Känns ändå skönt för de är 100 %.

I natt drömmde jag konstigt igen. Drömde att Petter lämnade mig och Wilmer, han hade hittat en annan och jag hade inget jobb och gick på komvux. Det var helt sjukt. SKÖNT att jag bara drömde.

Fixa sig nu då, göra iordning mitt nyfärgade hår. :)

Återkommer när jag kommer hem.

Välkommen till min nya blogg!

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0