Nu vill vi få en vardag

Tack för lite råd om pumpar. Ska fundera lite.:) Dem här dagarna har varit upp å ner. Vi åkte ju in igår för återbesök. Hörseln var bra allt annat såg bra ut. Mjölen började rinna till nu. Hon vägde 2990g. Okej. Man får inte gå ner mer än 10%. sen fick vi ett tråkigt svar att Mel var lite för gul så vi fick ligga kvar över natten. Pga att hon är född lite för tidigt. De blev ju lite känsligt för mig eftersom vi var inte beredda på de. Men efter solning å matning hade värdena gått ner å vi fick åka hem idag. Men de vill fortfarande hålla koll så vi ska in i morgon igen å ta ett prov å hoppas de är mycket bättre. Inge farligt. Vikten stod hon på 2990g idag oxå. Barnläkaren var in å kikade på henne å han tyckte inte jag behövde ge tillägg utan bara amma på. Rasar hon i vikt så blir de amning å sen ersättning tills mjölken riktigt kommit igång. Men de hoppas jag inte utan vill helamma henne. Så på neo fick jag deras amningsnappar. Mycket bättre än de man köper. Så nu hoppas jag snuttan vill äta äta äta:) annars mår vi kanon bra allihoppa. Mamma var å köpte amningste till mig idag så få se om de hjälper:) Våran familj är nu komplett:) Idag var Jannica med familj å hälsade på. Trevligt som vanligt:) massa barn blev det:) Mel fick jätte fina kläder å en underbar filt:) hon fick även en mys filt av sin farmor igår:) lite blommbud har kommit:) Få lillkillen å sova för han är jätte trött så ska jag, p å Mel gosa lite i soffan.

Pumpa..

Jag måste fixa mig en amningspump. Någon som kan rekomendera någon? Eller kanske ha någon till salu? :)

Lite bilder från våran midsommarhelg:)


Nervös pappa..


Dropp...igångsättning


Mäter hjärtat och kollar värkar. Men det fungerade inte så bra på mig så de fick sätta en grej på Melanies huvud.

Lustgas och väldigt ONT!!! Lustgasen var min bästa vän pga att Epiduralen inte riktigt hann värka.



Jätte stolt 2 barnspappa:)

Små söta fötter


Uppe på BB med storebror. Vilka fina barn jag har. Älskar er <3


Stolt storebror håller lillasyster för första gången.


W tyckte de var tråkigt efter ett tag så han spelade lite på min Iphone...


Lillasyster och jag:)



Sötis tycker om att ligga i sin princess vagn:)

Ni fick några bilder. Melanie börjar att gny så jag tror de är dax för mat nu. Var någon h sen hon åt nu. Sen är det natt för oss. I morgon ska vi till Uppsala och kolla om gulheten gått ner och sen ta PKU testet.
Återkommer...

Hemma

Å de är så himla skönt!! Efter barnronden vid 12 så fick vi åka hem å så himla skönt. Jag kunde varit kvar ett dygn till om p hade varit med. Men då hade vi inte haft någon barnvakt i morgon. Så vi åkte hem vid 14.30 när hon var 1 dygn. Eftersom hon inte var 100 fullgången utan 36+6 ist för 37+0. 1 dag. Därför. Sen var hon lite lite gul men ska in antingen till Sala eller åka ner till Heby å ta om det igen. Barnläkaren tyckte hon var jätte fin annars:) helt underbar är hon. Men hon hade gått ner 100g på ett dygn å de var oxå inom de normala. Så de var skönt. Kom hem sen å åt lite. Sjukhumat är ingen höjdare sen har man typ levt på mackor i 3 dagar. Sen fick jag vila lite på soffan å de var guld värt. Tack! Mamma å pappa kom å de tyckte hon var så liten å söt:) hon är riktigt lik Wilmer när han var nyfödd. :) hon hade riktigt bråttom till världen lilla Melanie å storebror är så stolt. Å vi turas om att hjälpa till. Jag ammar åsen går hon till P. Natten nu 10 första delar vi upp. Jag måste ju amma men p hjälper sen till å Natta. Hon är så snuttig men hon vill inte ha någon napp. Utan jag försöker med en Amningsnapp för de gör så ont. Å har även börjat fått eftervärkar. Ajaj! Hon ska äta klart nu å vi ska sova lite till. Ska försöka uppdatera med bilder i morgon. Förresten någon som har nå förslag man kan smörja in bröstvårtorna med nu när de gör så ont eller få de å rinna till mera.

Nu är hon här!

Jag uppdaterar lite från telefon. Vi har fått en liten tjej. Melanie född v 36+6. helt underbar! Hon hade bråttom ut. Vattnet gick ju å jag hade inga värkar så vi åkte in idag vid kl 8. Fick gå till ett förlossningsrum direkt. Vi fick frukost å de kopplade på ctg. Å jag fick dropp. Första stack hon fel å vad ont de gjorde. Igångsatt vid 10-11. Sen höjde hon droppet hela tiden. När klockan var runt tolv tror jag började jag använda syrgas. Min bästa vän. Efter en stund kollade dem å jag var öppen 5. Kallade på narkosläkaren å ja fick epidural och vid 13.30 var han klar å jag hade as ont. Sen tog de inte länge tills jag var öppen helt. Krystade runt 5-10 gånger sen var hon ute. Världens sötaste flicka. 3230g och 52cm. Längre än brorsan. Å världens bästa personal!!!!! Helt underbara. Nu ligger jag med sötnosen här å hon vill ha tutte hela tiden men nu har hon somnat å jag ska oxå passa på å vila lite. Sovit dåligt nu i 2 nätter. Älskar mina barn<3 helt sjukt jag är 2 barns mamma:) i morgon får storebror träffa syrran:)

Det gick snabbt

Började igår med att vid 2 på natten kändes som jag kissade på mig. Var upp på toa tänkte inte mer på det. Tyckte att de kändes lite konstigt så satt på mig en tjock binda. Vid 5 så sa det plask. Jag ville inte riktigt tro de. La mig igen men ringde fl för att prata å hon trodde de var vattnet å jag blev helt stel för bebis ska ju komma om 3 veckor. Så vi lämnade w och åkte in. Fick ligga med ctg en bra stund. Sen kollade bm på bindan å sa direkt att klart å fint. Så vi blev hemskickade. Börjar inte värkarna innan så ska vi vara där vid 8 i morgon för igångsättning. Än har jag Inge ont men hoppas de kommer i natt så jag inte behöver bli igångsatt. Petter stackarn är jätte nervös. Han gör mig nervös. Nu ska jag vila lite. Uppdaterar senare.

Onsdag

Har nyss kommit hem. Varit å gosa bebis. 3 dagar gammal. :) så söt å jag längtar inte mindre precis efter våran sötnos:) Halva dagen har jag haft sammandragningar å ett väldigt tryck neråt. Hoppas bebis fixerat sig nu. Men h"n behöver inte göra de heller förän de är dax. Har jätte ont när jag sitter rak i ryggen för jag har fötterna sparkandes under mina revben. Stå upp eller ligga är bäst. Tråkigt kanske å höra om graviditeten hela tiden men jag gör inte så mycket om dagarna just nu men i morgon ska vi storhandla:)

Ajajaj

Haft värkar halva natten. Ont har de gjort å jag klockade lite kom typ var 5 min. Tog en tablett å försökte vila men de hjälpte inte så mycket utan höll på ett tag men jag somnade tillslut. Ont i nedre delen av magen å sen strålar de ut i ryggen så kroppen håller på å förbereder sig. Så nu när jag lämnat w på dagis så blir de vila vila vila. De skulle klä midsommarstången idag på dagis:) w var så ledsen i morse att han inte fick ta med sig någon leksak. Lillplutten. <3 Lite vila nu då innan jag tar tag i tvätten.

Tisdag!

I morgon ska vi gosa bebis!!:) Min bebis kan komma snart. Tycker de är jobbigare nu än med w. Då kunde jag ju vila massor. Nu tycker jag de är jätte jobbigt för jag orkar inte leka lika mycket med w. Sätter jag mig på golvet kommer jag knappt upp. Skönt å bli av med magen å kunna leka igen och långa promenader å få bort alla kilon. :) Grattar petter till det fasta jobbet och även den andra positiva nyheten:) !!! Känns jätte bra. :) älskar mina pojkar<3

En ny vecka

Med nya utmaningar. :) Var in till Sala idag med mamma, pappa å såklart W följde med eftersom han inte går på dagis idag. Mamma ville åka in på Wasons rea. Som började idag. Å hon hittade lite kläder å även jag köpte en skjorta till P. Jätte fin var den å hoppas att han kommer trivas:)

Var in på HM och fixade W badbyxor som farmor köpte till honom förra veckan. De hade ju glömt tagit bort larmgrejen. Suck. Inte fick man nått för de heller!! Tänk om man hade å åka en bit. Aja... de löste sig tillsist iaf.
Var ner på deras barnrea. Fanns lite men de var rätt utplockat. Hittade en jätte fin dress å köpte även lite till Jannicas sötnos som kom till världen igår. STORT GRATTIS TILL ER!!! Han är otroligt söt!!! Mamma köpte oxå lite bebiskläder. :) Å W fick en fin skjorta:) TACK! Har en mamma å en svärmor som brukar kunna köpa på sig lite:) Men nu behöver varken W eller bebisen någonting i klädväg så det får vara lugnt med det ett tag nu. :) Nu när man fick lite nya kläder i strl 50 så måste jag ju packa om BB-väskan. Hade bara någon body i 50 innan. Har nästan allt i 56. Sen bra mycket i 62 oxå tror jag. Så de kommer bli å köpa lite större strl sen. Eller jag kommer vilja ha det för folk frågar alltid vad man vill ha för strl. Om alla kommer med smått kommer h*n inte hinna använda allt.

Jag å W har precis ätit mat å helt plötsligt ringer min mat å sovklocka å nu står den på SOVA. Jag blev så akut jätte trött. Somnade inte förrän vid 1 i natt kanske. Å har sovit väldigt oroligt. Kommer nog göra de dom närmsta nätterna. Tycker de är så svårt å ligga skönt nu. Så W kollar lite på tv å jag passar på å uppdatera å sen ska vi kolla igenom bb-väskan å fixa lite med hans väska för de känns som att de kan hända när som nu. Man vet ju aldrig.

På fredag är det midsommar. Å vi planerar vad de ser ut som nu att gå ner som vanligt till stången vid hembyggdsgården så W får dansa lite. Slutar väl med att det blir jag för P vägrar. Får ta det lite lugnt. Men jag kan nog inte hoppa till små grodorna haha:) Sen midsommardagen ska vi nog till Siggerfora. Var där förra året å det var trevligt. Sista gången P ska dricka innan bebis kommer. Om jag inte har några känningar innan. Det märks nog. Tycker inte att h*n ska komma innan midsommar eller på midsommar för har 2 som jag känner som fyller då sen vill jag göra denna midsommar till Wilmers.

Nu blev det mycket skrivet men lämna gärna ett spår efter er. :)

Helg

Helg igen. Behöver jag säga att veckorna rusar frammåt å jag har gått in i V 37. :)
Tecknade en gravidförsäkring nyss. Hade ingen gravidförsäkring med W men jag tecknade en nu ifa. Från v26 till bebis är 6 månader.

Lägger in en söt bild på W. <3

Picknick

Hemkommen från picknicken från Wilmers dagis. Grillade korv och fikade. Barnen hade övat på sånger som de sjöng tex: Blinka lilla stjärna och Nyss så träffa jag en krokodil, imse vimse spindel. Så söta och duktiga de var.
W tyckte att det var jätte kul att mamma å pappa var där. Tog någon bild å Petter filmade.
Man fick ju några blickar på magen....  

Jag har inte så jätte mycket att skriva just nu.... så ont på höger sida och behöver lägga mig ner en stund å sen hoppas jag att jag kan sova i natt.

V 35+6

De gick bra hos BM. Hon verkade lite stressad idag.
Sf 34. Ökat 3 cm på 2½ vecka.
Hjärtljuden var bra sa hon men inte vad de låg på.
Hb hade ökat nu 118. Kanon bra.
Socker 7.0 Oxå helt normalt.
Inte helt fixerad än.
 
Jag frågade hur stor hon trodde att h*n var. Å runt 3000g nu. Hon trodde kanske mellan 3600-3800 när jag är fullgången. Normalstor alltså. Spännande. Större tycker jag inte att h*n behöver vara.

Nu har jag tid igen den 30 juni sen hoppas jag att jag nte behöver gå sista tiden den 13 Juli.

Idag är de picknick på dagis å när jag hämtat söt på dagis så ska vi ner och köpa lite till den. Hoppas det blir uppehåll då kan vi ju grilla:)

Uppdaterar mera sen...

Onsdag

Haft en jobbig natt igen. Började med rätt mycket sammandragningar på kvällen. Har känt ett väldans tryck neråt och bebis har sjunkit rätt mycket på någon dag bara. Börjar att bli tung å bära. Magen är verkligen badboll nu å bebis är sågott som färdig. Håller på å ta kål på mina revben på höger sida. Gör fruktansvärt ont.
Nej du lill* plutt är de snart dax å komma ut å gosa med mammsen, pappsen å storebror.

Har nyss sökt jobb å jag tänker inte sitta å anstränga mig. 4 st har jag sökt. Går ju på fp om någon vecka. Vem vill anställa mig lixom? Ska nu ner till BM i morgon. Spännande. Nästa gång ska ju W få följa med. Å i morgon är de picknick på hans dagis.

Jag uppdaterar mer i morgon och slänger in någon bild.

Uppdatering

V 36. Ska till bm på torsdag så blir mer uppdatering då. Är även picknick på dagis på torsdag. Få se vad man ska ta med å äta:) Var in till Sala en sväng idag å nu har plutt allt vad h"n behöver i klädväg. :) Uppdaterad mer sen när jag har lite mera tid. :)

Helg

Natten har varit varm. 2 fönster öppna å 2 fläktar å ändå jätte varmt. Okej med värme på dagen Men vill gärna kunna sova på nätterna för jag kommer inte få göra de om någon vecka så vill passa på nu:) Har inte så mycket att skriva faktiskt. Börjar fundera lite på semester. Vi ska iaf åka till parkenzoo. Och de blir även en sväng ner till Bromölla. Nu vet jag inte när h•n kommer att komma men h•n får bli 2-3 veckor innan vi åker ner. För senare vill inte P ta ledigt från jobbet. å vi åkte ner när w har 3 veckor å de gick jätte bra. Men de blir några dagar till Max en vecka. Finns ju många man vill träffa. Har inte varit nere förrän i nyårsskiftet. Helt sjukt att de är 2 veckor till midsommar:) dansa kring stången å äta jordgubbstårta:) Nu har jag vilat klart. P o w är å kollar på tennis så jag fick vila:) ska fortsätta packa bb väskan å planera wilmers väska. Tycker ni lämnar lite kommentarer igen....skärpning:) Hejsvejs

35 dagar kvar

Nu ska jag bjuda på lite bilder. Tagna idag. Påklistrad badboll.

 


 

Sammandragningarna gick över igår som tur var. Men jag hade ont i höfterna och ut i ryggen men de gick oxå över. Puh... trodde nästan de var dax men detta kallas förvärkar. Men de mesta har satt sig på magen å de är ju skönt.

Idag ska jag boa in mig i vagnen. Petter hämtar ut den när han åker från jobbet.:)

Snabb uppdatering

Lekt med Jannica idag å W hade verkligen en jobbig dag.typiskt. Han lyssnade inte å var helt vild. Han somnade i bilen påväg hem. Men tack för idag:) Har haft sammandragningar ikväll sen kl 8 ungefär. Jobbigt. Nu har de släppt lite å har lite ont i höfterna bara. Så nu hoppas jag att jag får sova hela natten å om bebis vill komma tidigare får h"n vänta 2 veckor till iaf. Vill gå 37 fulla iaf. Slutar väl med att jag går över ist. I morgon efter jobbet ska p hämta vagnen:) Uppdaterar om natten i morgon men hoppas på sömn.

Varmt varmt varmt

I natt var de hemskt. Jag har vaknat 10000 gånger å varit på toa och druckit. W har legat typ på mig å jag har haft fläkten 10 cm ifrån mig. Puhh... Hatar när de är klibbigt när man ska sova. Hoppas de blir lite bättre inatt:)

Lite bilder från igår:

Leker... ser helt vild ut..:)

Stora magen

Härinne ligger lill*n å myser:)


Alltid kul å leka med vatten


En trött liten kille...

Ska skriva upp lite som folk gissat oxå:
Jag: 3956g 53cm 13 Juli
Petter: 3266g 49cm 18 Juli
* Petter mamma: 3520g 49cm 20 Juli
* Petters mammas kompis: 3260g 49cm
* Jannica: 3570g 50cm 10 Juli
* Elin J: 3850g 51 cm 17 Juli
* Angelica: 3760g 51cm 15 Juli

Spännande... fortsätt gissa!!!!!

Nu ska jag ringa till barnenshus å säga att de gör iordning våran vagn:)
W höll på med bebisstolen idag igen. Vad han längtar lilla gubben.

Nu har vi ändrat namnet. De första valet är borta. Jag som var så säker på de från början men Icke. Tycker detta passar så bra.

Hej där..:) Nationaldagen och inne i V 35.

Alltid kul när man har skrivit å W kommer å stänger av datan. Hmm... De har inte blivit mycket skrivit pga att Petter haft långledigt och att vi har haft lite å pyssla med. Å jag har typ inte orkat för att jag blir anfådd såfort jag rör mig.

Magen blir bara större å tyngre. Konstigt om de hade varit annat. Petter å jag gissade på vikt å längd och ankomst igår.
 
Jag: 3956g 53 cm och kommer 13 juli.
Petter: 3266g 49cm och kommer 18 juli.
Lite skillnad på gissning på vikt men W vägde ju 3810g så jag tror denna bebis kommer väga mer men P tror de är en liten bebis eftersom jag hade större mage med W enligt sfmåttet. (kanske käkade mer med honom.. haha) Vi får se. Vågar ni er på en gissning?

Vi hade ju namnet klart för oss tills igår. Jag har funderat fram å tillbaka å har velat å velat. Nu tror jag inte ens jag vill ha det namnet längre utan det dök upp ett annat i huvudet igår och P tyckte de var fint och att vi skulle byta till det. Tror nog det blir så.... ska prata mer med honom om vad han tycker när han kommer hem (är å fiskar nu) så man kan tänka lite på det eller dumpa de om han inte tycker om det.

Igår tog vi hem bilbarnstolen som har stått hos mamma å pappa. Å W skulle pilla å hålla på å hjälpa å tyckte de var jätte kul. Så nu läängtar vi efter vagnen som kommer i slutet av veckan sen lite små saker som kofta, strumpor, termometer sen är allt klart och h*n får komma till oss.

Idag är de Sveriges nationaldag och idag sjunger vi "Du gamla du fria" De är helt sjukt vad det går fort. Vi har gått in med 6 dagar i juni.!!!! Sommarmånaderna rusar fram. Å de är härligt. Varmt å skönt. Hoppas de har ac på BB:) Å W har ungefär 5 veckor kvar på dagis sen har han sommarlov i 4 veckor. Härligt!!!!!!!!! Så då får han vara hemma å gosa med lillebror/syster å vi hitta på massa roliga saker.
Kommer bli en härlig sommar. :) Å vi vill ha massor med besök å lekträffar!!!!

Bild

Vecka 34 (33+5)   Badboll!!! Shit vad stor jag blivit.
13 kg +.

Onsdag

Då var det onsdag. De är kortvecka idag. Petter jobbar bara halva dagen å sen ska vi åka till Sthlm och hämta en säng. Så rummet därute i garaget blir klart snart tills bebis kommer. De är bara golvet kvar. För när bebis kommer vill man ha sin "space" eftersom man kommer vara vaken mycket i början.

Måste sätta igång å baka lite snart. De är väl många som vill komma å hälsa på de lilla livet när h*n har kommit så då måste man ju ha lite å bjuda på. Någon som har nått förslag? Gärna nått man kan frysa.
Jag hade inte precis planerat att ligga inne flera dagar på BB. Går allt som det ska å liten mår bra så då åker vi hem såfort vi får. Petter kommer inte sova där utan åker hem till W eller hämtar honom så åker vi hem tillsammans. Han måste ju få träffa brorsan/syrran på BB:) Å han längtar dit.
Han blev så ledsen när jag packade lite i BB-väskan att han inte skulle få följa med in till BB när bebisen skulle komma ut. Å hur ska man försöka förklara det för en 3åring. Men tillslut så gick han med på att komma in när bebisen hade kommit. Han kommer bli den BÄSTA storebrorsan <3

Var ju på arbetsförmedlingen igår och det gick väl bra. Hon gjorde inte så mycket. Jag ska ju bara vara med i 1½ månad till så hon tyckte inte de var någon idé att göra någonting nu. Utan jag blir ju avskriven såfort jag börjar gå på mammapenning. Sen kommer jag bli hemma till nästa sommar iaf. Sen får vi se om P tänker ta ut några dagar å vara hemma sen.

Idag är vi inne i Juni. Nästa månad är det dax. Å jag börjar bli lite nervös nu. Känner av mer å mer sammandragningar men inget som gör ont uatn blir lite svårt å andas bara. Jag är så nyfiken på dig därinne:) <3
Nästa vecka blir ju hämtning av vagn. Bilbarnstolen står hos mamma å pappa å ska hem snart så man har den hemma. Men jag har fortfarande lite grejer kvar å köpa. Men inge dyra saker.

Å jag väntar spänt på min bebis kompis som är planerad att komma den 23 juni. Så jag kommer nog få gosa bebis innan min kommer. :) Massor med gos. De verkar vara ett riktigt babyboom nu.

Vila lite nu. Jag sover ju så dåligt om nätterna.

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0