Torsdag

I dag går favvo programet. Lyxfällan. Även Det BÄSTA vampire diaries:)!!!!! love it.

Petter fick jobbet i järlåsa. Det första han ska göra är att åka ner i 10 dagar och jobba i Malmö. Har inte varit i från honom så länge men de kommer att gå bra. Han åker på måndag morgon. Hoppas att jag oxå får tag i ett riktigt jobb snart....

Var till Sala och handlade mat för hela veckan... idag kände jag inte alls för att åka och handla...

Återkommer...

Hur gott är inte smörgåstårta?

Nu kommer det lite bilder i från skåne resan..
 
Den här olyckan såg vi på E4 när vi åkte ner. En lastbil hade vält. Var en singelolycka. Tur att vi inte åkte norr för då hade vi fått stått å köat. Tror inte att lastbilschaffören gjorde illa sig.

     
 

W var och lekte med en liten kille som heter Texas. Han är 4 dagar äldre än W. De lekte med varann som att de hade känt varann hela livet. Jätte varmt och härligt väder var det. Petter och  W åkte lite fyrhjuling. Tror de var P som tyckte de var roligast:)

 
Petters underbara morbror och hans fru. Så goa människor. :)

Nu är vi hemkommna och de är skönt. Men man saknar ju såklart vissa personer. Synd att vi inte bor närmare. W tycker de är kul att träffa farfar och farmor :)

Mamma, pappa, bror och Emma var nyss hit, de hade tagit med sig en smörgåstårta och jag bakade en tigerkaka:) Åkte in en sväng till jysk och där köpte jag en klocka till P. Än sån typiskt New York. Men när han skulle ta upp den så hade glaset sprukit. Hmm hur kul är de då. Typiskt när man köper någonting.


Har nu tagit bort mitt löshår. Vad bar jag känner mig. Men håret är sparat och kan sättas i igen om jag så vill. Fick även ett jätte fint tårtfat av mamma... snart ska de sättas igång och baka tårtor:) Ska även ge mig på att baka wienerbröd någon dag.

Fick reda på idag att jag ska få sommarjobb men inte riktigt hur länge...och Petter ska på intervju i morgon, håller alla tummar och tår för honom.

Nu är det dax för sängen... så skönt att sova i sin egen... W babblar och babblar.... han frågar till allt: Mamma, vad är den där till?.....Han är så söt min lilla pojke...

Kommentarer?

Natti natt...

Hemma

Nu är vi äntligen hemma. Det är kul att vara nere och hälsa på alla men skönt att komma hem. Det är alltid så intensivt när vi är nere. Man ska hinna träffa alla. Vaknar, äter frukost sen är de iväg och man kommer inte hem förrän mot kvällningen. Jobbigt för w oxå. Han var kanon duktig påvägen hem. Tänkte åka förbi ullared men vi stannade i gränna ist och köpte polkagrisar:) jag skriver mera i morgon och lägger ut bilder. Hoppas ni inte glömt bort mig nu när jag inte skrivit på några dagar. Nu är de natt natt :)

Har ni sett denna?



Om ni inte har de, se den inte för den var kass....
Skulle bara uppdatera er om det... hehe

Första dagen på veckan

I dag var det en sådan dag att man hade ingenaing vad man skulle göra. W klättrade på väggarna och vi VILLE inte vara inne. Så det blev en tripp till Lekparken i Sala med Elin och Therese och deras barn. Alltid lika härligt att umgås. Barnen lekte, så även vi vuxna:) Vad stoort det låter att säga att man är vuxen.. Jag känner mig inte så vuxen. Jag är ju 24 år. Shit vad tiden går. W blir ju 3 i år. Stooora killen.

När vi kom hem, åt vi potatismosrosor, min älsklingsrätt:) och sen somnade jag och W. Måste sluta sova på dagarna!!!!! Vaknade och gick ut och lekte lite:) Städade lite i huset och nu sitter vi och kollar på Pippi. W kan ju nästan alla repliker utantill. Att det är så kul att´titta på samma program flera ggr. Just nu är han inne på Madicken. Han är så underbar när han säger : Jag älskar dig mamma:) <3

Torsdag är de arbetsförmedlingen, möte i 3 h. Sen ska vi åka långt i bilen. Stanna vid en rastplats och käka middag. Vad mysigt vi kommer att ha familjen. <3

Jag lovar jag ska försöka att blogga så mycket jag kan....:)

Wilmer sjunger


Wilmer sjunger nattvisa"nu i ro"

Nu i ro, slumra in, i bädden så fin.
Som en blomma på en äng, i en gungande säng. 
Som guds änglar de små, breda vingarna ut.
Och ring barnet det stå, tills natten är slut.

Det är han som sjunger för mig.

Måste bara lägga ut detta...

http://mariashistoria.com/3/?c=94&cl=11018532 och http://mariashistoria.com/2-1/?c=94&cl=11018845

Slank in och kollade på denna sida, tror ni verkligen att det fungerar? Utan att motionera? Verkar helt otroligt att gå ner 16 kg på 2 månader. De måste vara några superpiller:) Skulle ni våga testa? Verkar ju annars vara rätt bra, de är ju flera andra som oxå gått ner mycket i vikt och tycker det är kanon. Verkar för bra för att vara SANT. :)

Jag skulle vilja testa men vill dela med någon....:) Är de nån som är sugen?

Fredag-kväll



Idag har vi grillat:) Gott var det:) Konstigt väder nu bara, ena sekunden är de sol, sen regnar det... strange..
Har även varit i Sala och luktat på parfymer...Petter hittade och ville ha...
 
Jag tog säkert 7 st provstickor med olika... synd att de inte hade Ed hardy skulle velat luktat på den men jag fastnade för denna....:

Anneli och barnen har varit här med 2 hundar:) Jag fick som vanligt fina saker:) Ibland är de inte så dumt att fylla år:)

Petter och Gustaf (som är på besök från Norge) Kollar på fotboll och dricker vin/öl. W har somnat. Han vaknade vid halv 6 i morse och ville gå upp, så han var rätt trött. Somnade nästan direkt efter att han fick välling. Jag sitter här med ett glas vin:) Nice.... det med....

Får se vad morgondagen har att erbjuda....

Tävling

Jag är med och tävlar hos Marias krypin om en valfri plastklocka från Weardesign


Var med och tävla ni oxå:)

Recept

Några av er ville ha receptet på Pizzabullar och jag måste meddela er att det tyvärr inte finns något recept, utan jag gjorde allt i huvet. Men kan ju berätta hur jag gjorde, det är så himla enkelt.

Köp en färdig smördeg. Rulla ut den och ha på tomatsås, skinka och ost. (Eller vad du nu vill ha på)
Rulla i hop degen och skär bitar ungefär 5 cm breda. Lägg i bullformar och grädda i ugnen. Jag gräddade i 200 grader, exakt tid de ska vara inne vet jag inte men ungefär 10-15 min. Man ser när de börjar bli klara.

De sista bullarna käkade Petter upp i morse. Så det var verkligen en hit:) Blir att bara flera men med kanske annan fyllning. Skulle vilja testa ananas eller fetaost i. :)

Återkommer...

Tävling

Jag är med och tävlar hos Kalasgott om ett cupkake-kit från Lyckas med mat värde 500:-.
Mina tre favoritprodukter från butiken är:
jäskorgen, muffinsträd och spritspåse med 6 munstycken

SOL

Idag har det varit SOL. Härligt. Man känner nu att våren är påväg. Var upp till pappa och bytte till sommardäck och städade ur bilen:) Åkte sen till OK och köpte varsin korv:) Och hämtade W. Sen bakade vi pizzabullar med smördeg:) Mumms.


W dricker/äter oboy som sin far :)



Pizzabullar med smördeg:) Gott vart det:) Med skinka, ost och kryddig tomatpuré:)

Snart blir de pasta med skinksås sen blir de besök av Malin och Kristofer. Bestämt nu att den 22 april åker vi ner till skåneland. Eller jag får egentligen inte säga skåne för Petter, det heter ju BROMÖLLA.

Ha en underbar dag....

Nu är dagen över

Man brukar längta tills man fyller men sen är de skönt när de är över :)

     

Fick fina blommor av bror och Emma sen ett jättefint kakfat av mamma och pappa:) Ser mindre ut än vad de egentligen är. Perfekt. Sen ska mammsen och jag åka iväg och shoppa lite utan KARLAR. Skönt!
Sen har jag bakat en ananaspaj... blev grädde till:) Sen knäppte jag ett kort på bakverken jag bjöd på. Inte helt 100 nöjd med kringlorna men de är sånt man måste öva sig på.



Måste sluta med att lägga ut en urgullig bild på mig och min bror:) Jag sitter med min favvokanin i knät:)
Har vi förändrats nått?


Har haft en bra dag iaf. I morgon väntas det mera besök mot kvällen...Hoppas bara lillskrutten har hunnit somnat...

Tack för alla gratulationer:) Ni är super goá.

Grattis



Till mig:)

Just nu håller vi på och grillar.... kottletter med stips och hemgjord bea.. mumms...
Har fått:
Petter: löshåret:)
Av Emma och bror: En klippning och isättningen av löshåret
Mormor: Pengar

Mamma och pappa, bror och Emma kommer senare ikväll:)

Nu ska jag fortsätta med maten... sen ska jag baka:)





Jag tycker

att ni är väldigt dåliga på att kommentera nuförtiden...

W har somnat i sin säng och jag hoppas att det kommer att fortsätta. Igår låg han i sin säng, kommer inte ens ihåg när han kom upp på natten men han låg mellan oss iaf i morse när vi vaknade....

Kollar lite på fotbollen i bakgrunden. Sambon ligger i soffan och glor som vanligt på matchen eller de brukar bli alla möjliga matcher....

Ska kolla vidare lite på nätet nu...

Så sugen

På att gå en kurs i tårtdekoration. Nu gäller de att spara pengar. Så att det blir en kurs i höst. Åhh vad jag lääängtar. Ångrar att jag inte gick konditori i gymnasiet. Men som sagt man är aldelles för ung att välja vad man vill bli när man är 16 år.

Nu kollar jag på saltkråkan med W. Han är inte riktigt frisk. Han är lite varm och har sovit middag. Petter har nyss gjort stek. Gott var det :)

Återkommer...

Hittat en as bra sida!!!

Eftersom ni vet så har det blivit ett intresse för mig att baka... och dekorera jag har hittat den bästa sidan. Snacka om jag kommer beställa därifrån...

Början på helgen

Har nyss vart ner till arbetsförmedlingen. SUCK! Satan vad ja längtar tills jag inte behöver gå dit mera...!! Väntar på att Petter ska komma hem nu så att jag kan söka lite jobb. Går inte att sitta och ringa sj när W är hemma för han ska alltid hålla på när jag ringer så jag kommer inte höra någonting.

Skulle vilja vara med på barnloppisen i Heby 24 april men jag kan ju inte :( Får ta de nästa gång. Har massor med saker och kläder som ska säljas.

Bak-dag

Idag har jag bakat hela dagen. Lämnade W på dagis vid 09. Sen satte jag igång. Först baka drömmar, alla jag gjorde sist har gått åt. Sen blev det gullans möra kakor... och Socker-kringlor. Jag höll på att bli galen när jag skulle göra kringlor. Först visste jag inte ens hur en kringla ser ut så jag fick googla. Sen frågade jag Petter om han kunde hjälpa mig men hans såg ju ja vet inte vad jag ska säga. Men de blev bra tillsist, han rullade och jag gjorde kringlorna:)
Så nu är allt bakverk klart till kalas och de blir:

Socker-kringlor
Negerbollar
Havrerutor med nougat
Gullans
Ett par till kakor som jag inte kommer ihåg vad de heter just nu :S
Bullar
Drömmar

Och sen ska jag göra annanaspaj med grädde. :) Petter vill inte ha tårta.
Allt hembakat:) Ska bara kunna frakta ner allt oxå till Skåne men annanaspajen gör jag därnere om jag kommer att ha tid med det.

Skulle vilja öppna ett fik:)

I morgon ska jag ringa runt till några företag och söka lite jobb. Har skickat in några ansökningar men inte fått svar. Sen tror jag att jag redan har sommarjobb men man ska ju inte hoppas för mycket.

Kollar lite då och då på Anna Anka söker assistent. Jag tycker själv att det verkar så fjantigt. Vilka människor är de egentligen som har sökt? Inte skulle jag göra de iaf.

Snart kommer en polare till Petter hit och de ska såklart kolla på Man UTD som vanligt. BP vann igår. Heja heja:)

Tisdag

Har bakat hela dagen idag känns de som. Började med havrekakor med nougat sen blev de "neger" "choklad" bollar. Sen blev de brytbröd med oregano. Tänkte jag skulle baka några så jag hade i frysen men jag hann inte med så de jäste för länge så det blev bara 1 som blev bra av 6. Hmm... nu har jag lärt mig att gör in för mycket mot vad du hinner med. Normalt gör jag bara 2 men 6 blev för mycket för mig. Men nu har jag iaf några sorterskakor i frysen. Det blir ju kalas den 12 och 26 april så... jag hatar att stå sista dagen och baka... sen är de alltid godast med hembakat.

Nu ska
jag gå och lägga mig. Idag råkade W höra att vi pratade och de råkade komma fram orden " dum i huvudet" och de snappade han upp fort som sjutton. Så sa vi att man inte får säga så... då sa han "Spöken, dum i huvudet".Vad han fick de ifrån vet jag inte. Så när vi låg i sängen och pratade så sa han: dum i huvudet du mamma. Han förstår du inte vad de betyder. Men han har aldrig hört de innan så han snappade upp de snabbt. Hoppas att han har glömt de tills i morgon. Man måste passa sig riktigt vad man säger nu. Sen säger han inte moppe utan snoppe... hahah... Rolig han lillsnutten... Pappa håller på att lära honom säga MORFAR ist för OFFAR. Tillslut så slutade han säga offar för att han tyckte säkert pappa var så jobbig och tjatade hehe... Han kan ju säga M men de är väl lättare att säga OFFAR. När han var riktigt liten sa han OA isf för morfar.

Håller tummarna för Petter i morgon.

Nu ska Linda gå och lägga sig bredvid sin underbara lilla son.

Hemma

Nu är vi äntligen hemma. Borta bra men hemma bäst. Var in till kuploen men de gick inte att gå runt och kolla för W skriker såfort man går in i en klädersaffär... men han tyckte de var roligare att gå in på "dollar store" :) Han fick en egen liten plånbok och vi köpte lite smått och gott. Men somnade jag sista biten hem.  W tyckte det var jobbigt att åka bil hem, jag undrar de när vi ska åka till Skåne. Vi åker nog på natten så han kan sova, annars kommer vi inte orka, för han vill väl inte sitta stilla och de är så skönt att ha bilen därnere annars kunde vi tagit flyg men de var lättare när W var mindre.

Varför är de roligare att packa än att packa upp när man kommit hem? Likadant tvätta alla kläder.. hmm... inte så kul men de måste göras. Nu ska jag gå och mysa med min älskade lilla pojke:)

Hoppas ni har haft en bra P Å S K?! Det har vi haft och nästa måndag vet jag en som blir 24 år... helt sjukt... vad tiden går fort....hehe

Ha en nice måndag....

Påskdagen

Nyss vaknat här i husvagnen. Tänkte jag skulle uppdatera lite innan vi ska äta frulle. Håret sitter kvar:) Och igår satt Emma en liten fläta på pappa. Kul de ser ut. Petter, pappa, Emma och Bror ska ut i backen idag. Meddans jag, mamma och W ska hitta på nått annat kul. Ser ut att bli fint väder idag. Vi kanske ska gå till kyrkan och fika. De har jätte goda bullar. :)

I morgon åker vi hem. Ska nog gå in på kupolen en sväng, hittade en snygg skjorta på cubus, en längre. Som man kan ha skärp och leggins. Har letat efter en sådan innan. Men måste testa.

Måste skriva att i fredags när vi var på "väggen" så stod det en tjej med en hund en liten bit ifrån oss. Vet inte riktigt vad det var för hund men, när det närmade sig en kille som bara skulle gå förbi så vände den sig och naffsade efter killen. Tjejen som hade hunden reagerade snabbt och rog bort hunden. Resten av dagen vi var där så hade hon kopplet runt hundens mun. Hur sjutton kan man gå in med en sån hund i en folkmassa? J*vlar om hunden hade naffsat mot mig, då skulle ägaren få höra.

Nu ska vi äta frukost och sen gå ut i det härliga vädret. Ha det bra allesammans.

Påskafton

Idag är de påskafton och fint väder. Inte kallt och de snöar lätt. Annars har vi varit ute nu på förmiddan och W har åkt skoter och pulka. Här kommer lite bilder ifrån gårdagen:

     



Nu är ni dåliga igen på att lämna kommentarer, skärpning..:)

Snart ska vi ner och tippa lite sen blir de påskmat:)

På fjället

   
Idag är det fredag. Sovit här i två nätter nu. Igår kom Daniel och Emma upp. W höll igång som vanligt men han somnade runt 8 i Emmas knä.
Här uppe snöar det och är minusgrader för tillfället. Idag är det väggen och den stooora afterskin. Vet inte om det blir väggen men blir väl iaf afterski. Hoppas det bara inte blir för slaskigt.

Det finns fakitskt inte så mycket att skriva just nu. Men jag återkommer så fort jag kan igen med mera bilder. Petter blir så sur när jag sitter här.. så jag får väl tygla mig lite.

GLAD PÅSK önskar vi :)

Sälen

Härligt att vara häruppe. Men tyvärr så regnar det nu. Mamma och jag har precis varit och diskat. Jag uppdaterar senare sen när W sover för de går inte att sitta vid datan när han är vaken och far runt och nu ska vi spela lite yatzy. Som sagt jag uppdaterar senare med lite bilder och sånt.

Igår byggde vi snögubbe och snölykta:)

Hoppas ni har de bra därhemma...

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0