Torsdag

När jag hämtat barnen så var vi till biblioteket. Wilmer bestämde det. Var jättelängesen jag var där men barnen tyckte de var kul var där lite över 1 h. Mel kollade i böcker å målade å sprang runt. Jag hade tagit med frukt så vi hade lite fruktstund:) mysigt var det:)
Mys å göra saker med barnen.

Mys

Jättehärligt väder har de varit idag:)

Bada

Hämtat å lämnat på dagis. Hade wilmer varit yngre hade jag velat han skulle gå på melanies dagis. Tycker jätte mycket om det:) men nu ska han ju bara gå några månader till.

Var ner å bada när Petter kom hem. Vi var upp å hämtade min pappa oxå. Var längesen vi bada. Tror mel låg i magen då. Så debut för henne.
Hon tyckte de var kul. Men hon trodde väl de var lite som hemma för när hon hade badat en stund ställde hon sig upp å sa: Klar!
Tyckte hon de var dax å gå upp:) bubbla gjorde hon oxå:) tyckte hon va skönt:) så bada får vi göra oftare:) kanske köpa badkort:) men vill att w ska lära sig simma först.

Trött å snart lovtajm....zzzzzzz

Sova å busa

Tisdag

Kan inte bara denna snön försvinna å det blir vår! Trött på det kalla nu! Usch!
 
I dag är de 2 månader tills vi åker och Petter fyller 25 och pappa 60 dagen efter. Å vi kommer fira det i värmen:) Härligt härligt!
 
Båda barnen är på dagis å jag gör det som man alltid får göra hemma. tex städa å plocka å ha sig. Sen några koppar kaffe på det.
 
När jag hämtar barnen tänkte vi åka ner till biblioteket men de var tydligen stängt idag såg jag nu å Wilmer kommer bli så besviken. Jag trodde de hade öppet varje dag! Dåligt.
 
Wilmer har blivit så duktig på simskolan:) Mammas stora kille. Han lär sig mer å mer å inte alls rädd för vatten. Kan vara både för å nackdel. Igår fick de simma med simfötter å de tyckte han var jättekul. Sen hem till pappa å hämta Melanie sen hem å käka å iväg på nästa träning som va fotboll. Där tycker ja han gjort stora framsteg. Han är duktig å ha bollen nära sig å även ta för sig. Han tycker de är jättekul. Så det hoppas jag att han vill fortsätta med för tror han kan bli duktig :) Nu när de är små så är det ju mest lekfotboll å att de ska ha kul på träningarna :)
Man ser ju hur glada barnen blir när de blir mål å de är ju aldrig nått att de andra laget skryter för de har vunnit. Är bra tycker jag.
Ska bli bättre å kul sen när de börjar träna ute igen. Petter har ju köpt en äkta helsingborgströja till Wilmer som de har tryckt hans namn på sen nr 3. När träningen var slut var de en gubbe som kom fram till Wilmer å stog han på axeln å sa: Snygg tröja killen. Hahah...Wilmerhar även ett joggingställ med hesingborgs logga på å t-shirt.
Hans pappa är galen i Helsingborg å då menar jag galen! Ska bli spännande när Wilmer blir större om han vill följa med på de stora matcherna om han blir lika intresserad av fotboll som sin far. Nu är han då inte så intresserad av att kolla på de på tv iaf. Men fotboll går de nästan konstant härhemma på tvn när Petter är hemma. De är alla möjliga matcher. Fattar inte att han pallar. Å kan typ alla spelare. Aja, är man intresserad så:) Kanske är fler som har en sambo som är lika crazy i fotboll som min. Men älskar han ändå:)
 
Nu ska jag göra lite nytta härhemma.
Hejsvejs

Min fotbollskille

Syns de att hans far älskar fotboll å speciellt ett lag:)

Första dagen i veckan

Började med att vi lämnade Petters mamma vid tåget sen åkte vi upp och träffade mamma å pappa innan mamma skulleåka å jobba. Ska snart ner med Wilmer på simskola medan pappa ska ha hand om Mel. De är jobbigt att ha med henne ner när hon vägrar att sitta stilla:/ Så nu sover hon en sväng.
 
I morgon är det 2 månader tills vi åker till Cypern. Hur skönt blir inte de lixom! Behöver massa sol nu känner jag. Å en veckas avkoppling. Och tänka på annat å bara umgås med mina nära:) <3
 
Har inte så mycket mer att skriva faktiskt.
 
Hejsvejs

Söndag

Har varit mycket nu. Petters mamma är här. Å melanie hade lite feber i fredags men inget i lörd men hon började hosta i fredags å sov ca 10 min på hela dagen. :(
I körd var vi en sväng till Sala. Wilmer fick sommar ute skor å ett par badbyxor:)

När vi kom hem blev melanies hosta värre å jag ringde till 1177. Hon tyckte de lät som hon hade svårt å andas.
Så vi fick åka in. Hon fick andas in nått på öron, näsa, hals å fick molipect utskrivet. När vi skulle gå så hämtade sköterskan oss på barnakuten å tyckte mels hosta inte hade blivit bättre alls så hon fick nått att dricka ur en mugg för annars sa hon att vi snart var tillbaka in dit.
Men hon har fått sovit skapligt bra men hon hostar lite fortfarande. Men kan iaf sova.
Så synd om dem små när de inte mår bra:/

Blått

Idag kör jag på blått:) inte så kul när en nagel går av men bästa är att måla dom då biter jag inte.
Mel kommer vilja måla sina direkt när hon kommer hem. Ska ha lika mamma. Melli måla säger hon:) börjar bind ihop flera ord nu häromdan sa hon: Mimmi (wilmer) sitta äta. Sötunge:)

Onsdag

Lämnat barnen, städat å tvättat å tagit en varm dusch.

Idag stod vågen på 59,4. De går framåt. 1,4kg till mitt delmål:) om 2 månader. De ska jag väl klara:)
Nu är de så att vissa tror nog jag inte äter men de är fel för de gör jag. Men jag utesluter pasta, potatis, ris å för det mesta vitt bröd. Barnen å P äter de såklart:) jag mår bättre i kroppen. Å jag vill ju nå mitt mål som jag hoppas är någon gång i sommar sen är jag nöjd:)

Igår åt vi kotletter, potatis, bönor å sallad. Jag uteslöt då potatisen men åt 2 vita bröd till Mellis med barnen. Men på kvällen när jag var sugen på nått blev de smörgåsrån med kokt ägg. Smörgåsrån kanske inte är så jättenyttigt:/ men bättre än en limpmacka iaf:) så nu har jag hållt på i ca 2,5 vecka å har gått ner -1,8 kg å de tycker jag är duktigt:) sen tränar jag ju magen hemma oxå:)

Bild på vad jag åt till middag igår

Tisdag

Lämnat barnen på dagis. Denna veckan är de sportlov och på Melanies dagis skulle de ut och åka pulka med barnen. På Wilmers vet jag inte riktigt, de skulle iaf ha smakprov på ovanliga frukter:) Spännande tyckte Wilmer iaf:)
 
Jag har suttit å kollat runt lite på allt möjligt, städat å plockat. Kontaktat olika arbetsgivare m.m.
Ska strax ta tag i tvätten tänkte jag.
 
Har faktiskt inte så jätte mycket att skriva idag. Har inte hänt så mycket sen igår faktiskt.
 
Lägger ut bilder på liten Wilmer och Liten Melanie <3
 
Mina älsklingar <3

Måndag

Idag har vi inte gjort mycket. Båda har varit gnälliga:/ så vi har myst å kollat på film:)

I lörd var ja en sväng till Sala m familjen å barnen. P var hemma. Han hade spelat poker till 7 på morgon så han behövde sova lite. De gick så bra så han ville inte sluta:) kul när de går bra å han är duktig på de oxå:) så grattis älskling till vinsten:)

I Sala blev de 2 par skor till mel till Cypern:)

I lörd kväll var jag ut. Trevlig förfest med vin å Singstar. De var rätt så kul på flurran men de var rätt lite folk:/ nästa gång blir nog å gå ut vid löning. Men de spelar suglåtar. De började spela bra vid ca 01,30.
Tog bussen hem vid 02,25:)
Tack för de Malin. Härlig människa:)

Torsdag

Redan torsdag. 2 dagar till utgång å de ska bli grymt kul! Längtar. Har ju inte varit ut på 1 år ca.

När jag har börjat med att skippa kolhydrater känner jag mig mycket piggare:) jätteskönt är det. Behöver man inte ha denna klump i magen efter varje gång man ätit.
Känns på både vågen å magen:) tränar ju magen hemma med. De ger väl kanske lite resultat det med hoppas jag:) det jag har svårast att låta bli som jag kommer fortsätta dricka är mjölk. Klarar mig inte utan. Love it. Iskall:)

Försöka få mel å sova sen få nått i magen. Blev sallad kvar sen maten så får bli den. P säger han börjar tröttna på sallad. Haha... Äter ja så mycket?:)
Idag åt vi fylld fläskfilé med soltorkade tomater å fetaost. Jättesmarrigt:)

Hejsvejs

Bra

Bra serie!!

Ni som läser får gärna lämna en liten kommentar:) hade varit spännande:) 

Taggad!!

Så taggad inför lördag med Malin. Flurran, se upp! En störtskön människa:) henne vet man vart man har:)
Vi ska ha så förbaskat kul. Bästa Ever:) ingen som sviker:) 

sjukt vad ja längtar tills vi ska på Gyllenetider!! Kommer äga. Å hel dag i Sthlm med hotellövernattning:) så jäkla kul vi ska ha!!! 

Lääääääägtar!!! 



Nu ska jag se på film:)

Tisdag

Lämnat å hämtat på dagis. Är nu å hälsar på mamma.

På torsdag ska P prata med en på haif om å träna ungarna i fotboll. Få se nu vad de säger:)

Fettistisdag idag. Semlor. Tycker inte om mandelmassa så äter isf med vaniljkräm.

Skriver mer sen. Hejsvejs:)

Sött

Var sugen på nått sött på kvällen så gjorde denna. Lchf.

Inte spec gott tyckte jag:/

Gårdagen

På kvällen var vi bjudna på mat hos Christoffer å Malin. Gott! Fläskfilé m pasta:) jättegott! Åt mest sallad å kött. Men sen kunde jag inte motstå å äta lite friterad banan å glass till efterrätt.

Tänkte idag att jaha nu står vågen på massor men de var rätt lugnt:)

Hade trevligt å kollade på mello. Sean banan var bäst:)
Spelade plump, jag sög som vanligt. Haha

Idag blir det en stor tallrik med sallad med bl.a. Feta ost, majs å ananas:) med vitlökssås till:)

Har städat å torkat golven:) tvättar. De behövdes. Vill ha rent å fint runt mig.

Btw melanie tycker om nya vagnen hon vill ofta sitta i den:) de är ju positivt:)

Tack ni bästa för igår!
Nästa helg blir de party för mig å Mallan:)

Mat på donken

Ny vagn

Idag bar de av till vås å skulle köpa ny vagn. Efter att vi inte kom överens å mel bara sprang i väg så blev de denna tillsist. Vi kom överens innan att vi inte skulle köpa så dyr vagn men de andra tyckte jag var B vagnar så det blev en emmaljunga ändå.

Sover....zzz

Melanie sover och jag fick tid men ett pass med jillian och lite zumba på det och lite Sittups med Shakira:)
Youtube är klockrent! Slipper man gå kurser.
Kopplar upp datan till tv bara:)
Kanoners:) !!!!

!!

Blev ingen vila innan utan vi gick å gjorde lite crêpes m ost å skinka.
Fuskade lite åt en pannkaka:( men åt 2 ägg till frukost.

När Mel har somnat ska jag träna med jillian:)

Hejsvejs!

Melanie

Så söta!
Blir ett par sånna till Mellis:)

Och gråa till Wilmer:)

:)

Nu är jag av med vagnen:/

Nu tar vi lite fruktstund innan Mel ska gå in och vila lite.

Fredag

Idag kommer de en å köper vagnen. Ska vara här vid 10,30 typ.
Å vi ska åka in i morgon å köpa ny åt mel:)

Vågen stod på 59,6 i morse:) vågen går neråt å känner de faktiskt i kroppen då jag tagit bort mycket kolhydrater:)

Sen får vi se om vi åker upp till pappa å åker pulka:)

W kollar på film:)

I morgon

Imorgon kommer en å köper min pärla:/

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1580499/images/2013/pic_5113c0a0e087c3424c12f8f9.jpg" class="image">

Kläder

Som ni vet är jag galen i barnkläder. Å ibland kan man göra fynd på tradera:) köper jag begagnat ska de vara i toppskick!
Köpte denna skaljacka till W. Strl 130 då å jag hoppas den är rätt liten i strl för han har 122-128 nu. Men kunde inte låta bli. Jättefint skick och betalade 26:-
Perfekt dagis jacka. Skaljackor är bäst!

Hata snö

Har jag sagt hur mycket jag hatar snö! Kan inte bara allt försvinna!!!

Idag har jag träningsvärk! Låren å armarna! Då vet man iaf att det har tagit. Otränad som man är. Men måste träna lite idag oxå.

Pigg utan smink ? - Inte någonstans!

Gud alltså vad man ser tråkig ut utan smink! Blääää!

Kväll

P har kommit hem. Vi har ätit mat. Korvstoganoff m makaroner. Jag åt korvstroganoff med sallad å sen gjorde jag en champinjon omelett. Alltså med champinjonstuvning. Inge pasta för mig alltså.

Om en stund ska barnen sova å jag ska kolla på en film å mysa ner mig i sängen:)

thanks

Fick ett bra tips på träning från en annan bloggare. Som tyckte att det fungerade. Jillian Michaels. 30 days. Finns på youtube ( klicka på länken)
Kanon. Så nu är de träning medan barnen är på dagis. Ett program på 30 min kan man väl avvara:) Kopplar upp datorn till tvn bara å KÖR!!

Träning

Eftersom jag inte är någon gym människa och tycker de är typ pinsamt att gå ner på gymmet med alla andra duktiga å som har kondition så försöker jag träna hemma om dagarna när barnen är på dagis. Och det går väl sådär:)
 
Har ju mitt mål å få fastare mage utan det där dallret som finns sen barnen låg i magen. Men det var VÄRT det! Men nu vill jag ju ta tag i det. Någon som har nå bra förslag vad man kan göra?
Hur tränar ni som inte går på gym? Jag skulle vilja börja på vattengympa men säsongen har ju börjat så får börja på det nästa gång. :)  Ut och gå känner jag inte för just nu, tycker inte om kyla. Lääängtar till våren och sommaren nu och det tror jag är fler som gör det.
 
Vill ha SOOOL!

Onsdag

Då var det onsdag idag då. Lämnar mina gullungar på dagis. igår när jag hämtade W på dagis vid 13 så var de 3 barn där. Och idag när jag lämnade var de bara 1 barn där. Detgår någon form av feber just nu sägs det. Mel har ju haft magsjuka men vi andra har klarat oss, tack å lov.
När jag kom hem och Satt mig framför datorn och kollade in jobb och såg ett jobb jag verkligen ville ha och har erfarenhet utav. Så sökte det och håller nu alla tummar å tår. Detta hade varit perfekt och hoppas verkligen de hör av sig nu. Och att det är min tur nu.Allt skulle falla så fint på plats då.
När de har hört av sig om jobb så har de alltid varit någonting jag inte kunnat ta.
 
Som i sommras så var jag på en intervju å han lät jätte intresserad av mig så jag skulle få jobba i 10 veckor. Då fick inte P ta ut 2 semester veckor innan han skulle ha sina veckor pga mycket jobb å Mel var ju inte 1 år så inget dagis för henne så jag var tvungen att säga nej. Å de ville inte skjuta upp de så jag kunde börja någon vecka efter, förstår de pga de är så många som söker jobb just nu.
Sen ringde de från ett företag i Uppsala där skulle jag få jobba 90% men det var så att de kunde bara ringa mig så skulle jag hoppa in å jobba å ha ca 1 h på mig. Det funkar inte för de tar ca 40-50 min att åka dit sen ska jag lämna ungarna på dagis oxå å det var dagis, kväll å helg. Å ska jag jobba skift måste jag gå på schema eftersom de är en bit att åka:( Så nu hoppas jag verkligen på detta jobbet! Hon som rinde förstod mig och skulle bara checka av hur långt det var från heby till uppsala. Hon sa oxå att det skulle inte funka jag hade för kort tid på mig. :(
 
Ska städa å fixa lite härhemma sen ska jag ta de lugnt å kolla på en film

Rött

Frågade p vad han tyckte jag skulle ha för nagellack. Svaret blev rött!
Så nu har både jag å mel röda naglar:)

....

Sitter å leker med mel och kollar på musse. Hon är galen i Mimi å Musse. Idag skulle hon ha en Mimmi tunika å såklart skulle Mimmi dockan med till dagis oxå:)

Å de var ju synd HM katalogen kom idag :O mycket gulligt:) å de är ju mode nu å ha jeans ner tillknäna å sen vika upp de lite. Så varför inte klippa av ett par för korta jeans å sen vika upp dom:)

Suck suck suck

Idag har jag en sånt dag där allt känns jobbig. Så trött på allt just nu. Blääää.
Nyss tagit en långt dusch, å grubblat på allt möjligt :(
Längtar nu tills jag får hämta hem mina solstrålar. Saknar er, ni lyser upp min vardag. <3
 
Glad för P skulle som börjat jobba i V-ås ist för Sthlm. Behöver han inte sitta å åka så jätte långt.
Jag vill nu komma ut och göra någonting om dagarna. Jag håller tummarna. Har så mycket framtidsplaner. När ska allting släppa för mig????????????????????????????
 
Har iaf gått igenom lite sommarkläder så jag vet vad jag har tills vi åker å vad jag behöver köpa.
 
Nu ska jag rycka upp mig och göra det sista innan jag hämtar gullungarna <3
 
Hejsvejs

Chooooo

Nu börjar de bli dax å sova lite...zzz alla sover utom jag. Är as trött så de börjar närma sig.

Måste skriva att jag läääääängtar så förbaskat till Gyllenetider!!! Alltså Malin vi ska ha så jäkla kul!!!!!

I sommar ska vi slå på en sommarfest igen. Förra gången kom ju p några kompisar upp å vi hade as kul!

Kollar ni på Ullared? Blir sjukt sugen å åka dit å nu kan jag ju sätta P i sportbaren:) klockrent ju!

Dax å sova i morgon ska vi ha kul!
W är så duktig på simskolan, mammas stora kille. <3 å duktig på fotboll!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1580499/images/2013/pic_5110b537e087c35026df9a25.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1580499/images/2013/pic_5110b537e087c35026df9a25.jpg" class="image">

Fotbollsträning

Sitter å kollar på w fotbollsträning:)
Kul å kolla på dom:) synd de inte börjat i Heby än men han tränar ju upp sig:)

Ibland vill man bara skriva sånt som man inte får säga högt så jag gör inte det! Men har god lust!

Sen hoppas jag att lillan sover när jag kommer hem:)

Hejsvejs

Hej där

Idag är det måndag. Sitter å väntar medan w har simskola.

Ska sen beställa lite sommarkläder till barnen. De måste ju ha lite när vi åker till Cypern:) å de ska bli så skönt:) längtar verkligen.

Sen ska vi käka hemma hos mamma å ikväll har w fotbollsträning. Han sa till mig att när jag blir stor ska jag bli fotbollsproffs. Ja gärna tänkte jag! :) å han har ju en pappa som gärna vill de:)
Han var ju å tatuerade in Helsingborgs klubbmärke i helgen å jag har "typ" bokat en tid så nu kommer underbarnen bli mera "bäckad" :) härligt å ligga under nålen:)

Kommentera gärna:)

Själva

Nu är vi själva jag å mel. Herrn har åkt iväg å tatuerar sig å w har åkt m mormor å morfar till Enköping.
Hoppas tatuerades är bra så ska jag tatuera mig. 3 stjärnor bakom örat å skriva dit mels namn å en skyddsängel. Sen vill jag fixa min tatuering på magen....

Hejasvejs

Träff

Kommit hem från me & i träff blev ett par byxor till Mel å jag tycker jätte mycket om modellen. Hon har ett par röda med nalle men nu köpte jag ett par svarta med en söt panda:)

Fredag

Idag stod vågen på 59,8:) äntligen under 60 kg! :)
De firade vi med en omelett till frukost med skinka:)

Nu få Mel å sova sen ska vi kanske gå ut i de fina vädret.

Ikväll ska jag iväg på Me and i party:) så mycket fint! Få se om P har fått lillan å sova när jag kommer hem. Kan bli intressant.

Bad mys:)

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0