Hemma

Först var jag in till Sala så Emma fick färga mitt hår. Platinablond som vanligt :) Men skulle vilja testa färga brunt med inte nu. Sen ska jag klippa. Hatar att klippa håret men det andra håret kommer ju på, på tisdag. :)
Sen var vi in till Media Markt, satan mycket folk. Men det blev 2 st bärbara dvd till bilen. Skönt för W när vi åker en längre bit. Sen en Bluray-spelare till ett väldans bra pris. Media Markt är farligt.

Jag hatar A-kassan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer
veronica

Vad läckert med längre hår. blir det mycke längre än du har. Hoppas jag ser Emma någon dag spännande att se hur hon ser ut. Vi var också till U-sala idag men vi gick inte in på Media markt. Såg att Peter har strul med A-kassan det är väl typiskt! Hälsa dom där hemma.

2010-03-25 @ 19:06:55
Carolina

Suck.. känner igen det där med den jävla a-kassan. :S Jag har bara fått 80% för att jag jobbat inom bemanning, fastän jag jobbade 100% för manpower. SJUKT.



Låter jättefint med förlängning. Mysigt med tjockare hår också ju. Skulle jag också vilja ha. Men det är ju så nedrans dyrt. :S

Platina är sjukt snyggt. hihi.. Älskar att ha de. Funderar hur jag ska göra med håret nu till sommaren.. de sliter ju så mycket på håret när solen börjar bleka o då lär jag ju få färga den bruna varannan vecka. :S

2010-03-25 @ 21:27:48
URL: http://bluppan.blogg.se/
Jannice

Hör de också att de var många på medika markt. de var liksom kö in. jag vill inte ens åka dit igår när dom öppnade så jag ska vänta tills någon annan dag=) hihi.. va de stort där? vad är de för dumt med a-kassan??

2010-03-26 @ 11:13:03
URL: http://jannicelindell.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0