Vad tycker ni?

Om min nya design? Lite udda eller?:)
Tack
Carro.

Nu blir de sängen så jag orkar upp i morgon. Jo förresten vet ni någon bra sida eller affär som har fina barntapeter?

God natt


Bad tajm...

Har haft en fullspäckad helg. Petters mamma kom ju i torsdags sen i lörd kom Petters syster med partner. Så vi har ätit gott sen gjorde jag kladdkakemuffins med jordgubbar:) Var uppskattat och det var gott:) Sen gick det åt bullar och drömmar så nu måste jag baka mera:) SKa även baka tills Petter fyller år för då ska vi vara nere i bromölla... så det står LINDA på allt bakande:) Hoppas få träffa trevliga personer som jag inte sett på länge därnere:)

Har varit och lekt med Therese och Isac idag hemma hos dom. Fikat och snackat skit:) Pojkarna lekte och brottades, blev lite pippi tittande...

I morgon ska vi åka jag, W, Petter, Therese och Isac till Fyrishov och bada:) Kommer bli kul, var jätte längesen jag var där...

Snart ska jag kolla på OS. Nu är de det sista som händer HEJJA SVERIGE!!! W:s farmor har gjort en OS mössa till W. Jag ska ta kort så ni får se... kommer upp så småningom:)

Dagen..

Lämnade W på dagis.. åkte hem och la mig på soffan och sov en stund. Skönt var det. Sen hämtade jag W vid kl 14. Så åkte vi och lekte hos Lea, Ville och Meja:) Isac och Therese var där oxå, barnen lekte och stojjade. :) Tack för fikat Elin, jätte gott:)
När vi skulle åka hem så VILLE inte W åka, han skrek och kämpa, han skulle inte åka hem. Efter ETT TAG fick jag på honom overallen och skorna men han skrek hela vägen hem i bilen, han var hysterisk. Han skrek fortfarande när vi gick in. Jag var helt slut. Sen sa han att mamma, ville inte åka hem. Men så sa jag att vi kan åka dit flera ggr och leka... tillslut så lugnade han ner sig.

Han tyckte de ju var så kul att vara där och leka...lillkillen....

Få se om vi åker in till Uppsala och badar vid fyrishov på måndag med barnen. Hade varit jätte kul:)

Tack för idag mina kära vänner:)

Bakning

Idag har jag bakat och här kommer resultatet:)



Ett ljuvligt kuvertbröd är när osten och smöret redan är på plats:)


16 st

* 50 g jäst
* 2½ del mjölk (fingervarmt)
* 75g rumsvarmt smör/margarin
* 1 tsk salt
* 7½ - 8 dl vetemjölspecial

Fyllning
* 50 g rumsvarmt smör/margarin
* 150 g riven ost (sort spelar ingen roll)

Gör såhär:
Lös upp jästen i den fingervarma mjölken. Tillsätt matfettet klickvis och därefter saltet.
Blanda till sist ner vetemjölet. Arbeta degen smidig och blank. Låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter.

Ta upp degen och kavla ut den rektangulär 35x40 cm. Den är lätthanterlig. Bred ut det rumsvarma matfettet och strö över osten över hela degen, men lämna de sista 8 cm längsmed ena kortsidan utan fyllning.

Skär degplattan i 10 st 4 cm degremsor (från kortsidan). Gör 2 staplar med 4 degremsor i varje. Lägg därefter på remsorna utan matfett och ost.

Skär de båda staplarna i 4-5 cm breda bitar. Ställ dessa med snittytan upp i aluminiumformar ( gärna mazarinformar). OBS, platta inte till bitarna för att de ska dela sig som ett "dragspel" vid jäsning och bakning. Låt jäsa i 30 minuter.

Grädda bröden ca 12 min i 250 grader i mitten av ugnen. Servera dem ljummna. Frys gärna in de som blir över och plocka fram vid behov.

Jätte goda:) Mumms
______________________

Drömmar


Tid : 1 h varav 20 min i ugnen
ca 50 st

100 g margarin eller smör
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 dl olja
1 tsk hjortronsalt
4-4½ dl vetemjöl

Gör såhär:
Rör samman matfettet. sockret och vaniljsockret i en matbredare, med elvisp eller för hand. Tillsätt oljan, lite i taget.

Blanda i hjortronsalt och mjölet.

Rulla ut degen i 2 smala längder på en lättmjälad arbetsbänk. Skär dem i jämnstora bitar. Forma dem till runda bullar. Lägg dem på smorda plåtar eller på bakplåtspapper.

Grädda kakorna mitt i ugnen i 150 grader i ca 20 minuter.

Låt kakorna kallna på galler, förvara dem svalt i burk eller frys i dem.

Jätte goda kakor. Wilmer älskar dem, bara smälter i munnen. :)

Tisdag

Lämnade W på dagis i morse sen satt jag igång att baka. Petter skulle åka och köpa Vetemjöl special till mig igår, när jag hade bakat halva såg jag att han hade köpt vetemjöl special- fullkorn. Så de blev inte alls gott. Måste baka om imorgon eller nått... typiskt killar...

Sen har jag donat och pysslat här hemma. Posten kom och jag fick 3 saker jag köpt på tradera. En ögonskugga, en kajal och ett borstsett men olika borstar till ögonskuggor:) Allt var så klart i förpackning, aldrig använt. Skulle inte köpa nått som någon annan hade använt.

Måste gratta min gymnasievän Michaela som har fått en liten bebis. Grattis grattis. Hoppas allt har gått bra:)

Få se om de är nått intressant på OS i dag. :) Tittar på de varje kväll så man kan ju inte missa ikväll heller...

Nice



Måste säga att Ian Somerhalder är het som spelar Damon Salvatore i Vampire Diares.

Tisdag

Vill inte ha mer snö nu!!!!
Ska skjutsa W till dagis sen  ska jag ställa mig och baka. =)
Berättar mer senare vad de blir, kommer inte riktigt ihåg vad de heter nu.

Annars har de inte hänt så jätte mycket. Isac och therese vad hem och lekte igår. Sprang runt och busade.. de börjar bli så stora nu de fyller ju 3 år. Helt galet.

Lääängtar till sommaren.... blir en härlig sverigesemester med bästa familjen:)

Nu ska jag ut och skrapa bilen... brrrr.... -11 grader är det nu

återkommer...

Bakat...

Jag och mamma har haft en bakdag idag:) Har varit jätte trevligt, måste vi göra om snart igen:) Daniel, Emma, Wilmer och petter var oxå med och bakade en liten stund... så alla har nått med bakandet att göra:) hehe Blev matbröd, goda sådanna:) Så nu är frysen full. Har fått 4 pärmar av mamma med mig hem som hon hade samlat på förrut och de finns så himla bra recept i dem. Fanns i alla kategorier. Så nu jädrans ska de bakas. Har kommit i de stadiet nu där jag tycker de är jätte kul att baka:) Så får se vad som jag ska baka härnäst.:)

Bilder kommer upp så även recept om ni vill ha de...:)

Ont i huvudet

Petter var iväg till Jens igår. Sen kom de hem till oss när W hade somnat. Jens hade med sig sin hund Ronja. Söt och väldigt snäll. Han har sån pli på henne. Aldrig sett någon som har så mycket pli som honom. Han var kvar här över natten, tyckte inte han skulle gå hem när klockan var över ett på natten.

Det är någon hund som har bajsat precis nedanför våran postlåda. Att hundägare inte kan ta upp eftersig när hundarna gör vid andras hus. Det var inte ronja för det var när Petter kom hem igår. Som sagt jag måste ut senare sen och ta bort det.... suck!

W vaknade i natt och spydde igen. Stackars killen. Måste ringa ner på måndag och FÅ en tid, det måste vara någonting han inte tål. Bara upp vid halv 5 slita av allt i sängen. Tvättar bäddmadrasserna nu. Nu får de bli ett slut på det här. Det är ju nått som inte stämmer. Nu får de allt fixa en tid. De är ju synd om W. De är jobbigt för oss oxå. Tycker så synd om W, mammas lilla kille...


Händer väl inte så mycket idag, ska gå ut en sväng sen, måste ju skotta. Nu får de sluta snöa!!!

Har inte tänk på de innan

Men man kan ju köpa jätte fint smink på tradera... hittade en jätte fin ögonskugga, eyeliner och borstar som jag lagt bud på:) Finns jätte fina saker för bra pris:)


På söndag ska jag och mammsen ha en bakdag, mor och dotter, ska baka matbröd. Kommer bli kul:) Tycker de är kul att baka... och ha en sån bra mamma som lär en är kanon:) Jag är oxå duktig på att baka så de måste gå i arv. Mamma, mormor och gammelmormor var/är kanon duktiga:) Bra att ha en sån bra som lär en:) Och de är roligare när man är fler som bakar:)

Brons

Snacka om insatts igår av Anja. Att komma tillbaka och få brons efter den olyckan. Starkt av henne.
Var på kalas igår. Mös med massor med vovvar, så himla söta.. det var en som var mindre än de andra... hon såg ut som en liten svart boll med ögon. Hon var sååå himla söt.

Få se om man bjuder upp mamma och pappa på taccos ikväll... jag måste sluta äta nu på kvällen innan jag går och lägger mig *arg*

Har lovar W en kattunge (ops) Så jag måste köpa en till honom...han tycker så mycket om katter och när man ändå har hus så blir det en ute katt... aldrig mer än innekatt.....

Kommer tillbaka...

Då var det klart

Nu har jag bakat runt 70 bullar.. 10 påsar blev det att lägga i frysen:) Petter hjälpte till lite genom att äta lite deg och lägga upp bullformarna på plåtar:) Nu har vi ätit kyckling:) Mumms... vi har faktiskt blivit mycket bättre på att äta sallad till maten:) Innan gjorde vi aldrig det.

Ikväll blir de en sväng på kalas... titta och gosa med lite vovvar:)
Sen blir de hem och kolla på OS... tror ni Ferry tar en till medalj?

Varit iväg och handlat

Nu har de kommit en period när man inte kan lämna kommentarer igen... hoppas de kommer igång snart...

Vi har varit och stoorhandlat i Enköping på IcaMaxi. Eller nästan storhandlat...:) Nu har vi lite saker hemma igen. Tycker de är så tråkigt att åka ner till Ica varenda gång man ska äta nått...
Så i morgon när W är på dagis ska jag ställa mig och baka bullar... 2 satser så de kommer väl bli en 70 st:) Bra då kan man frysa in.

W fick en film när vi var iväg (små einsteins) Hade lovat han en film så han skulle bli glad och vilja följa med. Sen fick han ett sånt här gosedjur man kan lämna mot checken på 25 kr:) Han valde sköldpaddorna=)

Nu är det OS!!!! Hejjjja Sverige!!!!!!!!!!!!!

Då var det onsdag...

Ett till OS GULD, han är ju fenomenal Björn Ferry. Både damerna och herrarna vann sina första matcher i curling:) Och idag går de massor med bra tävlingar... och några svenskar som ska vara med:) Ser vi fram emot:)

Petter lämnade W på dagis i morse. Jag har inte gjort så mycket, plockat lite sen la jag mig och sov i 1 h. Var så skönt. När jag vaknade var jag så sötsugen så smällde i mig Petters semla som han skulle ha idag. Efter lite tjat fick jag den:) Men ångrade mig efteråt när jag haed svullat i mig hela på 5 min...:S

Här snöare det som sjutton. Ner och hämtade W på dagis. När jag kom innanför grindarna kom Vincent och efter kom W i en pulka:) Hehe de är så söta.

Som sagt, händer inte så mycket idag mer än att vi kanske ska åka lite bob eller skoter och sen blir det OS för hela slanten!!!!

Fettisdagen

Idag har de inte blivit på mycket gjort. Lämnade W på dagis sedan låg jag i soffan från kl 9-14 och kollade på Vampire Diares så jävla bra serie, bättre än True Blood. :)

Nu mot kvällningen bjöd jag hem mamma, pappa och bror på semlor som jag hade bakat:)
Jätte goda som förra gången jag bakade. :) Godare än de man köper i affären. Och de är inte svårt att baka heller...


Sovrummet är nu helt klart. Listerna har kommit upp nu och inte är de billigt med dem heller... för grejer man inte tänker så mycket på....

Kollat rätt mycket på OS de här dagarna. Ett OS guld iaf. Hejjade fram henne i soffan:) Synd Sverige som har 3 st som har kommit på fjärde plats... tyckte så synd om Hellner...:(

Blev inte så roligt inlägg idag men jag återkommer...

Städat och donat

Har varit till Karlssons en sväng och köpt lite grejer tex blommkrukor och en vas, lite smått och gott... så nu har vi inrett sovrummet och det blev kanon bra. Var upp till mamma och pappa som hade hand om W meddans. Sen åkte vi hem och skulle upp dit senare eftersom vi var bjudna på mat. De blev kycklinggryta sen hade mamma bakat ett jätte gott bröd till... med ost och smör. Kanon gott. Måste baka de härhemma sen:)
Nästa helg ska mamma och jag baka tillsammans så man har lite smått och gott härhemma... Mamma är ju så otroligt duktig på att baka..:) Jag kan oxå om jag vill... det går i släkten:)

Hann med och städa hela huset oxå meddans W kollade på Bullerbyn som är en favvo nu och Petter som låg och kollade på OS eller om de var fotboll. På ett vis är de skönt att städa själv för då vet jag att de blir riktigt gjort. Men ibland är de skönt med hjälp oxå men sparade lilla toan som han får ta sen för de är mest han som går på den. Och jag hatar att städa toaletter.

W är bättre i magen nu... vi har blandat 50/50 med fullkorn och majsvälling nu i början var de bara majsvälling..Det går frammåt så de var nog bara i början efter han var magsjuk. Vi fortsätter såhär får vi se hur det går... men laktos är det inte iaf.


Känns jätte bra med sovrummet. Trivs verkligen där nu. Måste säga att pappa hjälpte oss oxå med golvet och fondtapeten och lite annat smått och gott. Tur att man har pappsen. Han ställer alltid upp och hjälper till. Men han tycker säkert att det är roligt oxå att hålla på och pyssla... min pappa är en riktig vaktmästare:)
Så nu är de W:s rum, allrummet/hallen, köket och tv-rummet som ska tapetseras härnäst. Om jag får välja vill jag ha fondtapet i varenda rum men änsålänge har jag bara fått köket igenom. Ska ha en liten fondtapet där påsidan. Och jag fick ju igenom sovrummet oxå... Vi får se hur det blir men Tv-rummet är iaf Petters rum där får han välja helt själv. :) Och hur kommer det bli? Tjejer har väl bättre smak eller?
Det är såkul att göra om och pyssla och dona... finns mycket som ska göras ute i sommar... hoppas att det blir en gäststuga nu som vi har sakt:) Hoppas det. Mysigt:)

Nu är sovrummet klart:)

 Före och under...


I    

       


Resultatet

     

   

Klicka på bilderna blir de större...

Klart

Nu är sovrummet klart eller de fattas lister... de köps på måndag förhoppningsvis... bilder kommer kanske senare ikväll... de blev jätte bra...:)

Göra om..

Nu har vi börjat med sovrummet...golvet är lagt... Var in till Sala och köpte tapeter idag, ska sätta upp de nu. Jag fick min vilja igenom, det bli en fondtapet:) Allt går i brunt...

Kommer tillbaka med bilder....lite senare....

Nu åker mattan ut!!!

Äntligten!! Petter är påväg hem med nytt golv  till sovrummet! SKÖNT! Nu åker heltäckningsmattan ut! Aldrig mer när man har småbarn. Mattan satt ju där när vi flyttade in... och vi har sagt att den ska bort sålänge vi bott här men äntligen!! Går inte att ha när man har småbarn som spiller m.m. Petter väljer golv så jag kommer få välja tapeter:) Weeiii...

Nu ska jag sätta igång med maten de blir kött & strips.. lite lätt sådär....

W tycker inte om den nya vällingen, änsålänge vägrar han att äta den... han åt ingen välling i morse så får se hur bajset är i morgon... hoppas att det ger sig...Min lilla gullegubbe....
Satt och pratade i telefon vid kl 14 kanske de var... W kom och satt sig bredvid mig i soffan... rätt som de var när jag kollade till honom hade han stoppat in huvudet under min arm och satt och sov... då är man trött... lilla gubben....

Börjar bli så trött på detta nu...

W fick ju magsjukan/kräksjukan förrförra torsdagen. Han blev någorlunda bra efter ett tag men nu börjar det igen. Eller inte magsjukan ... När W dricker välling så säger han att han har ont i magen och magen blir uppsvälld sen vaknar han och spyr mitt i natten. På morgonen när han vaknar bara rinner de ut honom... Ringde ner till läkarstationen och hon sa att han är nog väldigt känslig mot mjölk, byt ut mjölken eller byt först ut fullkornsvällingen mot majsvälling och se om de blir bättre....Undra hur många gånger jag har fått tvättat alla sängkläder... idag tog pappa hem och tvättade duntäcke... Jag håller alla mina tummar och tår på att det här slutar nu... för de är både jobbigt för W och för oss. Som sagt: Han har INTE magsjukan!!!!! Som dagis verkar tro!!

Har inte haft något internet på några dagar nu.. det har krånglat så har inte kunnat uppdatera... Men igår var jag in till Sala på Lindas Beautycenter... köpte smink för 1026 kr. 3 ögonskuggor, ett läppstift och en pennvässare. Sen fick jag 2 andra saker oxå eftersom jag handlade för över 600:- Mamma är den bästa:)

Petter jobbar och jobbar.... tänk om jag får göra de men de kommer väl någonting till mig oxå snart... vi ska göra om vårat sovrum i början av mars... kommer bli jätte fint. Byta golv, tapeter och lister....

Avslutar med att bjuda på en bild på mig sen i lördags....

Bajs

Att det inte ger sig... Varenda morgon skiter W vatten typ... idag blev hela byxorna fulla... var bara att dra av dem och försöka att tvätta av de värsta i diskon på toan innan jag slängde in allt i tvättmaskinen. Han äter normalt och så men är jätte lös... fortsätter de här i någon dag till så för jag ringa och höra vad som kan vara fel för de har hållt på i 1 vecka nu....Men han är pigg annars och de kommer bara på mornarna.

Som sagt de var kul i lördags, var rädd för bussen in eftersom jag alltid brukar bli på pissnödig men de gick bara bra:) Flurran var kul som vanligt. Tråkigt att åka nattbussen hem bara men bussen stannar ju precis utanför vårat hus. Så de tar knappt 1 minut att gå:) Hem och stekte hamburgare:) Pratade om de som hade hämt med Petter... sen slocknade jag direkt. Mådde bra på morgonen faktiskt.... inge dålig här inte... Synd att de inte blev nått singstar bara:S (Bilder kommer)

Idag blir de å ta de lugnt, vi ska snart äta lite frukost.... Och i morgon ska jag låna mammas och pappas bil in till sala och handla lite smink på Linda´s. Har de fint smink där?

Hoppas Bror och Emma har de bra i Egypten..... Bada och sola åt oss oxå:)

Är det seriöst?

Var kanon kul igår:) Berättar mer sen måste bara skriva en sak att när jag skulle gå in på google och söka på Lindas beautycenter i Sala för att få fram deras hemsida.. Så kommer de ju upp sökord typ... så kom de upp begagnade trosor, jaha, är de någon som säljer de el.? tänkte jag, måste kika vad de är... så kom jag in på denna blogg. Jag tänkte bara är de en skämt sida eller är den helt seriös?!!!!?????? Vad tror ni? Vissa är ju inte riktigt kloka!!! Hahaha.... vem köper sånt?

Då väntas det helg...

Kul att bada lite igår, W tyckte de var kul och skönt att bubbla:) Men det var ett evigt tjat att man inte får springa i badhuset... men lyssnar han? NEJ. Att de alltid ska ha så bråttom. Ska snart åka ner och bada igen...

Åkte hem till mamma å pappa en sväng sen, fan vad de snöade då.... sen hade min telefon ringt meddans vi var och badade... var från ett jobb jag hade sökt. Hon var jätte trevlig och så men de var bara extra och de visste jag när jag sökte men inte att de bara skulle vara 9h/varannan vecka. Så hon undrade hur jag såg på de... de blir mycket att åka för att jobba så lite... så jag sa att om de får mera tid så får hon jätte gärna höra av sig igen. Var en inredningsaffär i Uppsala. Typiskt, synd att de inte var halvtid eller mer...

Sen åkte vi hem och käkade jag och W. Pratade med petter och han skulle jobba... han kom inte hem förrän 00-01 igår kväll. Sen upp och åka till jobbet vid 05.45 så jag tror atr han är bra trött nu. Hoppas de inte jobbar över idag utan jobbar helg ist.

 

I tisdags fick jag jätte fina tulpaner av älskade Petter :)
Sen i morgon vet ni ju vad som gäller......
PARTY!

Nu ska jag och W äta frukost. Sen få se om vi ska åka upp till pappa och åka skoter :)

Gymmat..

Då har man varit ner och gymmat.. engång kostar 80kr och ett månadskort kostar 175kr.. helt sjukt... så nästa gång blir de köp av månadskort.. men jag var ju tvungen att testa på innan jag köpte...
Men de var faktiskt kul... gick på gåbandet, körde lite crosstrainer, sittups ja lite allt möjligt.. men tycker om att gå så de blev speed på gåbandet... och lite spring:) SKönt nu faktiskt...men gud vad otränad jag är!!

Ska in i duschen nu och raka av mig vinterpälsen och sen ner och bada med lillemannen, therese och Isac... hoppas jag får låna pappas bil bara... Blir nog kul...:)

Hejsvejs...

Svarar på ett inlägg: Ja det är nått spec med månadskort nu eftersom gymmet stänger snart så de kostar 175kr nu ist för 250 kr. :) Billigt

Dagen...

Kunde INTE ha byxorna, fan vad arg jag var igår... de var aldelles för stooora. Suck, så jag skickar tillbaka allt. :(

Lämnade W på dagis, skjutsade hem pappa sen bar de av till Sala. Jag köpte ögonfransar, lösnaglar som jag nu har fixat hemma hos mamma och pappa, sen en svartglitter ögonskugga, läppglans:), mascara, gick in på bolaget. Sen gick jag även in på IS och hittade ett par svart/glansiga byxor som jag ska ha på lörd:) Men nu är frågan, vad ska man ha till de.... har ju ett vitt linne men de är så svårt, får väl ha de, har köpt så mycket redan. Man blir ju alltid snygg när man har druckit:) Och det blir bruna stövlar till det. Man ser ju mycket bättre ut när man får sminka och fixa håret. Hoppas de är en såndär dag där man verkligen känner sig snygg när man går ut för ibland, hur mycket man än sminkar sig så blir man inte finare för de...Vill ha bort allt lösskinn på magen... men de kommer väl aldrig försvinna...:(
Nej få se om de blir gymmet i morgon eller inte?

Nu ska jag gå igenom min sminkväska, rensa den meddans W tittar på Emil...

Nuuu

Nu har mitt paket kommit:) Spännande..HOPPAS byxorna är fina och att de sitter kanon snyggt!! Min pappa är verkligen en all-fixare... sa igår att mina skor behövde fixas, den där grejen på ena klacken hade ramlat av och han var här på skoter tidigare idag och hämtade dem och skulle fixa:) Tur att man har pappa som kan allt:)!!!

Återkommer när jag provat dem:)

Tisdag

Går dagen vad väl inte så läringsrik. Petter var hemma för han hade spytt igen natten till månd men idag jobbar han och mår bättre. Både jag och W mår bättre... de är sjukt att för bara några dagar sen mådde man så dåligt.

Idag ska jag bara städa härhemma... skura toaletterna så man får bort all sjukdom, som sagt... hela huset behövs städas.

I morgon funderar jag på att åka till Sala. Måste köpa mascara, ögonfransar och naglar. Sen kanske jag ska gymma med Therese på torsd. Har typ aldrig gymmat i hela mitt liv. Men ska bränna fet inte bygga muskler. Vill nå min mål vikt. Men Petter tycker bara jag är löjlig. Fixade batteri på vågen igår, och i dag väger jag 57,9. Sist jag vägde mig samma tid hemma hos mamma och pappa vid nyår var det 58,4. Så 0.5 kg. Inte mycke men de är nått, inte för att jag går på värsta dieten. Nej nej... går egentligen inte på någon diet alls hehe... men skulle vilja börja så jag går ner till målvikten på 56 kg. Innan W föddes var jag inne i en period, jag vägde mig på morgon om jag vägde nått gram över vad jag ville väga så kunde jag inte äta de jag ville på dagen. Om vågen stod på nått gram mindre kunde jag äta mer..Skulle inte förvåna mig om det bli samma sak nu när jag fått batterina.  W vägde sig oxå och tycker de är jätte kul. Han väger nu 14,4 kg och är 2 år och 4 månader i morgon.

Hoppas jag får mina byxor idag, ser så ut, ska bli intressant få se om jag kna ha dem:)

Nu ska vi äta frukost sen ska jag sätta igång att stooorstäda....

                                         
Bjuder på 2 st söta bilder på älskade W

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0