Redan söndag

Vad fort helgerna går. Vips så är det söndag. har varit varmt idag men det hade varit skönare om inte det hade blåst så. Jag ska ju uppdatera lite vad som händer. Så i helgen har vi hunnit med och hälsat på mamma å pappa i Siggefora å även planterat blommor å fixat å donat. Jag har även hunnit med å städat å grejat. Även handlat lite små saker till bebis som blöjor, nappar, våtservetter å lite sånt smått. Tänk att köpa blöjor igen från 2-4 kg. Helt sjukt vad små. Det är så mycket man vill göra när det börjat att bli sommar och snart är vi inne i Juni.:)

Lite uppdatering från v. 33 Badboll!

Det börjar att ta sig mer å mer nu. 7 veckor kvar. Ska ner till BM i morgon och ta lite tester å sånt.
Jag har så förbaskat ont i revbenen. Bebis sparkar å bökar nästan varje gång jag sitter ner. Enligt h*n så ska jag ligga hela tiden. Men komihåg att jag hade ont med W oxå men kommer inte ihåg ungefär vecka. Får liksom försöka att trycka ner bebis litegrann när h*n är där å bökar. Det gör riktigt ont ibland. Annars har jag svårt å böja mig ner och andas är jag får sammandragningar. Det är inte populärt när jag ligger på rygg utan på sidan.
Men annars är det bra. Dagarna går som sagt jätte fort å jag orkar ändå mer än vad jag tror men de är jobbigt att jaga W eftersom jag typ inte kan springa eller gå fort utan går som en pingvin. Vaggar fram:) Men de hör till. Glad att jag inte har ont någonstans iaf. Börjar bli lite smånervös för förlossningen. Om typ 3 veckor är de dax att börja med BB-väskan:)

Fakta om V. 33

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning

Återkommer när jag har lite mera tid å ska försöka någon dag att ta en magbild med W. :)
Har ju en bild förstorad när W ligger i magen. Får se vad jag kan göra åt det:)



Kommentarer
Angelica

Badboll??!! Tycker du har superfin mage! Hade en annan sett ut så där hade jag varit väldigt glad...haha!

Man såg ju ut som en flodko!



2011-05-22 @ 21:51:26
URL: http://partyoffive.blogg.se/
jannice

oj va de ligger långt ner=)

2011-05-23 @ 13:28:20
URL: http://jannicelindell.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

FAMILY is what happens when two people fall in LOVE <3 <3 <3

Vad som än händer och hur du än mår så vakar din skyddsängel precis ovanför

RSS 2.0