Fredag

Då var de fredag idag. Börjar jobbar veckan med 2 röda dagar. Tur man får betalt för dom:)

Igår när jag kom hem hade Petter hällt upp ett bad, tänt ljus å satt vinet på kylning. Var sååå skönt att ta ett bad efter onda fötter. Hoppas de blir bättre nästa vecka. Efter badet gjorde vi varsin räkmacka:)
Sen kan jag säga att de var sååå skönt att få sova:)

Idag har jag inte gjort mycket. Vi skulle haft besök men sen bajsade melanie löst och fe har gått magsjuka på dagis så jag vågade inte att de skulle komma ifa de var magsjuka å jag tror inte de vill riskera att bli smittade.... Tråkigt men ibland blir de såhär.
Sjukdomarna kommer smygande. Nu känns hon rätt varm. Kommer nog somna snart.
Wilmer sover hemma hos mormor å morfar med Daniel. Han har läääääängtat så efter det.

28 dagar kvar tills vi åker idag:) skönt!!! Fick hem taxfree katalogen igår:)!

Dax å natta donnan <3

Torsdag.

Dagen gick bra igår har ont i fötterna. Får tyvärr inte säga så mycket mer för jag har tystnadsplikt.
Men detta ska nog gå bra. Ont i fötterna å Mycket att lära sig första dagen och ta in bara. Så igår blev de lite övertid å idag ska vi börja 1 h tidigare. Så jobb mellan 11.30-20,45. Som de ser ut nu sen vet man aldrig.

Idag kommer bror hem från Norge. Å är här över påsken:)

Onsdag

Börjar jobba idag då!
Upp vid 8. Men wilmer tyckte de var dax å gå upp 5.30. Neeej de tyckte inte jag så han somnade om i 90 minuter:) skönt:) sen vakna melanie. Göra välling å in i duschen.

Nu har vi ätit frukost och mysa lite innan barnen ska på dagis vid 10,45. Petter hämtar de sen vid 17.00. Så kommer arbetsdagarna se ut just nu. Idag slutar jag 21.00 om de inte blir övertid. Hoppas jag rätt snabbt kommer få gå över på skift.
Men jag får min tid med barnen på förmiddan å Petter sin på kvällen. Så igår stod ha å gjorde mat så de bara kunde värma den idag. Barnen kommer nog vara rätt trötta när de kommer hem från dagis.
Nu när man jobbar kommer man uppskatta helgerna så fruktansvärt. :) bara en massa mys!

Melanie å jag myser till musses klubbhus som är favoriten. Wilmer spelar på sin iPad. Blir lite avigt för dom nu när ja kommer lämna de vid lunch ist för 8. Men de kommer gå 6 h på dagis å de är lugnt tycker jag:) när W var liten gick han ibland från 6-15.00 så de blev långa dagar men de gick bra det med. Skönt man inte behöver dra upp de kl 5 för å hinna allt.

Ha en bra dag alla.

Tisdag

Lämnade på dagis och åkte in till Västerås å skrev anställningspapper. Nu har ja provanställning till september sen fast om de är nöjda med mig:)
Gick jättebra. Ser fram emot å börja jobba:)

Sen vidare mot grolls å hämta ut arbetskläder. Skor, byxor, tröja å t-shirts.

Hem till mamma å skriva ut pass papper. För Melanie ska ta pass på torsdag. Sen ner på Ica å hämta paket Petters mamma har skickat regnställ till barnen:)
Hämta från dagis å sen tagit de lugnt hemma. Puhhhhhh

I morgon är de jobb 12,30-21,30.

Kväll

Har pratat massor i telefon. Många har varit glada å ringt å grattat:) fira lite med att beställa hem lite kläder å Petter tyckte vi skulle äta langos:)

Var ner med Wilmer på simskola å till arbetsförmedlingen å skrivit på sista pappret!

I morgon upp tidigt. Ner till dagis sen raka vägen å skriva papper å sen ska ja prova arbetskläder. Byxor t-shirts tröja å skor.

Skriver mer i morgon.
Hejavejs så länge.

Glad!!

Jag är superglad!!
Det företaget jag var på intervju hörde inte av sig i fredags så jag var typ inte inställd på att jag skulle få jobbet. Så gick runt hela helgen å tänkte å funderade.
Sen blev de måndag å funderade att ja kanske tagit fel på vecka att de skulle höra av sig i slutet på denna men vid 9 så ringde dem å sa att de ville ha mig å om ja kunde börja på onsdag redan.
De blev tyst i telefonen. Å han frågade : kan du inte de? Jo självklart blev du bara så chockad!

Så i morgon ska jag in å skriva anställningspapper och hämta ut arbetskläder:) så sjukt glad å detta har ja väntat på så länge!
Så i morgon är de min sista dag på arbetsförmedlingen! Så jäkla skönt att slippa dem!!!

Nu är ja mest nervös. Komma till ett nytt ställe med nya arbetsuppgifter å personal. Men de ska nog gå bra:)

Å nu har man lite å blicka fram emot:) nu kanske våran älskade resa till New York blir av å inte bara en dröm som vi haft!
Skriver igen att jag är såååååå glad!!!
Å om 1 månad åker vi till Cypern å jag kan bara slappa å koppla av å inte tänka att de kan ringa från arbetsförmedlingen!!!

Nu har jag allt jag kan önska mig!
2 underbara barn. Jobb. En underbar sambo. Familj. Hus. Vänner. !!
Tror jag måste nypa mig!!! :D

Hål tummarna!

I fredags sökte jag ett jobb i Enköping. I tisdags var jag på rekryteringsträff i Uppsala. Hann sen väl hem så ringde de från företaget i Enköping och ville jag skulle komma på intervju dagen efter.

Allt gick kanon bra och killen jag pratade med var jätte intresserad av att anställa mig. Han sa att han skulle prata med företaget som skulle ha in folk å lägga gott ord för mig. Så han ringde vid 11 igår å sa att de var intresserade och jag skulle åka in på en andra intervju idag kl 8.30. Så nu sitter jag här och väntar på att komma in.

Är sjukt nervös och måste verkligen visa nu att jag vill ha detta! Men de ska nog gå bra. Gick jätte bra i går så.

Jag håller alla mina tummar och tår för att detta ska gå bra. Vill verkligen ha detta jobbet.

Onsdag

Har inte blivit så mycket uppdatering men försöker umgås och hitta på så mycket med barnen jag bara kan.
Igår efter dagis gjorde jag trolldeg och de var uppskattat:) sen ville wilmer gå ut så vi var ute 1,5 h. Å de var härligt.
Synd att de är så knöligt i backen å svårt för Melanie att gå men hon skulle gå ändå tyckte hon. Inte åka vagn heller:) eller åka på wilmers sparkcykel:)
Melanie har blivit så himla mycket framåt. Munnen går i ett och hon har en väldans vilja lilla damen.
Älskar mina underbaringar ❤

Å träningen går sakta framåt eller ska jag säga vågen går neråt. 58,8 idag. -0,8 till första delmålet:)

Vill att de hala å knackiga försvinner nu så man kan gå ut och gå och slippa frysa. Å jag vill sola. Vill ligga i en solstol och bara känna hur de bränns. Stort behov av sol just nu och inte så mycket kläder. 1,5 månad kvar!!!


FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0