Nuuu

Nu har mitt paket kommit:) Spännande..HOPPAS byxorna är fina och att de sitter kanon snyggt!! Min pappa är verkligen en all-fixare... sa igår att mina skor behövde fixas, den där grejen på ena klacken hade ramlat av och han var här på skoter tidigare idag och hämtade dem och skulle fixa:) Tur att man har pappa som kan allt:)!!!

Återkommer när jag provat dem:)


Kommentarer
Carolina

Fy fan.. det är verkligen en sjuk värld vi lever i. De där lät läskigt att hon var så trevlig i vanliga fall. Killen som gjort de där i Kristianstad han har varit dömd för misshandel och övergrepp innan så man tycker ju att hon borde varit lite rädd för honom från början. Men som sagt, alla kan ju lägga upp en "fin" fasad. Man blir verkligen rädd för att leva.



Hoppas byxorna sitter snyggt! :)

Lagade också ett par skor i fredags, men jag lämnade in dom till en grymt duktig man i stan. 80 kronor och jag fick nya klackar plus att han hade gjort vid skorna så dom såg nya ut. Otroligt! :)

2010-02-02 @ 14:15:48
URL: http://bluppan.blogg.se/
Carolina

hahaha... jag brukar skojja med Jimmy om att jag skulle skaffa vinterpäls men han blir så ledsen då. hahaha... Men det är ju såååå tråkigt att raka dom.

2010-02-02 @ 15:36:53
URL: http://bluppan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0