Fredag

Härligt med fredag och härligt väder. Sitter nu ute i solen å tar de lugnt meddans bebis bökar som vanligt:) mys! V 30 idag å de känns bra. Ungefär 10 kg + sen jag plussade. 7-8 sen inskrivning. Undra hur mycket till man ska lägga på sig. De mesta kommer ju nu sista veckorna. Allt börjar bli tungt å spänt. Livmodern är högt upp så de gör ont å sitta ibland å svårt å andas så jag får ta pause ibland. Börjar prata mer å mer med w om bebis. Ibland verkar han förstå men när någon annan säger nått vill han nästan inte lyssna men han längtar tills han får åka in med petter till bb å hälsa på. Ska bli kul å se när de träffas första gången<3 Bm på torsdag. Får se sf och hur de ligger till med värdena. Har ju så svårt med mina järntabletter. Så skönt med värme:) och än tycker ja inte att de är jobbigt med värmen. Kommer inte ihåg att ja tyckte de var så jobbigt med w heller men om de blir som de sägs att de kommer bli varmare än vad de var förra sommaren blir de nog jobbigt sista veckorna i juni/juli. I morgon åker vi iväg till Sthlm en sväng å hälsar på. Skriver mer sen å om jag kommer över datan så kanske jag slänger in en bild:)

Bloggar från mobilen

Jag tycker att det är dåligt att inte blogg.se har fixat sin egna App så jag kan lägga in bilder oxå. På kvällarna blir de inte av att jag sitter vid datan. Våran stationära har pajat så jag får ta den bärbara men de är så smidigt att bara ta fram mobilen. Idag kom Petters mamma å ska sova hos oss till april är slut. Sen idag så har vi fikat lite eftersom p fyller. :) W har fått målat på min mage. Tyckte han var jätte kul. Tog inget kort men de blir nog flera ggr eftersom han tyckte de var så kul:) Har inte så jätte mycket mer å skriva just nu. Vet inte riktigt vad som händer i morgon förrutom att BÄSTA pappa fyller år. GRATTIS!!!

Tänk tänk tänk

Först vill jag gratta älsklingen på din 23-års dag!!!

Jag är en riktig tänkare. Jag kan ligga i h å bara tänka på allt möjligt. Idag känns det som en sådan dag. Jag orkar ingenting å känner mig allmänt nere.... men efter regn kommer sol så jag hoppas att jag snart mår bättre. Så nu ska jag dricka lite kaffe och försöka vila lite....innan jag börjar städa. Vad skönt det vore om de inte fanns damm!

Tiden går så fort och på fredag går ja in i v 30 å de är 10 veckor kvar tills plutt kommer. Enormt fort har de gått å kommer nog gå lika fort sista veckorna nu oxå när solen kommer fram å de finns så mycket man vill pyssla med. Igår bökade det som sjuttsingen i magen. H*n hade nog ett löparpass eller nått för benen gick och tom P fick känna den lilla foten som stack fram ibland. Nu längtar vi alla tills bebis kommer och vi är så nyfikna hur du ser ut:) Ligger bland annat å tänker på vad som mer behöver inhandlas:

* Säng
* Skötbord
* Skötväska
* Parasoll
* Nappar
* Ammningsnapp
* Blöjor (köpte 4 blöjpaket på Willys när de hade billigt men inte från 3-6 kg)
* Lite mera kläder
* Termometer
Lite småsaker...

Har:

Vagnen är beställd
Bilbarnsstol
Bärsele
Påslakan+madrass
Lite annat smått å gott

Så inom en snart framtid så måste vi åka å köpa lite saker men inte så lätt i veckorna för P kommer hem vid 17.00 varje kväll. Så någon helg får vi ta en bebisdag:)

Nu ska jag ta å vila lite... Återkommer kanske senare.... Ciao




Bildbomb


Mina älsklingar








Jag sa till honom att le... haha ser galen ut...


Magen när jag sitter...




Hjälper till å tvätta bilen:)




Å tvättar gräsklipparen... med skorna på fel fot (som vanligt) Ni ser tjockisen i skuggan haha


Så stolt över sina nya spindelmannen stövlar:)


och nya "spring-skor" som han kallar de:) Morfar har likadana...fast några strl större då:)

Lite uppdatering av V 29

Kroppen:
Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

Hemma

Hemma. Å borta bra men skönt å vara hemma:) eftersom jag sover så dåligt annars så är de skönast att sova i sin egen säng. I morgon ska jag försöka ta en bild å lägga ut. Magen känns enorm, stenhård å tung. Nu ska jag slappna av och kolla på tv. Återkommer som sagt med bilder i morgon. Tack mamma å pappa för allt dessa dagar!!! Tack!

Dålig uppdatering

Har varit jätte dålig på uppdatering men jag finns här. Härligt uppe i Sälen. Kanon väder:) Snabb uppdatering om magen: v. 29. Den växer så de knakar. Livmodern växer sig högre upp och de känns som att den inte kan bli större. Börjar svälla upp händer å fötter. Mest på morgonen. Tiden går fort och man börjar spekulera lite om när man tror bebis kommer kommma ut. Som de känns nu storleksmässigt tror ja inte jag kommer gå över tiden. Fattar inte hur de ska finnas plats. Vad tror ni? W kom 3 dagar efter Bf. 3810 g:) perfekt liten kille. <3 mitt hjärta! Så nu börjar de jobbiga veckorna, men de kommer säkert gå jätte fort. Finns mycket å fixa. Få se om man orkar dansa kring stången i år:) petter vägrar så jag måste ställa upp för w:)

Hemlighetsfull


Lite fynd på rean till W. Sommarjacka.

Har nu fixat en underblogg där ni kan se lite av inköpen.
www.ljeriksson.blogg.se/inkop
Jag vet inte om den blir öppen snart men vill ha den stängd sålänge. Kommer skriva adressen till höger där den andra står.

Hemma med underbart väder:)

Älskar detta väder!!! Å nästa vecka ska bli kanon. Idag när vi kom hem så gick vi ut direkt. Fixa jordgubbslandet, hoppas på många gubbar:) W lekte massor ute å bara njöt. Vi fixade på altanen å nu är sommaren välkommen:) Igår var de bara bra. Sanna var jätte bra. De var lite jobbigt att sitta stilla så länge för de trycker på till å från så jag måste sträcka mig å ta djupa andetag. Men de gick:) hade en bredvid mig som måste typ vara hennes största fan. Han sjöng med å klappade hela tiden. Haha:) men de var trevligt igår:) Tack Therese för bärselen, testade den innan å de kommer nog bli kanon när magen försvunnit:) Tack Marie och Joanna för allt i går:) I morgon kommer Jannica med Didde å Lily hit å leker:) blir nog lekparken men även på bakgården:) På tisdag blir de Sälen med massor av mys:) å fint väder!!! Nu måste ja lägga mig å ta det lugnt å koncentrera mig på å andas i några min å hoppas bebis vill flytta lite på sig. Vilden:) <3 Wilmer mammas gullunge<3

Sthlm

Lämnade w i morse hos mamma å vi åkte vidare till Sthlm. Ska sova hos p syster. Ikväll ska vi gå på en liten konsert med Sanna. De har varit underbart väder å vi har suttit ute å bara njutit. Nu håller de på å grillar lite å jag vilar lite framför tvn. Blev så trött efter solen sen tror ja att jag håller på å bli sjuk. Sen ska jag få champanj:) alkoholfri då:) Inne i v 28:) denna bebis är mycket vildare än w var i magen. Just nu sover h*n:) men ja kommer nog snart få en kick på revbenen. 3 månader kvar och sen massor med mys. Å ja är 2 barnsmorsa:)

Härlig dag

Började med att ja lämnade w på dagis:) vidare till Sala med mamma. Skönt att gå utan barn. W hatar klädaffärer. Var ju 25% på allt på kappahl men ja hittade ingenting. Vidare till hm och där blev de bebiskläder:) vad mycket sött de finns:) saknar lite i klädesväg. Och ja köpte 2 par mammabyxor:) båda på rea. Wow:) ett par jeans å ett par pirat. Vill inte lägga ut så mycket pengar på de beroende på att jag ska ha de i 3 månader till bara. Lindex var de ju massor som hade halva reapriset å hade ingen aning om det. Flera ställningar å massor i w storlek. Jag köpte en sommarjacka till honom 90:- som hade kostat 300:- fanns bara en strl kvar. Kanon fin. Mörkblå med stjärnor. Mamma köpte massor till w. Ibland ska man ha tur, de är mycket rea nu. Å ibland ska man få fynda:) jag brukar aldrig ha sån tur annars. Sen hem å byta kläder, hämta lillkillen å gå till Angelica. Elin var oxå där med sina barn. W tyckte att de var jätte kul å leka och för mig å prata av mig lite:) så de får vi snart göra om. Barnen lekte så bra tillsammans förrutom att w ville vara med de stora tjejerna en sväng och leka. Härligt väder idag. Hoppas det fortsätter såhär:)

Snabb uppdatering

Har sökt massa jobb så nu får ja skicka iväg för denna månad. Ringt till f-kassan. Jag är orolig för min f-penning. Men allt såg bara bra ut å jag har skickat in moderskapsintyget nu å ska få ut nå papper å skicka in. Jag hatar att gå runt å tänka på saker så då vill jag ta tag i de direkt,

Tänka sig att pengar ska styra nästan hela ens liv.

Ska ta lite mat i magen. Skulle även behöva städa lite. Känns som man inte gör annat typ. Imorgon blir de en fullspäckad dag:)

Tack!

Passar på å blogga lite medans jag ligger med w inne i sängen när han hittar på "ringaren i noter dame". Mamma å pappa var nyss här och fikade och åt tårta. Blev jätte nöjd med presenterna. Jag fick en Hushållsassistent, har ja velat ha länge. Tänk vad lätt allt blir nu:) undra vad jag ska baka först?:) tack mamma å pappa, bror å emma:) förutom frukosten på sängen jag fick av p så ska vi åka till Sthlm och sova på hotell i slutet av maj, när våren kommit å sommaren är på g:) så får se vad vi hittar på å göra där:) älskar hotellfrukosten. :) men får se hur smidig man är i v 34:) tack älskling. Längtar!:) sen blev de pengar oxå som jag ska fundera på vad ska köpa:) tack ännu en gång:) <3

Mellan 50....

Dagen började med att älsklingen kom med frukost på sängen kl 5.45. Jag kände mig lagom sugen just då. Men efter några minuter när ja pignat till så var de rätt gott:) Tack älskling:) W sov så när jag hade ätit klart så la jag mig bredvid å höll om honom å gosa å så klart somnade jag om. Telefon ringde 7.30 men jag var as trött å snosade.. så vid 8.30 var vi tvugna att kliva upp å då fick jag väcka W. Han somnade rätt sent igår. Till "en unge i minuten" Vi tittade på 5an innan. Nått nytt program om hur de skulle göra saker i mörker, kommer inte ihåg vad de hette men skrattade ibland å W tyckte de var kul. Vad tyckte ni, om ni såg de?

När jag hämtade W på dagis så började vi dekorera tårtan. Skulle egentligen haft hallon men de finns ju bara frysta å de blev ju helt mos så de fick bli geléhallon ist. Å W tyckte de var bättre att äta upp dem än sätta på tårtan. Men efter lite tjaffs som vi typ får göra med allt nu så blev de några kvar till tårtan. Han har blivit en riktig retsticka. När jag typ sitter vid datan kan han komma fram å bara trycka massor på tangenterna bara för att han vet att jag blir arg. Blir lite barnkanalen å sen ska jag fixa lite å fixa mig. Jag ser hemsk ut i ansiktet om jag inte har foundation. Alldeles fläckig å flammig är jag. Roligt med graviditet när man blir sån. Sen väntar vi på herrn i huset ska komma hem. Å sen blir de ett litet kalas å troligen ikväll så kommer de folk hit för Manchester United ska spela å då måste ju killarna sitta samlade. Petter=fotbollsnörd AB. Men jag älskar honom iaf!!!

Imorgon blir de jobbsök. SUCK!
Torsd: Stan med mamma och sen lek med Elin å Angelica med barn.
Fredag- Fika besök på kvällen å fredagsmys:D V. 28
Lörd - Sthlm till P syster å Sanna Nielsen ska sjunga.
Sönd - Lugnt tror jag.

Oj vilket inlägg....

Vart tog vädret vägen som var igår? Nästa vecka åker vi upp till Sälen. Hoppas på strålande sooool!!!

Magbilder och fakta från v 27

www.ljeriksson.blogg.se/pyret

Då var man snart hälften till 50

I morgon om 1.30 h blir man 25. Helt sjukt vart har den tiden tagit vägen? Sen har jag slutat fyllt:) kan inte ha någon fest heller eftersom jag har en liten i magen. <3 å de är guld värt. Jag uppdaterar mer i morgon, blir bara lugnt. Fika å lite tårta:)

Inlägg

Mora träsk var tydligen inte så kul som vi hoppats på. W var kaxig å så i början å tjatade att han ville dit. Han hittade lite dagiskompisar tillslut men han blir väldigt blyg när de är massor med barn och stoj överallt. När de kom upp på scen så ville han krypa upp i knät å de var ju okej. De spelade alfabetsvisan först, gick bra. Sen skulle vi sjunga " klappa händerna" å w blev hysterisk å började gråta. Sen sa han bara att han ville åka hem. Kul för oss... De hade väl spelat i 15 min. Men var bara å resa sig. P testade gå ut med honom en stund men han började igen när han kom in å vill ju inte se han ledsen. Jag tror att de var det höga ljudet som gjorde det. Jag vet att w är lite känslig för ljud men jag tänkte inte så mycket på de. Tyckte ju att de var lite pinsamt att en snart 4 åring skulle gråta å vilja åka hem men de var ju nått som inte stämde. Stackarn... Man såg många man skulle vilja prata några ord med men de var massa folk överallt så man kom ju knappt fram å jag som är så smidig. De var vårat besök... Stackars wilmer

Hej å hå v. 27

Igår hade vi besök av Jannica med barn. Verkade inte som varken w eller d var så sugna på å leka. Men Lily skrattade å var go:) Vi var bjudna på mat hos mamma å pappa. Hade gjort hemgjorda hamburgare å strips:) Mumms. Petter åt så han typ inte kunde andas:) haha. TACK!! Idag har petter bytit däck och mamma kom hit å hjälpte mig putsa fönster:) medans p och pappa fixa i rummet i garaget. Nu är de inte så mycket kvar och bild kommer när de är klart å ja har inrett det:) sen grillade vi, Mumms. I morgon blir de Mora träsk. :) tycker de är dåligt med kommentarer!

Bm

Nu har jag varit hos bm. Började med att ta nytt blodprov eftersom jag är negativ å bara 6 % verkar vara de. W är oxå de. Så var ja tvungen å ta nytt. Kanske ska bli blodgivare:) Aja, allt såg bra ut men jag måste försöka mer med mina järntabletter. Hatar dem!! Låg på 111 nu. 118 vid inskrivning. Man får inte ligga under 100. Hjärtljuden var lite svåra att höra först. Moderkakan låg i vägen men tillslut. 130 låg de på:) Sf mått 25. Exakt på kurvan:) bebis låg med ryggen på min högra sida med huvudet neråt och fötterna sparkar högt upp å de har ja känt de sista dagarna. Men alla mått såg bara bra ut så jag är glad. En normalstorbebis:) rädd att jag ska få en Bamse men bm håller koll på mig:) så nästa kommer bli den 5/5 i v 28+4:) Ingen vikt men vet att ja gått upp runt 9kg sen plusset. Hämtade ut min babytobe på Apoteket idag. Uppdaterar mer om de i morgon.

Torsdag

Denna vecka har oxå gått fort eller den är ju inte slut än men sista jobbardagen i morgon sen blir de mys med famijen. På söndag ska vi åka å titta på Mora Träsk:) Tror W kommer tycka de är jätte kul. Får uppdatera han lite å sätta på någon skiva vi har.

Jag skulle behöva baka oxå. Kanske ska baka massa bullar, var längsen. Aja vi får se, tårta blir de iaf:) Jag känner inte för å baka alls nu faktiskt. Jag vill att de ska bli sommar, då kommer de nog tillbaka när man kan sitta ute och fika i solen.

Barnmorskan idag kl 13. Jag hoppas att allt är bra. Kommer säkert säga att jag måste äta mera järn. Sen ska jag hämta ut babyboxen på apoteket. Igår skrev jag ut papper på babyboxen jag ska få på barnenshus. Men just nu är de fullfart hela april. Någonting varje helg.

Måste säga att W är så himla duktig. Han är helt blöjfri nu. De har inte hänt någon olycka på länge nu. På nätterna kissar han sista gången vid 23. efter BB (då väcker jag honom) sen går han inte förrän på morgonen. Så duktig är han:) <3

Då var de dax att kolla runt lite på olika bloggar, har kanske runt 5-6 st jag kollar såfort jag hinner. Försöker även uppdatera min när jag har tid. Nu går de ju bra när W är på dagis men de blir jobbigare sen.

Skriver mer när jag varit hos BM.

Lite bilder (Norge)


Så roligt tyckte W att det var att gå i klädaffärer


Leker nere vid båtarna


Skönt å bli blond igen:)


Kollar på film med handsfree


Nya sommarskor :)

Bilder på magen är nu uppdaterad på gravidbloggen:)

V 26 (25+5)

Bebisen

Den här veckan blir din bebis drygt 23 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram. Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen är nästan helt färdigutvecklade.

Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet. Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna försörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu har c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.
Övre delen av din livmoder är nu c:a 6 cm ovanför din navel, och du kommer fortsätta att växa ungefär 1 cm per vecka. Om du har ätit balanserat och närigsriktig kost har du förmodligen gått upp omkring 7-10 kg fram till nu.

Eftersom bebisen ligger högre upp i buken nu så kan det hända att du ibland upplever att det gör ont under revbenen.

Källa: Blimamma.se

Jag ska säga att bebis bökar hela tiden. Ibland får man riktiga kickar, Häromdagen könde jag riktigt hur h*n vände på sig. MYS!

Utmaning

Har blivit utmanad av  Angelica

Personfakta:
Namn:
Linda Johanna Eriksson
Kön: Tjej
Ålder: Fyller 25 om 6 dagar
Längd: 168 cm
Smeknamn: Mamma, älskling, Lindis, tjockis (just nu)
Hårfärg: Blond. Nyss omfärgad
Ögonfärg: Melerade

Har du någonsin:
Ätit sushi: Ja men väldigt längesen. Kanske 8 år sen.
Stått på scen: Inget för mig
Varit ihop med någon som varit otrogen: Ingen som jag riktigt vet om.
Klättrat på berg:NNej, inte riktigt min grej.
Sett vita huset: På tv:) haha

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö, hatar plask
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår!! 
Matte eller engelska: Vette sjutton, tycker inte om nårr utav de.

Inom de 48 timmarna:
Kramat någon: Yes, har både en liten å en stor att krama:)
Kommit sams med dina föräldrar: Vi har inte tjaffsat som tur är. Mår dåligt när jag "bråkar" med mina föräldrar men de var väldigt längesen nu.
Gillar du att:
Ge kramar: Ja, men mest beror de på vilken humör jag är på.
Ge massage: Skönare att få!
Gå promenader i regnet: Kanske de... mysigt på sitt vis om man har mysigt sällskap:)

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Umgicks massor med familjen, jobbade, åkte till Kolmården, åkte till Bromölla
Svär du för mycket: Nja... försöker att inte göra de för Wilmers skull. Tycker de låter så illa när barn svär så vill inte att han ska ta efter.
När duschade du senast: Igår kväll
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svart
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen jag kollar på nyhetsmorgon.
Vad är bredvid dig just nu: Ligger i sängen och har tvn framför mig å datan i knät.
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Litet, datan får knappt plats
Vad var det sista du åt: En tallrik med fil å flingor
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Petter <3 
Har du en lavalampa:
Nopp men har haft en lila.
Hur är vädret just nu: Grått å trist med regn i luften
Vad gjorde du igår kväll: Umgick med min älskade son och sambo. Bara massor med mys <3
Vem pratade du sist med på telefon: Mamma
Vad gör dig glad: Min underbara son, bebisen i magen, Petter <3 Familjen. Mina vänner.
Vart skulle du vilja du åka: Resa långt bort med mina nära på en lång semester.
Vill du ha barn: Japp, Har min älskade Wilmer 3 år. Bebisen i magen som kommer om någon månad. Sen är det stopp.
Vad ska dom heta: Wilmer, bebisens har vi inte gått ut med. Men de är 97% bestämt:) Men man vet ju aldrig

Jag tänker inte utmana. D flesta har säkert blivit utmanade redan. Så de som vill göra listan får gärna ta den:)

Hemresa

I morgon bär de av hemåt. Har haft en trevlig helg här men skönt att komma hem ändå man har ju allt man behöver. W har trivts här:) Nästa gång vi kommer hit blir nog till hösten kanske efter Lill"n kommit. Säger det... Gud vad stor jag har blivit. Jag känner mig som en val. Jag ser ut som en pingvin när jag går. Men de hör ju till. Lyssna på lilla hjärtat på torsdag:) mys!!! Meddans w är på dagis men någon dag ska han oxå få följa med. Ska bli spännande vad sf ligger på. Denna vecka blir de planering på bakning... Eftersom nästa tisd fyller jag så de blir någon tårta å bullar å nå kakor, få se vad jag hittar på... På ett vis känner jag inte alls för å baka men de måste göras:) sen tänkte jag försöka ge mig ut å promenera varje dag jag lämnat w på dagis. Får se hur mycke jag kan hålla med de, några v kanske sen kan jag väl inte röra mig. Nu är de iaf dax å gosa med världens sötaste kille. Ska upp vid kl 5 i morgon och åka hem. Planet går vid nio å vi ska hinna åka spårvagn och tåg dit. Skriver mer hemma å lägger ut bilder. Även på v 26:)

Lördag

Uppdatering från igår...
Åkte till gallerian där Emma jobbar och gick runt och kollade. Sen åkte vi ner på stan och gick runt och kollade lite och gick runt i lite affärer. Gick förbi slottet. W fick ett brandmanssett så nu är han brandman:) Sen köpte jag ett par skor till honom. Rutiga lite lika convers.

Igår köpte vi lite plockmat och åt som färska räkor, potatissallad, kycklingspett, tomat med feta ost, vårrullar m.m. Gott var det. Igår när jag la mig så började bebben sparka så otoligt mycket. Jag har ju gått typ hela dagen och att jag har gått uppför alla "80" trappstegen till lägenheten. Så jag fick lite starka sammandragningar så kvällen men de gick över. Om man har gått över tiden och vill sätta igång värkarna rekomenderar jag dessa trappor hahah.... W han bara trampa på uppför alla som ingenting.

Ska snart hoppa in i duschen och göra iordning oss och hitta på nått och göra. De finns ett lekslott här som w ska få leka i idag eller i morgon. För på söndagar är alla affärer stängda här men de finns en marknad som vi kanske ska gå på.

Tiden går fort och jag går nu in i vecka 26. I morgon ska jag få mitt hår fixat å jag längtar. Har värsta utväxten.

Vi saknar dig P.

Lite snabb uppdatering

Nu har vi kommit fram till Norge och sovit en natt här. Igår blev de en spännande och lite jobbig dag för W. Började med att han vaknade vid 8 ungefär och började tjata om när vi skulle åka. Vid 14 gick flyget och de gick bra. Han blev lite otålig i slutet fast resan bara var i 1 h ungefär. För mig gick de bra, bebis rörde sig mycket när vi var uppe i luften. När vi kom fram var de flygtåget vi skulle åka och sen blev de spårvagn.

Senare på kvällen var vi ute och gick en sväng, de var dåligt väder, snöblandat regn typ. W somnade i vagnen, han var helt slut efter dagen.

Idag får vi se vad vi ska hitta på. Vi tänker ju inte sitta inne iaf:) Jag kanske kan ta någon bild och lägga upp senare.

Vi saknar pappa P. Önskade du vore med oss.


Bjuder på en höstbild på sötnosen... Inlägget kan se lite konstigt ut...

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0