Tisdag

Inte så kul å blogga från mobilen jämt. Så nu blir de uppdatering:) W ville inte gå på dagis idag. Han var jätte ledsen. Han ville åka till mormor å morfar ist. Lillagubben, tyckte så synd om honom. Men han vinkade tillsist medans tårarna rann. De skär i hjärtat å se han så ledsen. Han har några sånna dagar ibland.

Lägger in lite bilder

Min glada plutta <3



Hon har roliga miner för sig... haha


Testar bärselen... hon verkar trivas i den... första gången somnade hon direkt....

När jag matar Mel på natten för å inte somna (oftast) har jag ju hämtat hem tradera appen! Skulle jag inte gjort, beroende nu ju.

Första dagen i veckan

Sitter just nu å kollar på Hollywood fruarna. Maria är fortfarande klart bäst! De andra tycker jag bara är fjantiga. W å Mel sover. W har någon kris tror jag eller nått det går i 120 sen han vaknar sen tills han somnar idag vid 8 typ. Å då är jag helt slut. De ska bli skönt den dagen man får sova hela nätter igen å inte går som en zombi men Mel sover faktiskt bra på nätterna å vaknar å ofta somnar om direkt. Om hon även inte är hungrig vill hon ändå ligga å snutta bara. Jag tycker hon har blivit så stor. Från att strl 50 varit för stort så har hon nu växt i 56 bra:) Det blir så konstigt när man skriver från mobilen..... Skriver mer i morgon...

Regn regn regn

Vad tråkigt att det ska regna när de är karneval. Igår var vi ner å W skulle åka karusell. Men jag tröttnade rätt snabbt pga regnet. Så vi beställde mat å åkte hem till mamma å pappa å käkade.
Idag regnar det oxå. Men hoppas att det håller uppe till tåget annars vill inte jag åka ner. Ville åka till Sala å handla idag men ingen ville åka med. Så jag fick beställa lite på nätet ist.


Overall... å hoppas hon kan ha den men jag vet att dom är stora i storleken, annars får ja skicka tillbaka.


 
Tunika.... å leggins till:)



Å detta settet beställde jag. Tyckte det var så gulligt. Så nu har ja lite julklappar till pluttan.
Har börjat fundera med det med julklappar. Något förslag till en på 6 månader?????
W älskar ju Ben 10 å bakugan så till honom är de inte så svårt.

Bvc

Idag har vi varit ner på läkarkontroll med Mel. Hon väger nu 4210g. 58cm. Så en lång tjej. Å 1 kg har hon gått upp sen hon föddes. Hon hade gått upp 140g på 1 vecka å de var helt okej. :) nu ska jag ner å väga igen 1 sep. pga att jag ville det. Sen är de 3 månaders sprutan. Nu ska jag få min pojke å sova. Natti

Kväll

Trött är bara förnamnet nu. Jätte sugen på glass:) idag åt vi en tacogratäng oxå lchf. De har så goda recept å i morgon blir de en kycklinggratäng:) recept kommer. :) jo påtal om annat är jag jätte sugen på å beställa virkade convers till Mel:) Mer uppdatering i morgon.

Promenad

Lämnade W på dagis å han skulle ha med sig sin Ben 10 bok. Så han fick de eftersom han tjatade så.

Så detta fick jag hem igår å han blev sååå glad. Så filmen har gått varm här hemma. :)
Han bara älskar Ben 10.


Fick även hem denna mobil igår. Beställt på liberos hemsida. Ska Mel ha ovanför sitt skötbord. Så de får Petter försöka fixa på nått vis.

Nästan precis hemkommen efter en härlig promenad med Elin. Vi är ju ensamma när vi lämnat de stora på dagis så varför inte en promenad å prata än å tråka hemma:) Å Mel älskar å åka vagnen. Hon bara sover å sover:)

Just det ska lägga in gratängen vi åt igår. Petter älskade den:)

Bacongratäng LCHF





Ingredienser:
600g köttfärs
400g bacon
1 lök
3 msk chilisås
peppar

Fyllning i gratängen
Champinjoner så det täcker botten
1/2 Squash i 2mm skivor (jag hade paprika)
Riven ost

Äggstanning
3 ägg
2 dl standardmjölk 3%
1 dl grädde
Peppar

Gör så här
Skär löken och stek löken i stekpannan. Klipp i baconen i pannan och stek det lätt. Lägg i köttfärsen och stek den med de övriga ingredienserna. Ha i chilisåsen och svartpepparen. Låt detta steka ihop i 10 minuter cirka.

Smörj en form med smör. Och skär och lägg i champinjonerna så de täcker botten av formen. Varva sedan med köttfärs/baconsåsen och bacon och riven ost. Avsluta med den skurna squashen och riven ost på toppen.

Vispa ihop äggstanningen och häll detta över gratängen jämnt över.

Grädda mitt i ungen cirka 20-25 minuter i 225 grader.

Promenix

Då har jag å Mel varit ut på lååångpromenad med två härliga tjejer. Elin å Jannica med lilla Milo:) ute i 2 h å de är så skönt:) snacka om allt!! Jag skulle vilja gå varje dag eller iaf varannan. Å Mel älskar å åka vagnen:) Jo Wilmer fick hem ben 10 grejerna jag köpte. Å vad glad han blev:) Nu ska jag kolla lite recept tills i morgon. Natti

Snabb uppdatering

Ätit frukost. Lämnat w på dagis. Ammat Mel. Dricka kaffe. Ut och gå jag å Mel. Handla. Tvätta. Städa. Hämta W. Laga mat. Idag ska jag göra en bacon gratäng enligt lchf. Ger recept å bild sen:) Det kommer vara min dag. W kommer bli jätte glad när jag berättar att han ska få börja på fotboll:)

Lek lek lek å FÖRSTA leendet!

Idag har vi varit å lekt hos jannica med hennes 3 barn. Didric, Lily å lilla Milo:) Massor med lek, fika å lite tv å såklart fick mammorna prata av sig:) Skönt å rensa luften lite mammor emellan:) Behövs verkligen.
W är galen jag han måste ha kommit i någon 4 års kris. Han är överallt, han pratar inte utan skriker. Det kommer såklart från dagis det högljudda men det måste iaf vara någon kris... lyssnar aldrig. Hoppas den snart går över.

IDAG när vi var hos Jannica fick jag första riktiga stora leendet av Melanie. Sötnosen. Nu ligger hon å småpratar med sig sj å blir snart arg för att jag inte lyssnar att hon vill ha nappen så...bäst jag hämtar den. Men hon är ingen nappbebis. När hon ska sova vill hon helst inte ha napp utan bara spottar ut den å det är ju skönt att hon inte är jätte beroende utav den.

Ska börja ta promenader varje dag W är på dagis. Tisd-Torsd. Någon som vill följa med är ni väldigt välkommna. :) Roligt att gå fler:) Röra lite på fläsket. Å snacka lite skit..;)

I helgen är de karnevalen å jag hoppas att det är skapligt väder så de inte regnar å tråkar sig. W vill åka karusell å jag hoppas de har det i år. Men de blir inge parken för mig. Ammar ju å kan inte lämna pluttan. Barnen är värt allt <3 Så det blir lite grillning å mys hemma ist med familjen! Guld värt!

Nu blir de mys med lillan ´som är lite kinkig å sen sängen... i natt har hon bara ätit en gång... GULD värt.. få se hur de blir i natt....

Söndag

Nyss ätit frukost. Petter var ner å köpte frallor:) sen en kopp kaffe på det:) sen vet jag inte vad dagen har å erbjuda. Får se....var inne å fixa dop kort igår så de kommer snart skickas ut:) Jag har laddat hem appen till tradera å snacka om ja e fast. Så bra å ha när man inte vet vad man ska göra när man sitter å ammar:) nyss köpte jag 1 dvd å 1 bok med ben 10 till W för 30:- + Frakt. Han älskar ben 10. Han har ju en sån klocka. Ben 10 är en kille som hittar en klocka å genom den kan han bli olika gubbar. En actionhjälte(tecknad ) går på cartoon network. Å de går fullrulle härhemma. :) ni som är inne mycket på tradera ladda hem appen. Lätt å kanon bra:)

Hallo där

Var ju på loppis idag. Tyckte inte de var nått iaf inte alls i min smak. Petter köpte ett bra tennisracket iaf. Var det ända. Nej ingen hitt. Sen åkte vi en sväng till karlssons. Köpte en jätte gosig filt. Luddig. Den ska Mel få ha i vagnen när det blir kallt. Väldigt gosig är den och stor. Så det kommer att bli jätte bra. Nu är även kortet på oss inramat å står fint på tvbänken:)


W rider ponny å han älskade det:)

Petters syster med sambo var här idag å deras vovve Liza. Trevligt! Vi grillade å de kastade lite frisbee.

Jag ska rekomendera Petters systers sambo Marie hon har en hemsida
www.floristjouren.se Hon håller på med blommarrangemang där man kan gå in och beställa tex till bröllop, dop, begravning m.m. hon är utbildad florist sen många år och är jätte duktig. Om ni går i tex bröllopstankar tycker jag att ni ska ta en titt på hennes hemsida. Kan varmt rekomendera henne.

Tog några kort på Mel på filten idag
   
(klicka på bilderna blir de större)


Sover skönt ute i vagnen. Men vad kallt det börjar att bli nu mot kvällen. Ingen sommarvärme precis. Brr..

Hittat lite fint jag funderar på å köpa till Mel:

Tycker den är jätte fin å ser precis lagom varm ut att ha på sig sena, kalla höstkvällar innan de blir för kallt. (Finns på kappahl) 
   
Jätte söta. Finns på lindex (den som undrar)

Man kan ju inte låta bli, det finns ju så mycket fint å gulligt. Å så finna de massor med snyggt till W. :) Man vill ju bara shoppa shoppa shoppa. :) ♥

Loppis

I morgon ska vi åka iväg en sväng på loppis i horsbäck, tror ja det var. Stod en annons i tidningen. Med ponnyridning. Få se om W vågar:) han har ridit 2 gånger:) tyckte de var kul då iaf. Men han kan vara lite fegis ibland. Nu sover mina barn. Ena i sängen å andra i vagnen. Lilla W var så duktig. Han plockade in från vardagsrummet idag för att jag sa till honom att han skulle göra det så skulle vi läsa saga. Så plockade jag undan på hans rum. När jag gick in i köket hade han tagit in petter öl å ställt på bänken å skålen han hade med chips hade han hällt ur å ställt i diskmaskinen. Sötnos:) han är så duktig när han väl vill:) Uppdaterar mer i morgon om jag hinner. Petters syster å sambo kommer från Sthlm å hälsar på. Hejsvejs

Helg

Då var det fredag. Natten har varit sådär. Det blir trångt å ligga fyra i sängen. W somnar i sin säng men han vill alltid komma upp på natten. Han vill ha trygghet. Jag var ju ute å gick med Jannica i 2½ h igår sen när jag kom hem så var Mel jätte hungrig. Hon ammade först på bägge sen visade hon att hon var mer hungrig så jag gick upp å fixa lite ersättning. Men tydligen var hon inte mer hungrig utan hon skulle bara ha. Så allt kom upp igen å de var bara å byta i sängen. När denna damen är hungrig är de bråttom. Hon suger i sig och känner inte att hon egentligen är mätt.

Det första jag fick göra i morse som jag göra alla andra mornar oxå är att börja plocka. Plocka, plocka, plocka. Det ligger typ kläder överallt. De är så svårt att plocka undan efter sig. Jag har inte bara mig å plocka efter utan de är 3 till. Nu går det en tvättmaskin. Det blir bra mycket tvätt. Spec om man måste tvätta sängkläder då å då. Handdukar. Nej slut gnällt:)


Syskonen Eriksson



När vi hade kommit hem från BVC.


Så här ser det ut när dammsugarn kommer fram. Då somnar hon direkt. Lika när kranen är igång.

Ny design!

Som ni ser har jag ny design. Jätte nöjd!! TACK Carro! Nu är de roligare å blogga igen. Har nyss varit på en låååång promenad med Jannica å söta Milo. Var ju ner till BVC idag å skruttan väger nu 4070g. Hon har gått upp 470g på 15 dagar. Nu är de slut med ersättning. Nu börjas det helamma:) skönt! Jag har ju ersättning om jag känner att de inte räcker till men känner mig inte tvungen. Men de är en lång dam på 57cm. Nu är de dax å lägga sig. Få se vad morgondagen har å erbjuda.:) w är ju hemma från dagis:)

Torsdag

Passar på å sitta här när jag matar lillan. Ska ner å väga henne vid fyra å hoppas nu på över 4 kg så vi kan sluta med ersättningen jag ger 1 gång om dagen å helamma ist. Jag tycker att hon har blivit så stor. Så det ska bli väldigt spännande. Håller alla tummar å tår.

Skulle börja med LCHF igår men sen fick jag höra att det inte var det bästa att göra när man ammade. Så gårdagens lunch blev. Köttbullar med 1 potatis (kolhydrater) och massor med sallad. Dagens frukost blev 2 hårda mackor med gurka och en tallrik fil å flingor. Behöver ju inte äta så mycket kolhydrater som jag gjorde innan tex potatis, ris, pasta utan ta mera grönsaker å lite basmat. Så man kan säga att jag får köra halvt LCHF sålänge. Dagens middag blir lasagne med grönsaker. Så jag hoppas jag kommer tappa vikt nu fast det inte påverkar ammningen. Ska precis inte gå mer 10 kg. Äta rätt å långa promenader så nu kommer kunna följa min viktnedgång här.

Ikväll blir de tjejsnack med en långpromenad. Så ska jag å Mel träffa finaste Jannica å lilla Milo. Så vi tar våra vagnar å rör på våra fläsk å snackar lite skit:) Tror Petter å W skulle på kalas.

Nu ska jag äta lite lunch å om 2 h är de dax att hämta killen från dagis. Han bara älskar dagis. Å han behöver det. Han tycker mamma är tråkig när jag ska mata Mel. Men det är ju inge väder man kan vara ute i heller. De är ju så kallt. Blåser kallt. Måste snart skaffa en tunnare overall till Mel. Sett en så fin jag vill ha på kappahl:) Få se när de finns tid så man kan åka in å shoppa lite nödvändigt. Dax med vinterkläder snart å W behöver både overall å kängor. Å Mel behöver ju allt som har med vintern å göra.

W fyller ju snart år å dagen innan är det dop för Mel. Den 1 okt. Då heter hon Linda Melanie Mim Eriksson.

Hejsvejs

Kväller

Satt nyss å kollade på dokumentären från massakern i Norge. Helt sjukt. Fattar inte att de hänt. Stackars alla ungdomar som var där å de som överlevt som måste leva med att de varit så nära döden. Går inte ens å föreställa sig. Så jävla hemskt. Vilken fruktansvärd person han är. Ångrar sig inte ett dugg! Sen läser jag om de i Afrika, svälten. Fy fan de är oxå hemskt. Man fattar inte hur bra man har det. Människor som fick lämna sina barn. :( mår dåligt av att se det. Prat om annat! W och Mel har somnat nu å petter skulle förståss ha ett kill på ryggen som vanligt. De bästa han vet:) jag ska strax sova för man vet aldrig när de är dax å amma igen. Å i morgon är vi själva igen. Hoppas de blir fint väder ska vi vara ute å knäppa lite kort:) Hörs imorgon.

Design

Som ni ser har den försvunnit! Fattar inte varför? Men det kommer en ny såsmåningom. :) Lägger in lite kort senare, knäppte lite nya idag. Sen har jag fått med petter på underbara barnmässan i okt. Men då var ja tvungen å gå på Gävle-Helsingborg. Kan väl ställa upp då. :) TACK mamma å pappa för maten igår å i dag!! Igår drack jag ett halvt glas vin å vad gott de var:)

Ett av mina hjärtan


Trött sötnos. Håller stenhårt i nappen, den kan ju försvinna:)

SOL

Nu har solen kommit å vi har varit i siggefora i 2 dagar. Kanon skönt idag badade W å pappa. De är jätte skönt å snällt av mina föräldrar att ställa upp mycket å leka med W <3. Jag kan ju inte bada än. Å W avgudar min pappa. han springer runt å säger morfar hela tiden. Tråkigt att Petter jobbar men skönt att han kommit igång igen. Å löneökning är ju inget negativt precis:) I morgon blir de bad igen om det är sol. Svårt med Mel på stranden bara. Måste ju ha henne i skuggan. Hade varit perfekt med ett parasoll som man ställer så hon kan ligga på filten med oss. Får fixa det.
Här kommer en bild som vi knäppte för tidningen kristianstabladet nere i Skåne:)



Ingen som är duktig på photoshop å vill hjälpa till å fixa min design så behöver jag inte byta blogg:)

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0