Godmorning sunshine:)

HÄRLIGT med sooool!:) Ska strax gå och sola lite. Vägde mig i morse... har gått ner 1 kg. Skönt. Nu är de bara lite kvar. 2 kg. Så lite har jag inte vägt på säkert 10 år. Härligt. Sen är de stopp... eller nått kg till skadar inte men jag är nöjd då. Många säger att jag blivit smal i ansiktet att jag inte ska gå ner mera... men jag vill ju trivas sj.

Nog pratat om de.... SOLEN nu då men bra musik:)

Bild-BOMB


Jordgubbstårtan jag gjorde:)


Therese, W och Isac

Petter

W och Isac

W leker


W har vunnit ett lejon:)

W<3

Sötnosen

W har varit utan blöja hela dagen och han har inte kissat på sig en enda gång:) När han har kissat på toa säger han: Nu var jag duktig:) När han skulle sova ville han inte ha blöja på sig men de är inte dax för de än...tar de lite försiktigt....

I morgon ska de på utflykt på dagis :)

Nu är denna helg slut

Har vart en underbar helg med underbart sällskap. I torsd var vi och lämnade blommor så de kunde klä stången. W lekte och busade hela tiden. Fredags var vi till hembyggdsgården och dansade... köpte lotter och kollade på trollkarlen. W kunde inte sitta stilla som vanligt. Åt god mat:) Hade gjort en jordgubbstårta:)

I lördags var vi till Siggefora. W ville inte dansa utan hoppa i hoppborgen. Han fick en ballong och en snurra. :) Hade trevligt. Sov där. Idag så var de VARMT. Var ner till stranden. W och P badade.. jag som är badkruka gick inte ens närma vattnet utan låg på stranden. Åt jordgubbar:) Bättra på brännan. Så nu är man brunare:) Nyrakade ben. Mysigt:)

Denna vecka består av:
Onsd - Åka båt med Therese och Isac
Lörd - Kolmården med mamma, pappa, bror och Emma
Sen vidare därifrån ner till Skåne. Blir där i 1 vecka. Hoppas de blir fint väder. Ser ut som de blir bättre hemma. På lörd ska de bli 28 grader i norrköping, hoppas vi inte smälter bort när vi ska kolla på alla djuren, åka safari och kolla tropicariumet:) Ska bli jätte kul, har inte varit där på jätte länge. P har aldrig varit där.

Ska kolla klart på fotbollen och sen är de godnatt för mig. Jag ska försöka lägga in lite bilder i morgon:)

Natti natt

Midsommar

TREVLIG MIDSOMMAR ALLIHOPPA:)


Från Familjen Eriksson Nordin Olsson:)

Onsdag

Vilken härlig dag! Varmt och skönt. Lämnade W på dagis.. åkte sen hem och åt frukost och fixade med rabatten och lagt singel där. Nöjd:) Therese kom och vi solade... Bättrat på brännan... blir mer i morgon om de är varmt men de är de säkert. Nästa vecka skulle de bli jätte varmt och på onsd när vi ska åka båt. Jobbigt om de blir för varmt.

Jag och W tog ett break. Han kollar på Karlsson på taket för första gången... få se om han tycker om det...

Härligt med midsommar..ska göra en jordgubbstårta och lite annat:)

Snygg klänning, finns i olika färger...:)

Återkommer med lite bilder:)

Tävling


Tävla om ett fint Libero-paket inne hos BeckaHBitcH.se

Vinsten består av dessa trevliga saker på bilden ovan: två rabattkuponger på valfria Libero blöjor (25 SEK/styck), fem blöjor från den nya kollektionen Libero football collection, ett paket Libero våtservetter samt en neccesär med samplingsflaskor av Libero lotion, olja och baby wash - mild och naturlig babyvård som självklart är svanenmärkt.

Nu är de dax

Att ta tag i de här med vikten. Jag har varit väldigt dålig med det nu. Måste skärpa till mig!! Inget skitätande nu. Inget ätande senare än kl 19. Jag mår faktiskt dåligt över det här nu och vill gå ner litegrann...inga stora siffror precis men jag har  känt lite på byxorna de sista dagarna... bara man hoppar över de här små ätandet så ska nog allt lösa sig. Började med att ta en promenad till pappa, han erbjöd skjuts hem men vi GICK! WOW. Jag som brukar vara så lat men nu ska de bli lite ändring iaf:)
Och hur kommer jag hålla detta? Nog över nästa vecka igen. Jag är så otroligt dålig på att sköta vad jag äter...Men nu när jag hittat en klänning jag vill ha så får ja kämpa för den.

Klänningar

Jag har hittat lite klänningar som jag är så sugen på.... men sen är det det här med strl alla är 34/36/38 kan jag ha de?





 

Tycker alla 3 är super snygga är sugen på alla! Vad tycker ni? Vilken skulle ja passa bäst i?

Nu är det över

Det här med bröllopet. Har varit så trött på allt prat hit och dit. Kollade på sj vigseln igår... var väl fint. Jag är ingen sån som är så jätte intresserad. Nu är de gjort iaf.

Igår var vi upp till husvagnen. Fint väder. När vi kom hem igår och både jag å Petter hade somnat vaknar vi av W. Då spydde han rakt ut, allt kom ut. Som tur är fick Petter de mesta att komma utanför sängen. Lite kom på sängen men de var bara att dra av bäddmadrassen och lakanet och slänga in i tvättmaskinen. De är så synd om han när han vaknar sådär. Vi fick sova resten av natten iaf.

Förresten, igår gjorde W sitt första dopp i sjön:)

Dagen

Solade en sväng när jag kom hem från arbetsförmedlingen. Eller donade med allt. Jag har inte det lugnet att ligga stilla sj på en filt och inte göra någonting. De är tråkigt. Så om nån känner likadant får den komma och göra mig sällskap:) Var sen ner och köpte lite fika. Therese och isac skulle följa med oss hem.

Vi ska ju åka Ekerö den 30 juni. Det är en onsdag. Barnen går ju på dagis tisd, onsd, torsd.. eftersom de inte kommer gå onsdag så frågade vi om de kunde gå måndag ist. Jag har byt någongång innan, kanske 2 gånger då har de gått hur bra som helst. Men nu verkar de så sura och typ " vi gör egentligen inte så" men det har de inte sagt till mig innan. Vi blev fundersamma och ringde ner till chefen (som har hand om dagis) och frågade hur de ligger till om man får byta dag ibland. Och hon sa att om de går bra för dagis och de har personal så är de helt okej, hon skulle prata med dagiset. Men de är konstigt? Är barnen lediga så går de så himla bra men ska de gå en annan dag så är de så himla jobbigt. Tycker de borde byta ut viss personal. De VÄRSTA jag vet är att bli bemött av tjuriga människor. De kommer väl tycka på dagis nu att jag är värsta tjurkärringen. Men jag betalar för 15h/veckan. Då ska jag väl ha dem?

På tal om tjuriga människor så var jag till arbetsförmedlingen förra veckan. Och ni vet väl hur dem är? Jag skulle dit så att de skulle skriva på ett papper. Jag kommer 12.02. De stänger för lunch 12. Jag knackade på och gick in. Hon skulle precis gå på lunch. Hon sa att de hade lunch. Jag frågade snällt om hon kunde skriva på mitt papper, tar bara några sek, datum och hennes namn. Nej vi har lunch, och jag säger - Det går fort. Så vräker hon ur sig as surt - Det är många som vill ha papper påskrivna, du får komma tillbaka senare. Då gick jag. Hon smällde igen dörren och låste den. Tjur kärring...

På tal om annat. Glassbilen var nyss här och vi gick ut och köpte. Det var den mest stressade människa jag träffat. Han pekade på allt, vill ni ha den? den? den? Köpte dessa. Kul för W.


16 st för 139:- Vad glass har blivit dyrt. Han ville vi skulle köpa nått som kostade 399.- No way

Bilder

Tänker ge er en liten smakbit på våran baksida:)


Wilmers basäng. Musses klubbhus:)  Man åker ruschkana på den gula och handen till höger sprutar vatten:)



Sandlådan, som nu är övertäckt. Vill inte ha katter rännandes där i. Sen ser ni jordgubbslandet till vänster:)


Sovrummsfönster och som kommer bli våran solplats:) Varmt och gott:) Kommer lägga plattor och singel:)


Altanen, plätten är där vi hade "stora" polen förra året. Men vi ska inte ha den. Någon som vill köpa den? Badade i den ca 3 gånger förra året.


Altanen:)

Idag kommer Therese och Isac och vi ska cykla till lekparken. Eller pojkarna:)

Wilmers nya cykel:)

Sen den 30 juni ska jag, W, Therese och Isac åka ekerö linjen:)

Arbetsförmedlingen

Lämnat på dagis och vidare till arbetsförmedlingen. Sista gången nu med möten från "ung  och arbetslös" Konjutkuren håller på och väder. Känns skönt. De pratar mycket om utbildningar men ja vill inte ta ett lån och gå 3 år. De har vissa utbildningar genom arbetsförmedlingen. Jag skulle vilja gå ekonomiassistent eller något inom lager. Hon skulle kolla upp de. Då får jag ut samma penning som jag får ut nu sen är kursen kanske på 6 mån bara. De är helt okej för mig, bara de inte är för långt att åka. Hon skulle maila mig så vi får se... hoppas iaf på jobb så jag slipper utbilda mig men inom ekonomi tycker jag är intressant.

Nu ska jag få i mig nått sen ska jag ut i SOLEN. Måste passa på nu när skrutten går på dagis:)

Jag återkommer....:)

Onsdag

W hade hög feber igår natt. Han var kokhet. Han låg och yrade och pratade lite smått i sömnen. Sen har han ätit väldigt dåligt senaste dagarna. Petters chef ringde i morse och väckte oss alla vid halv 6. W ville inte somna om så jag satt på barnkanalen så somnade jag om lite lätt. När vi hade vaknat riktigt så ställde jag upp tältsängen i sovrummet och vi kollade på pippi och mös. Har nu gjort lite allt möjligt.

W har sovit en stund och jag kollade på Oprah. Brukar ofta fälla någon tår då och då till det programmet. Idag handlade det om en man som hade skjutit ihjäl sin fru, bror och broderns fru. Han hade fått livstid och väntar nu på dödsstraffet som skulle komma inom några veckor. Han sköll detmesta på drogerna. Tyckte så synd om barnen. De har förlåtit honom för de han gjorde, är nu 15 år sen. Undra om man hade gjort de sj? Svårt att tro faktiskt. Men de ville att han skulle sitta inne hela livet men inte att han skulle dö. Tänk vad han har förstört människors liv både dom han sköt och de efterlevande.... fällde några tårar när jag såg på de... man kan aldrig tänka sig in i den situationen....

Längtar till den 3 juli då ska vi åka till Kolmården och den 24 juli blir de FEST:)!!!

Sjuk

Nu har jag åkt på en rejäl förkylning. Snorig och hostar som sjutton. Har inte sovit en blund i natt. Hostat heeela natten. Var helt slut när W vaknade i morse.

I fredags var jag ju på sexparty. Kanon kul. Blev bra rund under fötterna tillslut. Men att dricka vin är de bästa. Sprit blir jag ju så förbaskat full av utan att jag hinner käna av de innan jag blir för full...Längtar tills våran fest vi ska ha:) Här kommer lite bilder:

     

 

Suck...

Igår när jag skulle hämta W på dagis står det 2 ungar vid utgången. Ena ungen som är han är lite bråkig tror jag. Han är väl kanske 5 år. Stod och juckade på sidan av den andra ungen som är 3 år. Och han sa nu Knullar jag dig så juckade han!!!! Jag blev ju hela chockad när jag hörde de. De satt en fröken lite längre bort jag vet inte om hon hörde det men jag hoppas de säger till när de hör för att en unge på 5 år får ju absolut inte säga så, han vet ju inte alls vad det betyder. Undra vad han har fått lärt sig det ifrån!!!!

Om W kommer hem från dagis och säger någontong sånt, ska jag skälla ut dagis personalen. Inte fan vill jag att min 3 åring ska komma hem och säga någonting sånt. De snappar ju upp fort som sjutton! Lite får ju faktiskt dagis stå för. Okej om han lärt sig nått svärord, de fattar jag att han får höra men inte ett sådant ord!!! Som sagt jag blev helt chockad när jag hörde det från en sån liten kille, att de redan börjar säga sånt i den åldern. Hoppas den där ungen föräldrar tar tag i de om de ens bryr sig!!! Som sagt, undrar vad han har hört det ifrån!!!!

Fan vad jag är velig!!!!!

Okej! Det ska bli regn på fredag! Ska jag verkligen ha klänning då? hmm... Annars blir de jeans och en topp sen snygga skor. De är egentligen lika snyggt de oxå. Jag är nog världens omständigaste person.

Det återstår att se vad det blir... klänning är ju ändå till för värme eller?

Äntligen

Har fått tag i en klänning. Fick låna en av Emma, med dragkedja fram. De är ju inne med de nu. Har inte hittat någon.. hmm...ska försöka hitta nått snyggt tills vi ska ha "hemma" festen...

Nu ska jag kika vidare och kolla några bloggar

återkommer...

Hjälp mig!





Jag Måste ha en klänning till på fredag! Nu är de panik. Vad tycker ni om dessa?:)

Lördag

Blrjade med att W vaknade och skulle kolla på Lotta. Jag satt mig här en liten stund. Ska dela med mig  av en bild i vecka 39 med W i magen.


Ser ut som jag svallt en hel BADBOLL. Men vad mysigt de var:) Nu tror ni jag är väldigt sugen på att bli gravid igen. Men de hörreni får VÄNTA. Tänkte bara jag skulle visa badbollen:)


Petter håller i W för första gången. Kärlek <3

Ibland blir jag så trött!

På karlar som tar allt för givet!!!! Jag är trött och seg och W är på topp och busar och skriker för att vissa saker itne går.... känns som detta kommer att bli en jobbig dag!!! Petter sover och man får FAKTISKT skylla sig själv när man inte sover nått på hela natten!!!!

Funderar på att fixa till mig lite och kanske åka ner och handla. Ska göra en Choklad tårta med hallonmousse idag tänkte jag. Sen blir de väl några frallor till frukost:)

Sen ska jag måla naglarna röda.... bara jag denna gång....

Ändring igen!

Vad krånglig jag är och ändrar och ändrar. Ska jag ha hemliga inlägg eller öppen blogg... bla bla bla... Nu har jag bestämt mig för stunden att jag har tagit bort "hemliga " bloggen och har bara kvar denna men jag har lösen. Lösenordet som jag hade på "hemliga" bloggen. Så ser det ut nu iaf, jag kanske ändrar mig inom en snart framtid att jag kanske vill ha den upplåst... åhh jag känner riktigt hur jobbig jag är just nu!!!!

Har iaf solat idag och blivit något brunare:) Härligt! P är i sthlm och glor på AC/DC. Själv tycker inte jag att de är så vidare. Han som sjunger, sjunger i samma tonläge hela tiden. Jobbigt att lyssna på, iaf i mina öron. Han har några kompisar från skåne-land som är med honom.

Förresten håller vi på å planerar lite "fest" härhemma. Har ju inte haft någon inflytttningsfest än ju. P ska ha upp några vänner till honom och troligen någon respektive till dem, sen är de ju klart folk härifrån vi oxå ska bjuda, men vi får se vilka :) Spela lite kubb, sjunga singstar och ha lite "tävlingar" kasnke. Får vi se om de blir utgång eller om folk hellre vill vara kvar hemma. Det återstår:)

W har somnat men vaknar stup i kvarten. Ska aldelles strax avsluta och lägga mig inne hos honom. I morgon ska vi hälsa på uppe i Siggefora. Hoppas de blir kanon väder. Men man vet ju aldrig. Litar inte på SMHI!

Jag är Sugen på en ny design. Carro?


Avslutar med en söt bild på sötnosen :)

Bilder



Söta barn



Wilmer och morfar

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0