Min sötnos



Tråååk

Har kommit i en period där jag inte orkar med någonting. Känner mig bara deppig. Kommer tillbaka när jag känner mig bättre. Ska snart hämta W och då ska vi bara mysa han och jag. Varför ska allt vara så orättvist?????




Vann en tävling hos flerbarnsmamma. Gjorde min dag lite bättre:)

Tisdag

Varit och storhandlat i sala med mamma å pappa idag på Willys. Tycker inte om Willys men orkade inte åka till Maxi. Även köpt första julklappen, blev till W. Han fick ju leksakskatalogen från sala igår å han skulle tom ha med den till dagis men de var en sak han verkligen ville ha så ja köpte den. :) Ska inte bli så mycket kläder denna jul utan mera leksaker:)

W sov i sin säng hela natten igen. STOLT! Han är sååå himla duktig!!

Puss

Lite uppdatering

W har sovit i sin säng hela natten!!!!! WOW. Jag ställde hans säng inmot min. För de är slut att han sover i våran säng. Han vill ju ha närhet så ja har legat med armen hos honom hela natten. Bara han känner att jag är där så har de gått jätte bra. Å jag har inte ont i kroppen idag. När han har sovit såhär några nätter nu så ska jag ställa hans säng där den stod innan få se hur det går.

Idag ska vi ner på 3års kontroll. testa talet och lite annat. W kommer väl prata sönder bvc sköterskan.

Nu ska jag gå in å betala lite räkningar. De är alltid lika kul. NOT!

Puss

Lördag

Idag har vi inte gjort mycket. Vilat och mest tagit det lugnt. Vikt loppan med W. Han tyckte de var så roligt och både ja å petter skulle välja färg och sen läsa vad som stod under. :)

Ätit stek, potatis, sås, morötter, gelé så himla gott:) Sen blev de lite chips nyss å ja är så mätt!!!!

I morgon ska P ta med W och åka skridskor. Undra hur de ska gå. Jag ska inte följa med, ska städa härhemma hade jag tänkt.

Ska strax sätta mig i soffan å fortsätta kolla på Juno? Måste vara väldigt svårt å fullfölja en graviditet och sedan ge bort barnet. Något jag aldrig skulle klara av.

Puss 

Mys ute bland löven med mormor

 
 

När jag hämtade W på dagis så åkte vi upp till hans mormor och lekte/kraffsade löv. Och jag passade på att ta några bilder på W när det var så fint väder men kallt. Sötungen. De båda bilderna längst upp blev bra. Några blev lite suddiga. Behöver en ny kamera.

Köpte hem hallonsylt och choklad. Jag tyckte hallonsylt var goda men W älskade choklad och mummsade i sig båda två:) Fick hem mina glasögon idag och ska testa dom riktigt i morgon, har inte riktigt bestämt mig än vilka jag vill ha.

Puss


Igår

När jag skulle natta W och P skulle åka ner och handla så när han kom hem och kikade in i sovrummet genom en liten springa så sa W hej Petter. Så började jag skratta för de lät så kul. Så sa W, mamma vad skrattar du åt. Skrattar du åt mig? Hahha så söt:)

Brrrrrr.....

Nu kommer kylan. När jag gick upp vid 8 var det -4 grader. Trodde inte att de var sant. :( Nu är vi inne i det stadiet där isen på bilen nästan är omöjlig att få bort. Hatar att skrapa bilen. På ett vis är de bra när de är kallare för då blir de ingen jobbig is:)

Nu är de svårt oxå å veta hur man ska klä barnen. Oftast blir de ju varmare på dagen. W fick ha sin vinterjacka och fleece/regn byxorna idag och vinterkängor. Nästa vecka är det nog overall som gäller och tjocka vantar. Så han inte ska behöva frysa.

Annars händer väl det gamla vanliga. Plocka, plocka, fixa köket och städa. En vardagsrutin för fröken Eriksson. Petter är duktig på att lämna saker.
Han tycker väl att jag ska ha nått att göra på dagarna...

Fick denna igår. Och vi kollade på den. Älskar. Började nästan gråta när de dansar och i slutet av filmen. Men jag har blivit så känslig. Jag får tom tårar av biggestloser (Amerikanska). Har svag för folk som återförenas.

Puss

Hemma

Var nere och testade synen. Den hade försämrats och det trodde jag att den hade oxå. Så nu har jag varit hemma hos mamma å kopierat pappret och beställt hem 6 par glasögon för test. Lägger ut bilder sen hur jag ser ut så får ni tycka:) Vet inte hur lång tid de tar innan jag får hem dem.
Men glasögon behövs och de verkar vara populärt med jätte stora nu. Jag vill ju ha så man knappt ser bågarna. Beställde hem ett par stora iaf få se hur jag ser ut:)

Väntar på posten för kanske får skönheten och odjuret idag:) Nu ska vi leka lite ja å W sen ska jag passa på och städa lite meddans han leker med sjörövasfabbe:)


De är så kallt ute å de blåser rakt igenom så inge kort blir de ute idag:( trist!!!

Ha en bra eftermiddag

Puss

Tråååkdag

Usch vilket tråkigt väder. Man blir så deppig. Lämnat W på dagis och betalat lite räkningar. Ska strax hoppa in i duschen och sen bär de av till optikern. Äntligen få ögonen kollade. SKÖNT! Är ingte spec kul att gå runt å ha ont men nu har jag iaf tagit mig i kragen. Måste vara rädd om ögonen.

Har inte så mycket att skriva faktiskt. Hoppas få ett positivt besked om jobb i jul iaf. Så man får lite mera av den sociala biten:) Komma utanför huset när det är detta ruskiga väder. Var är snön? :)

Kul att de är så många som är inne å kikar. Fortsätt med det:)

Puss

Kväll

Så fort jag sätter mig vid datan så sticker de i ögonen direkt. Letade på ett par glasögon som jag fick när jag var 13. Testade dom och då blev de genast bättre. Ska ju säga att dem inte är så snygga men mina andra hade ju W sönder.

Hoppas det är fint väder i morgon så man kan vara ute. Skulle vilja knäppa massa fina kort nu när de är så fint ute. Men vill inte om de ska regna. Få se om det blir några fina bilder.

Ska kolla runt lite bloggar sen är de ju om thailand ikväll.

Puss

Nu är det dax

Har varit inne i flera dagar nu och ska gå ner och kolla mina ögon. När jag sitter vid datan får jag as ont i ögonen. Det är värst när jag lånar Petters Iphone. Kan knappt titta efter det. Å de känns som att ögonen håller på att sprängas. Har även svårt att se texten på tvn. Jag måste nu boka en tid sen så får jag beställa glasögon på nätet. För i en vanlig butik är ju det så dyrt, vill inte lägga hur mycket som helst på ett par glasögon.

Ska ringa ner nu och boka en tid. Ögonen ska man ju ha hela livet och de är inte så kul att ha ont i huvudet eller känns som ögonen ska sprängas. När jag sitter vid datan måste jag göra uppehåll ibland.

Imorgon klockan 12.00 ska jag vara där. Hon kommer säkert inte fatta hur jag kunnat varit utan glasögon så länge.

Tänk...tänk...tänk

Vad tiden går fort egentligen. Snart går vi in i November. Bland den tråkigaste månaden på året. och vart har året tagit vägen. Tyckte de nyss var kallt och massor med snö. Strunta i hösten och fram med snön direkt. Ska visst snöa på torsdag och de skulle bli snöstorm i uppsala i helgen iaf. Här går det undan.

I morse när W vaknade sa han: Mamma i morgon ska jag sova i min säng. Hoppas att han håller det nu. Han sov en bra stund i sin säng igår. Det kommer väl ge sig tillsist. Men igår när jag låg inne i sovrummet och kollade på tv blev de svart i hela huset. Tänkte att de hade varit en propp som hade gått. Kollade ut och hela Heby var svart. Tände några ljus och lånade Ws ficklampa. men de tog inte så långt tid så kom strömen tillbaka sen dog den igen men komtillbaka lika snabbt. om jag hade varit sj med W så hade jag blivit livrädd. Petter skulle gå ut och kolla så han sa åt mig. Lås nu dörren. Man vet ju aldrig.

Ska väl göra min vanliga runda idag. Plocka och städa. Åhh vad jag tycker det är roligt!!! NOT!


Målade med målarfärg igår. W blev en katt tillslut:)
Sötungen
<3

 

Letar

Letar lite överallt om en jacka till W, han behöver en ny. Trodde han skulle kunna ha sin hela vintern som de är strl 98 på. Men icke. Blir nog strl 110. (Det är stooort men då kanske han kan ha den nästa vinter oxå. Heller för stort.) Den är tait över magen. Men termobyxorna till kan han ha. Ska ner till Sportringen någon dag och kolla. Han måste ju ha en jacka i vinter inte bara overall. Synd att man inte bor närmare borlänge så man kan åka till deras nya märkeslager. Där de har märkeskläder mycket billigare. Var in dit sist men hann inte kolla för vi kom dit 10 min innan de stängde. Vill inte åka dit bara för att köpa en jacka till honom. Det är svårt.

Julen

Satt nyss och tänkte på julen. Mysigt. Längtar tills man får pynta, sätta upp julgardiner och ljusstakar. När granen kommer upp:) Längtar mest hur W kommer att reagera på tomten för han har sagt att han inte är rädd denna gången. Vi skrev ju önskelista för några dagar sen. Han fick säga sj vad han ville ha. Och när de är så små så uppsakttas ofta smågrejer. Han bryr sig ju inte vad saker kostar. Ska börja köpa julklappar när pengarna kommer i nov. Vill inte vara ute i sista sekunden och inhandla de sista. När W fyllde var jag ju klar med allt 1 månad innan och de var så himla skönt.

Denna julen blir hemma hos oss med både våran släkt och Petters. Massor med folk. Kul. men de är bara W som är barn. Så oftast blir de ju massa klappar till honom. Jag känner att jag behöver inte ha någonting, bara W får. Och så brukar de vara, jag är glad om han är glad:)

Sitter och funderar på vad man ska köpa. Hmmm... Vad ska man köpa till Petter? Till mamma å pappa som har allt? Mormor? Svärmor? Ja de får man fundera på. Har ni nått förslag? Ni kanske oxå börjat tänka på julklappar? har ni många att köpa till?

Pussar

Godmorgon

Vi har nyss klivit ur sängen. Skönt. Galen, har inge kaffe hemma. Började försöka igår att W ska sova i sin säng. Gick väl inte så bra. Han vaknar å vaknar..Har börjar bli för stor å ligga i våran. Sen ska han ligga nästan på mig så han trycker ut mig så på morgon när ja vaknar har ja jätte ont i nacken eftersom ja får ligga jätte konstigt. Nu är de slut han måste lära sig. Hans säng står ju knappt 1 meter ifrån våran. Han är ju så gosig förstår han att han vill ha närhet. Det är ju så mysigt hos mamma å pappa. Får se hur det går i natt.

Puss

Bloggar

Jag har 22 bloggar i mina favoriter som jag brukar följa. Helt sjukt. Eller följa. Har jag inget annat för mig så brukar jag gå in och läsa lite ibland sen är de som jag följer mer än andra. Tråkigt att det är många som inte uppdaterar sina så ofta. Här har ni en som försöker uppdatera så fort jag kan.

Frågade W nyss vad han ville göra, jag fick till svar: vet inte, sen sätter han fingret mot huvudet och säger - Tänk, tänk, tänk. Som nallepuh. Sötunge. Nu ska vi leka:)

Kallt. Film dag.


Kallt ute idag. Brrrr...Vill inte gå ut. W kollar på polarexpressen tyvärr finns den inte på svenska utan bara svensk text. Men han har inte klagat än. Han blev rädd när tomten kom och kröp upp i mitt knä.

I morse vid 7 började han tjata att han skulle se supersebran. Så han fick se den och äta Välling. Så råkade han spilla i sängen. Efter en stund sa han : Förlåt mamma att ja spillde välling i sängen, det var inte mening. Sen när vi hade kollat klart på filmen gick han fram och stängde av och sa: Nu är de färdigtittat för idag. Han är så söt:)

Petter jobbar idag. När han kommer hem blir de nog mys sen pizza:)

Puss

Ny hårfärg

Jag är jätte sugen på att färga håret mörkt. Eller brunt. Varför har du flyttat emma? Saknar ju min frisör:) Puss

Kväller

Kväll och W sover. Skönt att få lite egentid:) Spacklade i rummet i garaget. I morgon ska P köpa väv och det ska sättas upp. Går snabbt hoppas jag iaf. Sen måla tak och väggar. Sen är de bara golvet som ska läggas. Sätter man igång så tar de inte så lång tid. Sen ska jag inreda:) Tror att de kommer att bli nougat färg på väggarna sen blir taket vitt och golvet har jag ingenaning om än. Det ska ju fixas sist. Jätte skönt med rum i garaget:)

Ska kolla runt lite...ses i morgon

Puss

Så sött, liten sjörövare/pirat

 

W vill ju ha ny morgonrock och tofflor av tomten å han älskar ju Sjörövare/pirater så detta hade ju varit kanon. Så gulligt:)

Tävling

Är med och tävlar hos flerbarnsmamma som en jätte söt babyfilt.

Tävlingen hittar du här.

Fredag

Nu har vi gått upp, jag har druckit kaffe och vi har hunnit duschat jag och W:)

Äntligen nere i 59 kilo igen efter 3 helger med mycket god mat och fika:)

Idag får vi lek-besök. Kul:) Vid kl 11. Undra vad vi ska hitta på i morgon när P ska jobba?!

Återkommer lite senare

Puss

Choklad


Var nyss ner till affären å köpte korv med bröd för vi ska äta de på lunchen i morgon när vi får besök. Petter tycker Scheizernöt är gubbchoklad men ja tycker det är den godaste. Jag brukar inte så jätte ofta kolla kvitton men har börjat med de nu. De senaste gångerna jag vart ner till affären har de slagit fel på 50 och 40 kr. Så nu är de alltid att kolla kvittona. Gör ni det?

Puss

Favoriter


Dessa Haiwa, Trocadero eller Portello är guld värda. Fick ja välja en blev de ju helt klart Haiwa:)


Det är ju snart jul å julmusten börjar komma. Nu finns de smaker som : Julkola, julkryddor och julnougat. Jag har testat 2 st men inget slår denna gamla vanliga:


Har ni någon favorit läsk? Och vilken julmust tycker ni bäst om?

Bilderna lånade från google

Bilder från mobilen

     

Lite bilder är alltid kul.
1. Skönt att elda lite. Det är en sån mysstämning då:)
2. Wilmer leker på sitt rum.
3. Åt en härlig sallad hemma för någon dag sen. (gjorde egen)
4. Nya gardiner som ja fick av mamma. Passade kanon i vårat allrum:) TACK!

Vad roligt att de var så många som kommenterade sist. Gillas:) Jag brukar vara duktig på att svara:)

I morgon kommer Jannica, Didde å Lilly och leker. Weeii... det vankas korv med bröd:)

Puss

Tävlingar


Är med och tävlar om en symaskin. Skulle vara kanon för mig. Har alltid velat haft en. Tänk vad jag ska sy:)
Tävlingen hittar du här.

Senare

ÄNTLIGEN har internet kommit igång. Skönt!! Ätit taccopaj hemma hos mamma å pappa. Mumms. TACK!

Ska fixa ordning rummet ute i garaget såfort som möjligt. Hoppas P köper väv i morgon så vi kan klistra upp å måla:) Sen ska jag åka in och köpa tapeter till Ws rum. Kommer bli en fondtapet. Han vill ha pirater/sjörövare. Han får följa med så får han välja själv ist:) Sen längtar ja till köket, de blir fondtapet där oxå:)


Nu ska jag kika runt på lite bloggar...

Puss

Onsdag

Åkte hem till mamma å pappa efter ja lämnat W på dagis. Har ju inge internet hemma. Kollar runt lite. Är såååå sugen på att boka bussresa till Ullared:) Handla lite och kolla om de finns lite julklappar:) Någon som är sugen?

Annars har de inte hänt så mycket. Jag å W gjorde hans önskelista igår:) Han berättade och jag skrev ner och messade det till tomten:) Blev en hel del grejer:)

Puss

Bilder från Sthlm

            

     

En hel dag i sthlm. Trevligt att träffa lite släkt till Petter:) Som ni ser på bilderna så var de Sanna Nielsen som sjöng. Petters kusin och syster är vän med henne. Hon är en jätte trevlig person.
Svärmor bjöd på plankste på söndagen, gott som sjutton:) Tack:)

W åkte från sthlm utan blöja, även om han somnade i Uppsala så var han torr när vi kom hem. Så duktig, ja är så stolt över honom. Idag skulle han till skogen med dagis igen men han ville vara hemma med mig ist men tillsist gick de bra.
Igår lekte vi precis hela dagen. Vi pussla, lekte i sandlådan, pusslade lite till, lekte med piratskeppet, powlade, kastade pil. Blev en Mamma och son dag:) Mysigt.

Ska ta någon dag som ska vara en Wilmer dag. Han ska få välja vad vi ska göra och vad vi ska äta under en hel dag. Kommer bli uppskattat. Jag tror han kommer välja nickis och sen hamburgare:) Hehe

Då har man varit inne å sökt lite jobb då. Hoppas inte på nått. Bättre å göra de kanske de blir positivt sen. Om man inte går å tänker på de.

Kommentarer?
(bilderna blir större om ni klickar på dom)

Puss

Måndag

Ska lägga in bilder direkt när vårat internet fungerar. Petter lämnade in de idag. Har blivit nått konstigt på bloggen. Rutan med att man ska lägga in bilder har försvunnit. Hur ska jag göra?? Puss

Dubbeldop

Idag har de varit tvillingdop i Tyresö. Träffat några av Petters släkt. Även träffat kändis:) är kvar i Sthlm i natt men återkommer med massor med bilder när ja kommer hem om båtar internet fungerar som de inte gjorde när vi åkte i morse. Puss och kram och tack therse och johan för att vi fick komma på Viggo och Melkers dag.

Fattar inte

Kollade på ett skönhetsprogram för barn idag. När deras föräldrar klär upp sina barn som små prinsessor. Okej om barnen vill men en unge ville inte. Mamman slet i ungen och slet i håret när hon skulle kamma det. Denna tjej var 4-5 år. Tyckte så synd om henne. Det är ju föräldrarna som vill inte barnen. Tjejen som sen vann struntade i pengarna hon tyckte de var roligare med ballongerna hon fick sa hon. Tänk på barnen inte sig själva. Låt barnen bli äldre så de kan bestäms själva vad de vill göra. Ville skriva av mig. Vad tycker ni? Påtal om annat. Neeeej sassa åkte ur idol. Egentligen ska jag inte klaga för ja röstar inte. Puss

Mobilblogg

Nyss kommit hem från mamma å pappa. God mat som vanligt. Tittar på film med w kommer snart somna. Ska ju upp tidigt i morgon och fixa mig för vi ska ju till Sthlm på dop. Sen blir vi kvar där över natten. W är så rolig vet ingen som kan komma med så mycket otippat. Igår när han lekte med sin sjörövarbåt så lassade han på alla djuren å sa att han skulle åka till Afrika. Visste inte ens att han visste att de fanns nått som hette Afrika. Lillkillen. Charmtrollet. Hejar på alla han möter. Tex när vi handlar. Säger exakt vad han tycker. De kan ju vara mindre bra men barn är ju barn. Få se vad man ska ha på sig i morgon :s men ska väl hitta på nåt. W ska iaf ha skjorta, jeans, slipover och skärp. Han är ju så lång och smal. Precis som sin pappa. Han kommer säkert bli runt 190 cm när han blir stor. Lång och stilig:) nu somnade w och jag ska slå på idol och sen ska ja packa. Puss

Kväller

Nu är de dax för sängen. Har möblerat om i vardagsrummet . Längtar till vi ska tappetsera där. Så tråkigt just nu. Vad har ja gjort mer? Jo varit med i lite tävlingar där man kan vinna fina barn grejer och kläder :) har inte vunnit hittils men hoppas:) måste ha tur någon gång. Nu ska ja kolla vidare tills jag slocknat. Lekdag i morgon sen är vi bjudna hem till mamma å pappa:) Puss

Regn

Lämnade W på dagis å de skulle visst vara ute fast de regnade. Han var inte så sugen på de. Han ville åka till farmor ist. Någon som vet vad de heter som tar skolkort. Hittar de inte på internet. Tänkte ja skulle gå in å kika för i år vill ja helst att W ska ta små kort men förra året gjorde dem inte de på hans dagis. Hoppas de gör de i år iaf. De ska väl föräldrarna få bestämma tycker jag iaf. Ska fråga dom när jag hämtar honom hur de tänker göra i år.

På lördag åker vi till sthlm å ska gå på dop. Ska bli trevligt:) Kommer säkert upp massor med kort:)

Puss

Redan torsdag?

Vilket jäkla pissväder. Fy sjutton vad tråkigt. Ser ut som att de är väldigt kallt. Brrr...

Idag skulle vi ha lekt med Jannica å Didde men de är sjuka. Tråkigt. Vi får leka med dem en annan dag:) Så vad ska jag göra idag då? Jo, åka å slänga massor med sopor sen Ws kalas, vika tvätt å städa. Hämta ut tupperwear grejer å softa hos mamma å pappa. Det är min dag tills jag ska hämta W. Hem och leka. Jag längtar lite efter snön:) Men inte det kalla på 20 minus. Brrrr.....

Puss

Film dax



Ska snart natta W men han ville bara titta lite på De tre vännerna och Jerry en liten stund. han fick den boxen av mig när han fyllde och tycker de är kul. Jag tycker oxå dom är rätt roliga :)

Idag var ju Elin, Lea, ville och Meja här och lekte. Trevligt som vanligt. Blev bullar å negerbollar till fika:) Mumms. Petter kom hem och frågade vart alla negerbollar var. De var så goda så vi åt ju upp alla:)

Kul att ed är så många som vill kika in:)

Didrikson är bäst:)



En sån här har W. Både blå och grön. Han älskar dom. De är så mjuka å varma. Ett riktigt kap:)

Bakat

Nu har ja bakat negerbollar. Så nu blir barnen glada. Behöver elda härhemma. Börjar bli lite kyligt nu. Ikväll blir de bacongryta härhemma:) Vad ska ni äta?

Puss

Tävling


Var med & tävla om ett valfritt paket namnnappar från namnnappen.se!

Uppdaterar en snabbis

W dricker välling, ska strax klä på honom och fara ner till dagis. Sen ska jag hem å vila och baka negerbollar för Elin, Lea, ville å meja kommer å leker efter dagis. Måste försöka få fyr i brasan oxå. Jag är sämst på det verkligen!!!
Jag åter kommer när jag får mera tid...

Puss

Uppdaterar lite

Nu sitter jag hos mamma å pappa, ska kolla lite jobb nu tänkte jag. Har varit dålig på de men nu ska jag sätta igång igen å skicka iväg lite CVn. Hoppas bara de finns nått å söka:)

På torsdag så kommer Jannica, Didric och kanske Lilly och leker. Kul:) Få se vad vi ska hitta på. Wilmer har fått massor med nya leksaker å leker hela tiden. Han älskar ett sjörövasskep han fått med gubbar. Sen finns de en fängelsehåla som han kan stoppa ner gubbarna i. Sen fick han en brandbil med en gubbe till den gubben kallar han för polis-Bengt. Haha, har ingen aning av vad han har fått det ifrån. Massor med kläder + overall. Bowlingspel/pussel. Lera, FlexiTrax, filmer. Ja som sagt han fick massor. Så nu leker han som sjutton:) Jätte kul är de å få nya leksaker:)

Nu får han vänta tills tomten kommer:) Han kommer nog vara jätte rädd för tomten. Har sagt till honom nu att han måste vara snäll för tomten frågar mamma å pappa på kvällarna om han har varit snäll under dagen. Å de fungerar faktisk:) Sen ska han ju ge nappen till tomten jag undrar hur de kommer att gå. Hans bästa kompis är nappen. Han kommer nog skrika sig sj till sömns de första dagarna.
Måste säga att han är så duktig utan blöjan. Är så stolt över honom, han är ju bara 3 år. Å då har han ändå varit blöjfri på dagarna i 2 månader. Mammas stora kille. Ska försöka om nätterna om ett litet tag. Han sover iblnad på dagarna utan blöja då går de kanon bra:)

Nu ska ja kolla lite jobb. Vart är kommentarerna? :)

Puss

Tisdag

Nu har jag skjutsat ner W till dagis. De skulle till skogen som de har börjat med nu varje tisdag. Idag var de inga problem att lämna honom. Han tyckte de skulle bli kul:)

Ska städa lite här sen ska jag skjutsa Susanne till Sala för hon ska till Sthlm till Petters syster Joanna ett tag sen på lörd åker vi till "the big city" Ska på tvilling dop och bo hos Joanna en natt. :)

Återkommer
Puss


Ny vecka

Då var de måndag, ny vecka. Hade barnkalas och vuxen kalas i lördags fast W fyllde i söndags. Var skönt att ha allt på samma dag. Han var kanon nöjd med alla presenter han fick, han visste inte riktigt vad han skulle leka med. Jätte kul på barnkalaset. Men korv m bröd, tågtårta och fiskedam:)
     
      
     
     

(klicka på bilderna blir de större)

Idag är de kanelbullens dag. Jag bakade bullar igår ust så satt vi å hade picknik på vardagsrums golvet:)

W är sur så ja återkommer senare

Puss

Fredag

Denna dagen kommer att gå i ett. Vaknade i morse med huvudvärkt som inte duga. Fy satan vad ont ja hade, trodde ögonen skulle ploppa ur skallen. Bättre nu.
Sluta röka den 10 oktober, ska drappa ner vart efter nu. Sen blir ja rökfri. Läkarn ja va hos igår sa att ja måste sluta nu. Så ja måste verkligen försöka nu. Lättare sagt än gjort men ja ska verkligen försöka. Så 11 oktober ska jag vara rökfri!!!

W var med i tidningen idag. I morgon är de kalas hela dagen. Idag så ska de göras tårtor för hela slanten. Tågtårta å smörgåstårta. Hoppas jag orkar.

Puss

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0