Onsdag

Brr vad kallt de var i morse. W tyckte att vi behövde skrapa rutorna. Men de var bara imma. Bar iväg till Sala för 7.20 skulle bilen besiktas och den gick igenom galant:) Så ikväll ska vi sätta in den på blocket för vi vill och behöver en större bil. :) Även kul med någonting nytt.

Petter jobbar som vanligt. Jag ska strax ner och handla och åka till arbetsförmedlingen och fylla i papper så man får ut sina pengar denna månaden oxå. Sk bli skönt när man slipper dom. Arbetslös är ju en djungel.

Längtar tills W fyller år. Ska bli så kul och se hur han reagerar på alla paket:) Han har ju sagt några saker som han vill ha. Men undra hur han reagerar på flexitrax banan han ska få:)

Den 9 oktober ska vi på tvilling-dop. Ska bli kul:) Träffa lite av Petterssläkt:) Måste även försöka åka ner nu i höst någon gång. Han kompisar träffar man ju inte så ofta precis. Märkt att dem har mycket att prata om när de träffas.

Skulle behöva dammsuga oxå men ja orkar inte nu. Får ta tag i de när Isac och Therese varit här för de brukar bli rätt stökigt när dem leker tillsmmans.



Kommentarer
Jannica

Större familj = större bil..visst då? ;)

2010-09-08 @ 20:14:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0