Min lunch :)


Mumma:)

Klänningar!!


Vad tycker ni om denna? Kan man ha svart med vita prickar?


Eller den?

Eller den?

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/tot-tube-dress-540103-14/

?????????????????

Vad tycker NI????

Eriksson - Nordin - Olsson

Nytt inlägg på den " hemliga" bloggen..

Ni som vill ha lösenord får fråga..

GRATTIS

Älsklingen har fått tillsvidare anställning!!! GRATTIS GRATTIS!!!!

Onsdag

Snart är de dax för arbetsförmedlingen. Hoppas de kommer med någonting bra idag. Jag satt i 3 h igår vid datan och hittade 4 jobb att söka. De är väldigt svårt för de finns ju knappt nått. Mest säljarjobb. Men jag sökte faktiskt ett sånt jobb. Men jag måste ju söka. Men de verkar iaf bättre. Vill inte knacka dörr eller någonting sånt. Hoppas verkligen att det ger sig. Fick brev hem igår att jag hade fått jobb inom hemtjänsten. De var bara på 2 veckor. Jag vet inte hur jag ska göra. Vilket jobb jag ska ta. Kan ju bli mer inom hemtjänsten men jag har hört att det är dåligt betalt och jag fick jobba både lörd och söndag båda veckorna. Jag står i valet och kvalet. Typiskt att båda jobben är samma veckor annars hade man kunnat tagit båda. Aja vi får väl se men hoppas arbetsförmedlingen kommer med någonting bra.

Snart kommer pappa och hämtar oss. P har ju bilen. Ser inte ut som solen kommer titta fram idag...:(

Återkommer..

Tisdag

GRATTIS MORMOR SOM BLEV 85 ÅR IGÅR:)  var där och åt tårta och hon fick en säng :) Hon sov nog skönt i natt.

Annars så var vi på kalas igår. Isac har fyllt 3 år. helt sjukt 3 år. W blir ju 3 i oktober. Stooora killen. I morgon är det dax för arbetsförmedlingen igen. Går på möte där varannan vecka i 3 h. Jag hoppas det löser sig nu. Är sååå himla trött på det här och de är akademibokhandelns fel. Hade de inte flyttat hade jag haft kvar mitt andra jobb. Andra säger upp folk men de bara flyttade. Hmm.. men försöker att glömma de och blicka framåt. Men de är inte så lätt ett jobb betyder så fruktansvärt mycket. Fick jobb på f-syst i 3 veckor i sommar. De behövde inte mera folk. Men 3 veckor känns sådär. jag tog de iaf får man se vad mer som kanske kan dyka upp. Hoppas det.

Helst av allt vill jag inte sitta och pendla till tex uppsala för Ws skull. Vill jobba nära honom. Så jag kan vara där om någonting händer. Ibland blir man bara så trööött på allt. Har mina perioder. När kommer jag få ett bra fast jobb igen? Jag får kämpa på så hoppas jag att de dyker upp någonting. Man måste ju tänka på framtiden. Skönt iaf att Petter har fått ett bra jobb som han trivs med.

Nu ska jag luska vidare...

Lite bilder från igår och idag i Siggefora

   

   



Idag har de varit sååååååå hääääääääärligt väder. Vi har varit i Siggefora heela dagen. Och W har lekt och lekt. Solen har tagit så vi har blivit lite bruna:) Nu sover sötnose så gott i sin säng :)

Heela familjen

Nu är vi hemma hela familjen. Petter kom hem 3 i natt. Då väckte han mig och skulle prata, såklart kunde inte jag somna om, 05.30 somnade jag. Men de gick skapligt att gå upp idag iaf. Nu har han åkt och hämtat all öl och vin han köpte i tyskland igår. Nu har man lite vin hemma:) Måste åka över dit i sommar... oerhört billigt.

Om en liten stund ska vi äta stek, sås och potais.. och sallad förstås. Han blivit så duktig på sallad. Äter de till varenda måltid. Har gått ner 1 kg meddan han vart borta:) Bara av att ätit mera sallad än tex potatis. W tycker oxå om sallad eller mera, gurka, tomat och paprika.

W har börjat att han ska ha på sig mina linnen och säga att han har klänning. Lilla gubben. Han har ju varit sj med mamma nu i 10 dagar. De är väl en period som kommer gå över.

Jag återkommer...

Röd dag

Jahapp då var de röd dag idag. Hade jag ingen aning om förrens i går när de sa att dagiset var stängt. Så vi blev hemma idag :) Skönt de oxå ibland.

Jag är så fruktansvärt sugen på att åka och handla vårkläder och vårskor. Men de får väl vänta. Har hittat massor med fina kläder:) Sen om det blir fint på midsommar skulle jag vilja ha en klänning eller en snygg tunika.

Idag kommer Petter hem. Han skulle bara åka över till tyskland en sväng. Så han kommer väl närmare natten. Nu blir vi en familj igen.

Onsdag idag då

W har varit på dagis och jag sov en skvätt på dagen. Skönt. När vi kom hem bakade vi en kaka, som vi fick lära oss i skåne:) Sen kom Isac och Therese och lekte med oss ute. Blev så arg när jag hämtade W på dagis. De hade ju inte bytt blöja på honom på HEEELA dagen. ( Jag har inte samma blöjor hemma som på dagis) Ska inte behöva byta de första jag gör när jag kommer hem. Han hade ju kissat utanför. Ska säga till på tisdag för de är ju synd om barnen. En dag när jag hämtade honom hade han bajsat och de satt så undra hur länge han hade gått med de. Nu får de bli skärpning där!!! När therese hämtade Isac idag hade han bajsat och de hade oxå suttit en bra stund. Som sagt synd om barnen. Om de inte har tid, ta in mera folk!!

Rösta

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32397

Tisdag

Vi somnade tillsist igår iaf. Har åkt med W till dagis. Nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska göra. Saknar älsklingen men om 2 dagar kommer du äntligen hem. Tomt här utan dig.
Annars har det inte hänt så mycket, börjar bli lite smått sjuk. Förkyld hostar och har lite ont i halsen. Det är en svår tid nu vad man ska ta på sig för kläder.


Återkommer..

Hemma

Skönt att vara hemma. Blir intensivt när man är sådär. Och W är lite sjuk. Han är slö och de rinner i näsan. Stackarn. Vi har nyss ätit laxkotletter och sallad + sås:) Mumms. När vi är hemma själva kan vi äta vad vi vill.

Helgen annars har varit trevlig, fick reda på en positiv nyhet:):)

Måste sätta igång snart och öva mig att baka lite tårtor.. ska först ge mig in på prinsesstårta + dekoration. Hoppas jag kan gå kursen i höst. :) Hittade över jätte mycket goda recept i en tidning jga ska göra:) Tex sånt här som black and white m.m. 

Skriver mera när jag har tid. Ikväll när W har somnat ska jag se Vampire diaries:):):)
Saknar våran älskling. Lääängar så tills du kommer hem <3

Kramar från oss...

Hälsning till min älskade


Skickade en hälsning till W genom aftonbladet :) Hoppas den kommer fram :)

Onsdag

Wilmer har precis duschat och jag målat naglarna, då ville såklart W oxå ha. Så vi har röda fina naglar:) Svårt att säga till en 2½ åring att han måste sitta stilla för nagellacket måste torka hehe. Om mamma vill ha vill jag oxå...:)


En trött liten kille...

Kväller...

Varit upp till mamma och pappa en sväng. W har åkt moppe eller noppe som han säger.. lilla sötnosen. Han ligger och sover nu och jag har... Tvättat, diskat, rensat ur allt skit på toaletterna, torkat ur kaminen, rensat nattduksbordet, rensat ut garderoberna, torkat ur kylskåpet.... väldigt skönt när de är gjort... Det är mycket man behöver göra som man fakiskt inte tänk på...

Nu ska jag gå och lägga mig.. Godnatt allesammans.... kommentera mera...:)
Imorgon ska jag hjälpa pappa med husvagnen i Siggefora:)

Tisdag

Vaknat och skjutsat W till dagis. Hämtat mobil laddare eftersom P har tagit med sig våran. Ska städa lite sen ska jag kolla jobb och vila. Igår torkade jag väggarna i badrummet och torkade ur diskmaskinen. Tänk vad de finns saker att göra som man inte tänkt på innan. Men skönt när de är gjort. W vkanade i morse och funderade på vad P var. Men jag sa att han jobbade och då var det okej tyckte han. Nu blir de hårt träning på pottan/toan. Han är jätte duktig vissa stunder men när han är utan och leker och man inte frågar honom om han är kissnödig så händer det en olycka. Han tänker lixom inte på det. Men han brukar vara jätte duktig när han ska bajsa. Så när sommaren är slut så hoppas jag att han är blöjfri på dagarna.

Nu ska jag ta och kolla på en film och vila lite. Saknar min älskling, men de kommer gå fort.. snart är du hemma igen. Man måste tänka på pengarna:)

Måndag

Petter åkte i morse kl. 04.30. Jag vaknade runt 04.15 och de tog ett bra tag innan jag somnade om. Sen hade jag ställt klockan på 7 för jag skulle upp och ringa då. Hoppas att det går bra. W och jag har nyss varit nere och handlat och ätit lite frukost...vad middagen består av vet jag inte än men jag köpte lax fileér.

I morgon kommer W att gå på dagis undra vad jag ska göra då... söka jobb som vanligt. Jag hoppas verkligen att det släpper nu. Det är min tur att börja jobba. Tråkigt att gå hemma meddans W går på dagis. Och han älskar ju det.. så de är synd att han bara får gå 15 h/veckan.

Som sagt de här dagarna kommer väl knata på som alla andra...vi klarar oss bra men jag hoppas att P klarar sig galant... såhär länge har han inte varit ifrån oss....men någon måste ju dra in pengar....:)

Nu ska vi kolla lite på Mysteriet på greveholm... W nya älsklings film... hehe...även jag tycker att de är lite roligt...

Återkommer...

Då var helgen snart slut

Dagarna går så himla fort och jag har knappt tid att sitta här känns de som. Men ska försöka få ändring på det. Petter åker ju iväg i morgon och jag har ett jobb jag ska söka då oxå. Håller alla mina tummar och tår på det.

idag har jag varit iväg med mammsen och W till Karlssons. W är så sprallig så man kan knappt gå in i en affär med honom. Han är överallt. Fick iaf 2 dukar av mamma:) Tack... passar perfekt härhemma.

Emma och bror har varit här idag. Och vi har äätit pannakaka... W:s favvo rätt. Nu kollar P på fotboll och W kollar på Musse Pigg. Jag ska dammsuga lite tänkte jag. Tror inte dammsugarn dammsugen av sig själv tyvärr.

I helgen vad jag vet blir de nog siggefora. Mamma å pappa ska ställa upp husvagnen i veckan:) Härligt.

Skriver mera sen....

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0