Söndag

Har bara varit hemma idag. Städat lite å lekt med w. Han älskar å klä ut sig och byter kläder flera ggr/dag. Ibland är han turtles, ibland Batman, sen Spindelmannen, riddare eller cowboy. Han fick en riddarrustning av morbror när han var hemma å den älskar han sen fick han en pistol med sugplopps-pilar när vi var i Sala igår och den går oxå varmt härhemma. :) så spel, pussel, klä ut sig är det populäraste just nu. Jag vann nyss ett bud på tradera, en ny body. Kort ärm och korta ben sen är de bebis-tiger på den:) bra när beben ligger i vagnen och de är jätte varmt ute. 36:- jag går in å kikar 1 gång/ dag. Jag säger igen man kan göra mycket fynd. Ska snart gå igenom vad jag har och inte så jag inte köper på mig massor men har plagg efter w som han aldrig använt men de är ju tjockare eftersom han är född på hösten. Finns ju lite andra saker som behövs köpas sen brukar man ju alltid få massor så bebben hinner inte använda allt. Jo jag pratade ju om havandeskapsoljan jag fick. Har testat den nu och de känns som den verkar bra. Prova på flaskan var på 10 ml, jag ska köpa den stora på 100 ml å använda hela graviditeten. Magen känns len:) I morgon är de jobb igen. De ända jag vet denna vecka. W har varit sur nästan hela dagen. Vet inte vad han har vaknat på för sida. Men nu sover han iaf. Såg hur trött han var i slutet. Lillplutten:) Nu blir de bigbrother. Natt natt

Bilder


Så här stor e bebben nu:) Klickar ni på bilden kommer ni till mina magbilder för v.21.


Söt Wilmer. Inte så lätt å få bild på honom när han inte sover...
Mammas hjärta. <3

Dagens

Var på loppis i Gåvan med Elin. Tittade lite men vill ju inte avslöja för mycket:) men trevligt att gå runt å kika. Man kan ju fynda nått å lättare när bebben kommit ut:) efter de var vi in till Sala. Vi visste inte vad vi skulle göra å eftersom de var marknad där så åkte vi in. Jag hade fått ifrån "vi föräldrar" att hämta ut en valfri body och sen 25% på ett helt köp. Eftersom de är så lätt att glömma så hämtade jag ut direkt på kappahl. Blev då body och ett par byxor:) 50:- :)Köpte även en body på tradera igår. Helt ny. Jätte fin och annorlunda. Tycker om kläder som inte så många har. Gick på 34:- å då var frakten inräknad. Svar till er som undrar bilder osv. Jag har lösen på dom. Vill ni ha får ni fråga. Eftersom jag vill veta vilka som kollar sen skriver jag bara om graviditeten å tankar runt den. Nu ska jag vila och se på en film för huvudet sprängs snart. Hoppas appen kommer snart så ja kan lägga ut bilder varje dag:)

Helg

Skönt skönt. Även härligt att jobba så man inte jäser hela dagarna:) Petter har fått nytt jobb:) plåtkompaniet. Grattis älskling. Tur Therese skulle in till Sala idag och erbjöd sig hämta ut min olja som jag hade fått som ska motverka bristningar. Ska vara bra den kommer från vi föräldrar:) jätte snällt av dig. Vi skulle inte in annars så:) I morgon är de loppis. Ska gå på den om jag får med mig någon. :) fynda lite till bebben. Bild kommer att komma. Vecka 21 nu:) tiden går fort. Jag vill så gärna lägga ut bilder på vad jag har köpt men då ser man ju vilken liten sötnos som ligger där:) Bilder kommer komma på andra bloggen:) håll utkik:) www.Ljeriksson.blogg.se/pyret Petter sa till mig häromdagen när jag skulle stoppa i diskmaskinen: tar det emot? Ja magen börjar vara smått i vägen nu. Känner mig strandad ibland:) å värre kommer de bli. Å mysigt. Längtar. Men de känns fortfarande overkligt att ja snart kommer ha två hjärtan att ta hand om å gulla med:) barn är kärlek. Å Wilmer är så perfekt:) pussunge:) Uppdaterar när jag får sitta vid andra datan:)

Onsdag

Dåligt med kommentarer.... När man är gravid kan man bli medlem på olika sidor. Jag har blivit medlem nu på en mamma sida å fick hem idag att jag fick välja ut en valfri body på kappahl. Och även hämta ut kräm på hälsokosten som ska motverka bristningar. Än sålänge har ja inte fått några men de kan vara bra å ha. Fick någon i slutet med w kom ja ihåg men de syns inte idag om man inte tittar riktigt noga på nära håll. Så jag hoppas jag slipper de denna gång för de är min fasa. Sen finns de ju även babyboxen som hämtas ut tidigast 3 månader innan Bf. Och libero har nu någon väska med massa prover å grejer man får på bb, de fanns de inte med w. Måste vara nått nytt. Kul med lite olika grejer å testa:) Sovtajm med älskade w:) älskar dig så mycket. Mitt allt!!

Tisdag

Började med att jag skulle börja jobba vid 6. Men jag glömde ställa kl på halv 5. Så den ringde halv 6. De var bara å klä på sig och åka. Jag vill annars ta de lugnt på morgonen. Jag skulle inte jobba i morgon egentligen men de är mycket så jag jobbar hela veckan ut:) skönt å jobba när man ska gå hemma sen ett tag. Börjar känna bebis röra sig mer å mer på jobbet nu. :) mys... Idag kom första kläderna jag köpte på tradera:) kanon nöjd. Helt nytt:) blir ju lätt fast men jag är rätt snål när de gäller sånna sidor. Har inte så mycket annat å berätta. Händer inte så mycket i veckorna när jag jobbar. Har nk någon fråga svarar ja gärna på den här:) eller bara kika in å säg hej. Jag tycker att de är kul att de är några st man vet som ska ha barn i sommar. Kul å prata lite med varandra. :) Petter och Wilmer <3

Uppdaterar snabbt

Jag har inte så jätte mycket att skriva. Jag vet iaf att i mars kommer de med en App till bloggen så jag hoppas då jag kan lägga in bilder:) Magen växer å växer... Ringde bm idag och den 7/4 ska jag ner nu. Kanske är i v. 26 då eller nått. Då ska man väl börja ta prover å sånt igen... Tycker inte om å göra de. Sen ska jag höra då om tillväxt-kontroll. Annars funderar jag på namn... Men inget ploppar upp eller inget jag fastnar för. Hade ett innan men nej inte längre. Nu är jag nollställd.

Söndag

Tradera är hopplöst. Lagt lite bud nu så om ungefär 1 h går de ut. Både nytt å begagnat. Men när de är så små storlekar så är ju inte kläderna slitna. Jag tycker de är så svårt vad man ska köpa eftersom bebben kommer mitt i sommarn. Hur man ska klä och köpa? De är ju varmt på dagen å kyligare på kvällen, hur tjocka kläder behöver man? W kom ju på hösten så där var de ju lätt. Såg att det var loppis i helgen i gåvan ska nog åka dit:) brukar ju kunna göra något fynd:) Någon som vill följa med? Petter vill ju inte å tråkigt å åka sj:) Jobbar månd, tisd, torsd, fredag denna vecka så är ledig på onsdag... Får se om det är någon som vill leka eller om jag å w ska åka ner å bada:) De är mysigt nu när man börjar känna riktigt nu hur han/hon vänder på sig:) p och w skulle känna igår då avtog de direkt. Sen började de igen när de tog bort. Sen slutade de när dom skulle känna. Men ja hoppas de får känna snart:) Nu ska jag se bigbrother.... Ska ni följa de?

Helgen

Bror kom hem ifrån Norge så vi har umgåtts mycket. Vi träffas ju inte så jätte ofta. Så i fredags var vi i Sala och handlade:) tror ni jag kunde låta bli att köpa bebiskläder? Nej långt ifrån. De hade oxå ta 3 betala för 2. Petter köpte sina första bebiskläder, body å byxor:) strl 56-62:) sen valde jag ett plagg. Tyvärr kan jag inte lägga ut bild, inte ens på den hemliga bloggen. Fast jag är så sugen för jag vill kunna visa vad jag köper:) men då avslöjar vi ju könet direkt eftersom ni kommer se färgen:) W fick en jätte fin skjorta av morbror och en riddarrustning och den har han pä sig jämt, det var de första han tog på sig i morse sen tittar han på turtles:) Kanske kommer magbild idag... Får se... Igår sparkade det som sjutton... Aktiv:) men de är jobbigt å ligga på rygg nu. De spänner för mycket. Skriver mer senare i andra bloggen.... www.ljeriksson.blogg.se/pyret. Kommer nog bli öppen senare men just nu vill jag ha den med lösen:)

Jag blir helt chockad

Jag förstår inte vart världen tar vägen? Spec hur föräldrar utnyttjar sina barn. Jag läser var å varannan dag om hur föräldrar misshandlar både psykiskt och fysiskt. De här jag läste igår om famiöjen i Danmark var droppen. Sen fattar jag inte folk varnar och säger till tex kommunen och andra människor men dem verkar inte ta sånt på allvar. Säger man till måste de vara nått som inte stämmer, men de låter det gå och inte göra nått tills de blir så extremt. Jag lider verkligen med barnen. Jag tycker verkligen sånt här är hemskt. Blir verkligen ledsen för hade man oftast gjort nått på första varningen så hade de nig inte gått så långt. Dessa barn har ju men för livet. Barn är de käraste man har. Skulle aldrig aldrig kunna göra mitt barn illa. Var tvungen å skriva av mig lite....

Namn....

Tänk...tänk....tänk... Vi har ett favvo namn men.... Undra om det blir det.... :)

Bilder:)


Bilder uppdaterade:) Klicka på hjärtat. Magbild och UL bilder:)

Dagen

Började att åka till Uppsala med mamma å pappa. Jag skulle in å de skulle göra lite saker så de hängde med:) hade bokat in ett möte med en bm på akademiska. Allt var bra och de såg bara bra ut:) ingenting att oroa mig för:) nu ska jag bara njuta tills några veckor innan Bf för då vill jag gå på en tillväxt kontroll eller vad de heter. Iaf kolla ut stor bebben är. För jag är orolig att han/hon kommer väga 5 kg...om han/hon gör de är de inget fel men då vill jag vara förberedd... De är många barn som föds nu som väger rätt mycket... W vägde 3800... De tyckte jag var mycket....var inne å kollade med honom oxå. Men de ska jag inte tänka på nu, utan njuta:) P har fortfarande inte känt nå rörelser för bebis vill inte röra sig när han lägger handen på magen. Magen börjar nu se ut som en riktig gravidmage.... Framifrån nu oxå... De är helt sjukt vad tiden gått fort:) i morgon ska jag ringa bm och få tid för koll, då är de nog oxå dax å lyssna på de lilla hjärtat:) Försöker prata mycket med w om att han ska bli storebror, oftast är han glad men ibland tror jag att han känner sig lite hotad att de ska komma en bebis till och dela mammas famn, men jag tror att de kommer att gå bara bra:) han pussar på magen å de har märkt på dagis att han längtar:) men nu några veckor framöver ska vi inte prata om dd så mycket... Så han inte hinner tröttna.. Vill mest att han ska vara förberedd... Men jag har några månader på mig. När grejerna kommer komma upp typ säng så kommer han nog förstå. :) han är ju min älskling:) kommer alltid vara min bebis. Nu blev de mycket bebisprat.... De kommer bilder, jag lovar:)! Nu ska jag se lite på tv... Mysa lite med magen... W har somnat å sover nu i sin säng:) helt slut är han. Han älskar att spela spel så de har vi gjort massor idag:) kom ihåg å lämna en liten rad:) natti...

Bebis


Så stor är bebben nu:) V.19

Söndag

Sov länge idag. W somnade igår efter vi var hos Jannica å lekte så han somnade inte förrän vid 12 igår tror ja de var. Så idag gick vi inte upp förrän vid 10 typ:) skönt. Greja lite hemma å åkte upp till mamma så w fick leka med lite mindre lego sen min bror var liten. Tyckte han var jätte kul:) Petter har lagat mat:) å medans potatis kokade å kött var i ugnen så tog jag fram bebis kläderna som jag sorterade förrut som ja tyckte nästa barn skulle ha. Mest strl från 50 - 62. Sen har jag 2 kassar w ska få när han blir stor:) så ja har gjort plats i garderoben till kläderna. Så nu behöver jag inte tänka på de sen. De är sä mycket som händer nu i vår så de känns att tiden kommer springa iväg. I början av april ska vi åka till Norge å hälsa på bror oxå:) ska hinna med å göra massor med w oxå innan bebben kommer. Men när han/hon kommit ska vi iaf göra en tripp till Astrid Lindgrens värld:) jag längtar så till vår/sommar. När man kan börja vara ute utan att frysa. Leka på baksidan. Nu är de ju 1 meter snö där. W försvinner ju. Trött på denna snö, kylan. Smält undan nu. Vill inte frysa mer. Petter, Wilmer, bebis <3

Tankar om barnvagn



Det är en sådan vagn vi har beställt fast då i en annan färg. Emmaljunga Nitro. Tänker inte avslöja vilken. Å sen köpte vi även liggdelen till. Denna var jätte smidig och lätt om man jämförde mot city cross. Men fy sjutton vad vagnar är dyra. Har läst om olika vagnar å de verkar som Emmaljunga är bland de bästa. Sen vill inte Petter ha en begagnad, inte jag heller egentligen. Kollade även på Brio men de var ingen som varken ja eller P fastnade för.

Så nu är vagn klar. Check.
Säng
Bilbarnstol
Skötbord
Sen lite smått å gott

Får köpa lite då å då. Jag hatar å vara ute i sista sekunden. De kanske känns långt bort nu men vart har dessa veckor tagit vägen sen ja fick reda på det och nu är ja strax halvvägs. V 19 på måndag. Så man ska passa på å köpa saker lite då å då. 4,5 - 5 månader kommer gå snabbare än vad man tror.

Hemkommen

Nyss kommit hem från mamma å pappa. Ätit god smörgåstårta. Åhhh de är ju så gott:) Men w är inte så förtjust i de. Men ja åt hans del å lite till:) Mumms:) W är så go, han längtar nu efter bebis:) men tror ändå han är lite avundsjuk. Han är en mamma kille. Oftast eller nästan alltid är de mamma. I morse sa han: mamma kommer du å hämtar mig efter dagis? Ja sa jag. Han är så rädd ibland att ja inte ska komma. Sen sa han: Mamma, jag kommer sakna dig idag. Då ville jag ju inte lämna honom egentligen. När jag hämtade honom sa ena dagispersonalen att de verkade som han längtar efter bebis för han brukar vara å klappa dem som har sovit middag när de vaknat. Mammas lilla gulleplutt. Mitt hjärta<3 <3

Rutinultraljud

Www.Ljeriksson.blogg.se/pyret allt såg fint ut. Här kan ni läsa lite djupare:)

Bebis:) Magbilder

Www.Ljeriksson.blogg.se/pyret

Tävlingar


Jag tävlar hos Millah om en valfri vara för max 500:- från Iphoneskal.se


Jag tävlar hos Millah om ett valfritt väggord i trä från Mysigahem.se




Tankar....

Www.Ljeriksson.blogg.se/pyret Bebis prat.

Ledig

Vad sjutton gör denna snö här. Jag som vill ha sommar. Lite snabb uppdatering här. Ska fixa magbild, ska sätta mig vid datan först. :) kan de gå snabbt till fredag:) jobbar nu inte förrän på torsdag. Återkommer senare....

Beställning

Kunde inte låta bli å beställa lite bebis kläder, måste ju bli neutralt eftersom vi inte vet vad det är. Så de blev dessa. Kunde inte motstå. Tyckte de var så söta:) Lite lagom tjocka oxå eftersom vi kommer få mitt i sommarn. Beställde strl 56:)
 
Var ju även in å kollade lite sommarkläder till W:) Jag älskar t-shirts med stora tryck och härliga färger. Så dessa får komma hem till oss. Ska såklart spara till sommaren. Är man brun å fin är de snyggt med starka färger. Men sen fick han välja sj vad han ville ha. Shorts har han massor sen förra året. Jag är duktig på att köpa stora kläder. Men hellre de. Skulle aldrig ta på W nått som var för litet.
   

Tyckte denna keps var lite häftig så denna fick oxå dimpa ner i kassan. Hoppas W kan ha den. Han har så litet huvud.

Kväller

Mamma å pappa var här för en stund sedan. Smörgåstårtan gick hem å alla åt som att de knappt sätt mat innan:) utom w. Han är så dålig på att äta om de inte är fil eller köttfärssås å spagetti. Men de var kul att de andra åt:) petter äter nu oxå. Alla var så mätta så de blev knappt nå kaka till efterrätt. Ska lägga ut en bild å även receptet om någon vill ha. :) W sover och de kommer ja oxå att göra snart. Jobb måndag, torsdag nästa vecka. Nu måste jag säga godnatt. Ska försöka sätta mig framför datan i morgon å lägga ut lite bilder:) Natt natt

Lördag

Skönt å sova lite i morse:) w vaknade sju å skulle upp. Fick iaf 2 h sovmorgon. :) men snusade lite medans han kollade på Barnkanalen. Denna förmiddag har jag pysslat med smörgås tårta. Mamma å pappa kommer hit å äter ikväll:) åh smörgåstårta är ju bara för gott:) sen ska jag fixa ihop nått till fikat. Städat och donat medans de andra var nere å kollade innebandy. Lyssna på musik då brukar de gå lättare. Nu ska ja vila lite å känna mys från bebis:) och även mysa med min stora och min jätte bebis. :) Återkommer....

Tävling

Ska du vara extra noga med vad du väljer är det nu!

Nyfödda barn är ömtåliga små personer, och behöver produkter som verkligen fungerar. Libero lägger ner mycket tid och stor omsorg på blöjor och babyvårdsprodukter för de allra minsta. Med ett skonsamt och svanenmärkt sortiment kan du känna dig säker på att ditt barn får det allra bästa.



Ett kit innehåller:
1 st Libero gosefilt i fleece
1 st Libero Baby Soft size 1
1 st Libero Baby Oil
1 st Libero Baby zink
1 st Libero Baby wash
1 st Libero Baby amningskupor
1 st Libero wipes
1 st necessär innehållande 3 samples på babyvård
3 st 50 kronors checkar (50 kronor rabatt vid köp av ett paket Libero blöjor)
1 st graviditetsbok

Tävlar hos: Mirka
Håller tummarna:)

Trött trött trött

Blir mycket bebis prat, kan ni läsa här: www.Ljeriksson.blogg.se/pyret (samma lösen)

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0